Partyflock
 
­ Nederland

Slaves to the Rave zaterdag 14 mei in Outland
Warm-up mix, update en winactie

gepubliceerd door , op
Slaves to the Rave is terug in Outland te Rotterdam en op zaterdag 14 mei 2011 gaat dit met de beste en lekkerste Hardcore beats eens goed gevierd worden! De befaamde locatie gelegen aan de snelweg A20 met de kenmerkende glazen koepel wordt voor Slaves to the Rave geheel omgeturnd tot het domein van de Hardcore. Naast het geweldige geluidsysteem, vette lasers, mooie visuals en decoraties hoor en zie je, verdeeld over twee zalen, o.a. de volgende artiesten voorbij komen; Mad Dog, Partyraiser, Endymion, Ruffneck, Paul Elstak, Leviathan, DaY-már, Claudio Lancinhouse, Tha Playah, Panic, Gangsta Alliance en nog vele anderen!

NRG Events heeft als opwarmer voor Slaves to the Rave aan verschillende artiesten gevraagd een mix te maken zodat de bezoekers weten wat hun zaterdag 14 mei in Outland te wachten staat. DJ Triax en Waxweazle bijten het spits af met allebei een geweldige DJ mix.

De frontman van UHM, DJ Triax heeft net zijn eerste album uitgebracht op Rotterdam Records onder de naam Audioslave. Triax maakt de laatste jaren een geweldige groei door als producer en als deejay en staat ook steeds vaker op grote evenementen in binnen en buitenland. In zijn DJ sets hoor en voel je zijn passie voor Hardcore. Beluister hieronder de Slaves to the Rave promo mix van DJ Triax!

Promo mix DJ Triax


Rob Fabrie a.k.a. DJ Waxweazle en met natuurlijk nog meerder aliassen (zoals; Holy Noise en Headbanger) staat wel bekend als één van de artiesten die bij de grondleggers horen van de Gabber en Hardcore in Nederland. De grote Waxweazle periode begon in 1994 met het verkrijgen van zijn eigen label bij ID&T, hieruit volgden vele topplaten en DJ performances over de hele wereld! Beluister hieronder een stukje nostalgie van de man die weet wat Hardcore Power is! DJ Waxweazle!

Promo mix DJ Waxweazle


Trailer van Slaves to the Rave


Bij deze nogmaals de complete line-up van Slaves to the Rave:



Winacties
Op de website van NRG Events zijn er voor de leden van de nieuwsbrief gastenlijst plaatsen te winnen voor het feest in Outland op zaterdag 14 mei. Wil je dus kans maken op twee gastenlijstplaatsen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Via de winactie pagina op Partyflock kun je natuurlijk ook gastenlijst plaatsen winnen en/of het speciale Slaves to the Rave Event T-shirt.

Merchandise
Tijdens Slaves to the Rave is er in Outland een merchandise stand waar je al je favoriete Hardcore items kan kopen zoals; t-shirts, truien, caps, bombers, waaiers en nog veel meer. In deze stand kun je ook het Slaves to the Rave party shirt kopen.

Kaartverkoop
De voorverkoop voor Slaves to the Rave in Outland op zaterdag 14 mei 2011 is in volle gang. Een ticket kost in de voorverkoop slechts € 20,- (ex. fee) Kaarten zijn online te koop via de websites: www.nrg-events.nl / Paylogic / See Dance Kaarten zijn natuurlijk ook te koop bij alle Freerecordshop vestigingen en alle Primera winkels in Nederland.

19 opmerkingen

Hier kan ik dus echt niet op wachten..
Triax :honger:
laatste aanpassing
Ben eens benieuwd dit wordt de 1e keer Outland voor mij:D :bounce:
 
Artiest Xim
Zitten leuke tracks in de promo van Waxweazle.:)

Het is in ieder geval geen hitcarroussel!
 
Wat een bagger remix van 'Predator - Mind of a Lunatic':no:
Zo'n productie heeft als remix geen toegevoegde waarde aan het origineel.

Jammer weer..
als ik zo die setjes eens luister dan komt weer duidelijk naar voren dat ik het TOTAAL HEB GEHAD met mienstriem. Wat een energieloze eentonige teringzooi zeg, ik word er eerder moe van dan dat ik zin in een feestje krijg. Dat early setje daarentegen zit weer wel energy in, klinkt goed. Maar ben hier niet aanwezig, misschien naar Roermond of anders niets.
Er zijn 14 mei 2 zalen dus genoeg te kiezen dan :)

Nog een paar weekjes :D
Uitspraak van NRG op dinsdag 26 april 2011 om 21:24:
Er zijn 14 mei 2 zalen dus genoeg te kiezen dan

ja klopt maar denk toch niet dat het hem wordt voor mij:P alhoewel die early zaal er heel dik uitziet!
vette nummers van triax (y) leuke mash-ups erdoor :respect: nix mis mee :)
[DansenMag @ WOS radio 87,6 fm [url]www.wos.nl[/url]] Op donderdag 5 mei zal DansenMag een keihard vette show doen voor dit feest.
Wij zijn vanaf 22.00 tot 24.00 uur stampend door je speaker te krijgen, en wel op de volgende manier:

87,6 fm via de ether(regio Zuid-Holland)
of via internet: www.wos.nl/radio/live

We hebben de organisatie, gast dj’s en we gaan ook nog kaarten weggeven!
Dus alleen maar goede redenenen om te luisteren!!!


groet,

DansenMag
eindelijk weer een hardcorefeest in Outland!!!