Partyflock
 
­ Nederland

Presidance
Pinkstrboemmm

gepubliceerd door , op
Presidance
31 mei 2011
FeestPresidance · Pinksterboemmm ivites rush vs excellence
Datumzondag 12 juni 2011
WinactiePresidance actiegesloten
LocatieNumber Four Site
Zondag 12 juni geeft Presidance haar eerste PinksterBoemmm. Met het beste van het beste wat er maar op het gebied van dj's te vinden is ,heeft Presidance een topselectie neergezet. Een mix van house, techhouse, club, en trance zullen Number Four goed gaan vullen.

Number Four te Utrecht is de thuisbasis voor Presidance. Na al twee feesten gedaan te hebben in Number Four is de organisatie zeer te spreken over deze unieke lokatie. Twee mooie zalen staan tot hun beschikking alsmede ook vier rookarea's, twee aparte toiletgroepen en ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Door het samenvoegen van de twee zalen heeft Presidance alleen de beste dj's samengevoegd in een zaal:
Eric van Kleef, Baggi Begovic, Randy Katana, Ed Mission, Mario Rijken van Olst, Ruben Vitalis, Asino di Medico, Bobby Mimosa B2B Ricky Ricardo en Iwan. Dat zijn de mannen die het gaan doen voor Presidance.

Vanaf 18.00 gaan de deuren open en heeft iedereen gratis entree tot 19.00 uur. Alsof het nog niet genoeg is kunnen dames zelfs tot 20.00 gratis naar binnen. Met deze aktie wil Presidance haar bezoekers tegemoetkomen en daar zijn ze goed in geslaagd. Het inmiddels derde feest van Presidance is voorlopig wel het laatste feest van dit seizoen. Nu alle buitenfestivals begonnen zijn gaat ook Presidance genieten van de zomer.
Alhoewel de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen alweer in volle gang zijn, gaat Presidance toch ook proberen nieuwe ideeën op te doen. Van vakantie is echter geen sprake.

Opening New Season in september staat voor de deur en dat zal een hele verfrissende editie gaan worden. Er zullen andere dj's aanwezig zijn op de feesten van Presidance om toch een eigen imago op te bouwen. Dat wil niet zeggen dat het roer totaal omgaat maar het word een hele mooie mix van dj's die heel mooi op elkaar aansluiten.
De dj's waar nu ook mee word gewerkt worden meegenomen in het nieuwe concept. Eigenlijk laat Pinksterboemmm al een klein beetje zien waar het naartoe gaat in de toekomst. Er zullen nog vele namen toegevoegd worden aan het lijstje waar Presidance in de toekomst mee wil gaan werken

Timetable
18.00-19.00 JP
19.00-20.00 Iwan
20.00-21.00 Bobby Mimosa B2B Ricky Ricardo
21.00-22.00 Asino di Medico
22.00-23.00 Mario Rijken van Olst
23.00-00.00 Ed Mission
00.00-01.00 Eric van Kleef
01.00-02.00 Baggi Begovic
02.00-03.00 Randy Katana
03.00-04.00 Ruben Vitalis

Presidance is de nieuwe organisatie, die in Utrecht haar feesten geeft. Eindelijk eens een "Place to Be" in Centraal nederland langs de A12 en 2 minuten van de A2. Sandra en John Presidance hebben inmiddels al zo'n 1700 Partyflockvrienden mogen verwelkomen. Doel hiervan is om de mensen met dezelfde voorkeuren voor bepaalde muziekstylen te selecteren, om vervolgens als vriend uit te nodigen. Het voordeel voor deze vrienden is, dat ze met grote korting naar elk feest van Presidance kunnen. Voor alle Partyflockvrienden van John en Sandra Presidance is de entree maar € 10,- p.p.Stuur en pb naar John Presidance, dan sta je automatisch op de pf vriendenlijst, Deze vriendenlijst sluit op 22.00 uur. Dus is het mooi weer 12 juni,geniet lekker lang van het heerlijke weer en dan voor weinig geld naar PinksterBoemmm.

Presidance is inmiddels ook met een grote Techno-organisatie rond. Deze organisatie zal ongeveer acht grote technofeesten in Number Four gaan geven. Hierover later meer nieuws.

1 opmerking