Partyflock
 

House the 90s Forze DJ Team edition

gepubliceerd door , op
House the 90s
6 november 2010
Vrijdag 17 december is de laatste House the 90s van dit decennium en iedereen die op de afsluiting van 2009 was weet dat dit de feestjes zijn die je niet moet missen, even muzikaal terug naar de gloriedagen van de 90s. Ze waren er bij op de eerste House the 90s, het Forze DJ Team en op eigen verzoek zijn ze vrijdag 17-12 weer terug op House the 90s alleen deze keer een uur langer zodat het een exclusieve 4 uur durend optreden wordt.

House the 90s is hèt hardcore feest in het noorden met de beste sfeer, kwaliteit, lange dj sets en de populairste DJ's uit de 90s, voor de liefhebbers en dit keer vindt het weer plaats in de #1 club van Nederland Club Noa. Niet voor niets gaf één van DJ's van het Forze DJ Team na House the 90s in 2009 aan: 'eindelijk weer eens het 95/96 gevoel te hebben' en veel bezoekers dachten er toen ook zo over. Kortom aan alle factoren is Voldaan om het feest net dat beetje extra te geven en net als het eerste feest ben je op dit feest binnen voor slechts €10,-

Forze DJ Team
Het verhaal van het Forze DJ Team is bekend. In 1993 benaderd de toen al bekende Paul Elstak Panic en Lars om deel te nemen in het Forze DJ Team en niet veel later wordt het label Forze Records opgericht. Diverse hits later en optredens over de gehele wereld is het Forze DJ Team niet meer weg te denken uit de Nederlandse housescene. Verwacht op deze avond de beste houseclassics, vette breakbeats, de meezingers uit de happy hardcore en de juiste early rave sound van de DJ's. De warming up wordt deze avond gedaan door de Rabies & Alian vs Marlin en host van de avond in en buiten de DJ booth is MC Da Mouth of Madness. Om het geheel af te ronden zijn de VJ's van Digital Movement gevraagd House the 90s te voorzien van juiste beelden uit de 90s.

Basement
In de Basement vindt deze avond het project New Heroes in the House plaats. In samenwerkingsverband van stichting Friesland Pop en SENA. New Heroes in the House biedt DJ's de mogelijkheid om voor een groter publiek en op een feest met gerenommeerde namen te draaien. Om in het thema House the 90s te blijven is gevraagd bij de keuze van de tracks een link te maken met de 90s ongeacht hun stijl of muziekkeuze. Van 24.00 tot en met 04.00 zullen de DJ's Nxs, D-Componze, Barracuda en Lorenzo hun eigen feestje bouwen in de Basement van Club Noa.

Voorverkoop
Ondanks dat alle prijzen is het House the 90s gelukt om alle edities op de schappelijke prijs van € 10,- te houden. Voorverkoop is mogelijk via de site van Club Noa, www.club-noa.nl Voor bezoekers buiten Leeuwarden, je vindt Club Noa in het centrum op 5 min lopen van het Centraal Station en van parkeergarage Oldehove. Het adres is Nieuwe 65/67. De deuren gaan om 23.00 uur en wil je kaartje aan de deur kopen kom dan vroeg want het beloofd druk te worden.

Kortom
Wil jij live bij de exclusieve 4 uur set van het Forze DJ Team zijn dan ben je op vrijdag 17 december uitgenodigd op House the 90s in Club Noa.

18 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 4717, 27221, 70956}
ouwe style ..supageil,,,
Artiest {SHOWLIST artist 3144, 46647, 122324}
En niet te vergeten,

De Basement wordt ook erg vet :-D
Heerlijke linu-up weer! Moet helaas laatste editie van 2010 missen :( Suc6 heren!
 
Artiest Lenn
idd een mooie editie,maar kan helaas niet aanwezig zijn :(
Goed geschreven zijn echt leuke feesten. En goeie opwarmer voor de dag er na. :-)
Het verhaal van het Forze DJ Team is bekend. In 1993 benaderd

benadert...
Uitspraak van Johan(Spam Promotions) op zondag 5 december 2010 om 12:11:
Goed geschreven zijn echt leuke feesten. En goeie opwarmer voor de dag er na.

ga je ook heen johan? denk dat ik wel ff ga
Uitspraak van halvar op zondag 5 december 2010 om 14:13:
ga je ook heen johan? denk dat ik wel ff ga

Zet 'm alvast maar op zeker Halvar in je PF want ik ga zeker :-)
laatste aanpassing
Uitspraak van bartblij op zondag 5 december 2010 om 13:43:
benadert...

Mijn excuses. Slipt wel eens een foutje tussen door maar je leest het dus wel goed ;)
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Ik kan niet wachten, dit wordt echt een hele dikke eindejaarsknaller!

:woop:
 
Ik ben benieuwd! :cheer: