Partyflock
 
­ Nederland
Element Important Hardcore is niet algemeen zichtbaar!
Element Offensive Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Enzyme Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Megarave Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Bassmachine Records is niet algemeen zichtbaar!

Hell's Basement
Lunatic's B-Day Bash

gepubliceerd door , op
Hell's Basement
13 april 2011
FeestHell's Basement · Lunatic's B-Day Bash
Datumvrijdag 27 mei 2011
LocatieDe Kelder Site
De editie van Hell's Basement wat op vrijdag 27 mei plaatsvindt in Poppodium De Kelder te Amersfoort, zal in het teken staan van de 33ste verjaardag van dj Lunatic. Op deze avond zullen vooral de harde, rauwe en duistere beats centraal staan, en zullen de muziekstijlen hardcore, darkcore, industrial en terror te horen worden gebracht. Voor deze editie heeft Lunatic dan ook een aantal van zijn collega's gevraagd om voor het nodige muzikale geweld te zorgen. Omdat er op deze avond niet genoeg tijd is voor sets van al zijn bevriende collega's, is er daarom rekening gehouden om zoveel mogelijk diversiteit in de line-up aan te brengen. Dit is gebeurt doormiddel van het boeken van artiesten die alle voor een verschillend 'hardcore ' label produceren. De line-up is er daarom ook eentje waar de echte liefhebbers zeker voor warm zullen lopen. Wie deze dj's zijn zie je hieronder vermeld.

Line up
22.00-23.00 The Beat Controller (Important Hardcore)
23.00-24.00 Accelarator (MOH rec)
24.00-01.00 Distortion & Mc RTsier aka Rotterdam Terror Corps (Offensive Records)
01.00-02.00 Ophidian (Enzyme Records)
02.00-02.45 Dione (Megarave Records)
02.45-03.30 Lunatic & Miss Hysteria (Bassmachine Records)
03.30-04.00 SRB (This is Terror Rec)

Locatie
Poppodium Kelder heeft ook al enige tijd een nieuwe accommodatie gekregen, gelegen aan het Eemplein te Amersfoort. Op deze accommodatie zijn al vele druk bezochten feesten georganiseerd zoals D-Energy, Triple D, PRSPCT on Tour en de eerdere edities van Hell's Basement. De goede sfeer, het harde geluid, de industriële uitstraling, de gunstige ligging en de goede 'gratis'parkeervoorziening maken dit een perfecte locatie voor Hell's Basement 'Het Hardste feest van Amersfoort'

Tickets
De kaarten zullen 10 euro in de voorverkoop zijn en 12,50 aan de deur. De kaarten in de voorverkoop kunnen worden gehaald bij de Primera winkels, via Paypal en op de site van De Kelder. www.podiumdekelder.nl. Omdat de run op tickets voor de Hell's Basement edities altijd erg hard gaat, raad de organisatie de bezoekers aan om kaarten in de voorverkoop te halen. De deuren zullen om 22.00 open gaan en om 04.00 weer sluiten.

Info:
Voor verdere info kun je terecht op www.hellsbasement.nl www.lunatic-misshysteria.nl en www.podiumdekelder.nl

3 opmerkingen

Zeker weten van de partij!!