Partyflock
 
­ Nederland

Inshock Overdose

gepubliceerd door , op
Inshock Overdose
20 september 2011
FeestInshock Overdose · Frequencerz The Rich MF's
Datumzaterdag 22 oktober 2011
WinactieInshock Overdose actiegesloten
LocatieRiche Site
Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover: tijd voor een nieuwe editie van Inshock Overdose! Dit maal zal Frequencerz je trakteren op een avond vol entertainment en het beste van het beste op Hardstylegebied. The Rich Motherfuckers weten hoe ze hun gasten in de watten moeten leggen en dat doen ze natuurlijk niet alleen; met de hulp van Crypsis, Jack of Sound, Re-Mo, Ryfle, Slim Shore en Titan zal jouw avond een snoeiharde wending gaan nemen.

Om er nog een schepje boven op te doen, hebben Frequencerz een verrassing voor je! Deze 'Surprise Act' is een ware meester in het bouwen van een feestje met een reputatie die er niet om liegt. Nieuwsgierig? Zorg dan dat je erbij bent!

Kosten noch moeite zijn gespaard om het jou aan niets te laten ontbreken; gastheer MC Rems zal zijn vocalen opnieuw ten toon spreiden terwijl VJ Vidolic zijn visuals weer rijkelijk zal laten vloeien.

Op 22 oktober 2011 zal Boxmeer op zijn grondvesten schudden! Riche opent haar deuren om 22:00 uur exclusief voor jou, zodat je een kijkje kunt nemen in het leven van 'The Rich & Famous.' Deze oude bioscoopzaal heeft de perfecte akoestiek om jou te laten genieten van al het hardstyle geweld.

De timetable ziet er als volgt uit:
22:00 – 23:00 Re-Mo vs Ryfle
23:00 – 0:00 Surprise Act
0:00 – 1:00 Jack of Sound
1:00 – 2:00 Crypsis
2:00 – 3:00 Frequencerz
3:00 – 4:00 Slim Shore
4:00 – 5:00 Titan
MC Rems
VJ Vidolic

Voor slechts € 16,50 excl. fee kun jij onderdeel uitmaken van deze fantastische avond! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.inshock-overdose.nl, alle Free Record Shop filialen of bij Hifi-Point in Boxmeer.

Om alvast in de stemming te komen kun je de trailer bekijken:Het aftellen is begonnen. The Rich Motherfuckers zien je graag verschijnen aanstaande zaterdag in Riche op Inshock Overdose – The Rich Motherfuckers!

6 opmerkingen

(Y)
 
Frequencerz -> helden
Uitspraak van verwijderd op zondag 23 oktober 2011 om 16:31:
Frequencerz -> helden