Partyflock
 
­ Nederland

Slaves to the Rave in Outland Rotterdam
Update, trailer en winactie

gepubliceerd door , op
Zaterdag 14 mei 2011 is de dag dat Slaves to the Rave de locatie Outland te Rotterdam op zijn grondvesten zal doen trillen! NRG Events trekt ook voor deze editie van Slaves to the Rave alle registers open met onder andere het beste en hardste geluid, de vetste lasers, speciale decoraties, entertainment acts en natuurlijk een nationale en internationale top line-up verdeeld over twee zalen!

De line-up van Slaves to the Rave staat garant voor een avond en nacht compleet los met in de grote zaal de beste Hardcore van dit moment. Artiesten die onder andere zullen langskomen zijn; Partyraiser, Tha Playah, Mad Dog, Endymion, DaY-már, Triax, Dyprax en natuurlijk de man die elk jaar zijn birthday op een knallende wijze in Outland viert; Paul Elstak. De grote zaal van Outland met de verschillende ringen/verdiepingen staat inmiddels bekend als misschien wel de zaal met het beste en hardste geluid van Nederland. De Basement zaal is zaterdag 14 mei tijdens Slaves to the Rave het domein van de early hardcore met top artiesten zoals; Ruffneck, Panic, Waxweazle, Claudio Lancinhouse, Bountyhunter, Leviathan en Gangsta Alliance. De kelder zaal van Outland volgt de grote zaal perfect met zijn goede en doordringende soundsystem. Op Slaves to the Rave gelden er geen geluidslimieten!

Trailer Slaves to the Rave



Bij deze nogmaals de complete line-up van Slaves to the Rave:

Area 1 / Hardcore
Paul Elstak
Endymion
Mad Dog Italië
DaY-már
Partyraiser
Tha Playah
Cut A Kaos Zwitserland
Headbanger
Dyprax
Triax
Hosted by: MC TMC

Area 2 / Early Hardcore
Ruffneck
Panic
Claudio Lancinhouse Italië
Waxweazle
Leviathan
Gangsta Alliance
OCD
Bountyhunter België
Reza vs Dazzler
Hosted by: MC Alee

Winacties
Op de website van NRG Events zijn er voor de leden van de nieuwsbrief gastenlijst plaatsen te winnen voor het feest in Outland op zaterdag 14 mei. Wil je dus kans maken op twee gastenlijstplaatsen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Op Partyflock kun je ook een Slaves to the Rave t-shirt en/of gastenlijst plaatsen winnen, kijk bij winacties voor meer informatie.

Kaartverkoop
De voorverkoop voor Slaves to the Rave in Outland op zaterdag 14 mei 2011 is in volle gang. Een ticket kost in de voorverkoop slechts € 20,- (ex. fee) Kaarten zijn online te koop via de websites: www.nrg-events.nl / Paylogic / See Dance. Kaarten zijn natuurlijk ook te koop bij alle Freerecordshop vestigingen en alle Primera winkels in Nederland.

21 opmerkingen

Word top!:D
Paul Elstak & Panic :respect:
Ziet er goed uit Edwin (Y)
 
Hij is terug :D
 
Artiest No Panic
vetttt, geen geluidslimiet,
no panic jona dance in de trailer 0:48
zin in !

terug in outland (Y)
Kippevel!!!


Uitspraak van verwijderd op woensdag 30 maart 2011 om 10:25:
vetttt, geen geluidslimiet,

Volgensmij heb je dat alleen maar echt in Duitsland
we are slaves, to the rahahahave :-)
Ziet er super uit! (Y)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 30 maart 2011 om 10:25:
vetttt, geen geluidslimiet,

Op elk geluidssysteem zit een limiet ;-)
wordt een avondje Early voor mij :BOUNCE:
laatste aanpassing
zinnnnnnn in!!!!! :bounce:

:bier:
laatste aanpassing
Vette draak in de trailer!!! :D