Partyflock
 
­ Nederland

Wunderbar
The Circus of House

gepubliceerd door , op
Wunderbar
3 november 2010
Met nog ruim twee weken te gaan, zijn de voorbereidingen voor Wunderbar in volle gang. De hoogste tijd om je alvast mentaal en fysiek voor te bereiden, want zaterdag 11 december 2010 zul je al je krachten nodig hebben om tot 8 uur ‘s ochtends vol gas te kunnen geven. Met een verzameling van veelbelovende artiesten in het BC12 theater wordt dat namelijk zeer zeker het geval. Bovendien staat Wunderbar er om bekend dat het de hele nacht door gaat. Met een eindtijd van 8 uur 's ochtends, een drie uurs set van Shlomi Aber en een meesterlijke closing set van Olivier Weiter belooft dit wederom een legendarisch Wunderbar circus te worden!

Shlomi Aber krijgt op Wunderbar drie uur de tijd om te laten zien wat hij waard is. Nadat hij in 2008 door Beatport werd uitgeroepen als artists of the year en een respectabele nominatie ontving voor de ‘Worldwide DJ Awards' heeft hij een welverdiende plek in de internationale top verworven.

In de lijn van Shlomi Aber's opzwepende sound horen ook artiesten als Arjuna Schiks, Philip Young en Olivier Weiter. Drie jonge Amsterdammers die momenteel hoge ogen gooien. Arjuna Schiks is de laatste tijd erg goed bezig en zijn tracks worden gedraaid door grote namen als Sasha, Sebastian Leger en Gregor Tresher. Philip Young weet ook hoe je een goed feestje moet bouwen en dat straalt hij achter de decks ook uit. Met zijn energieke sets weet hij telkens het publiek te verrassen.

Amsterdamse held Olivier Weiter zal de grote zaal afsluiten met een lange set, want met zijn fijne platencollectie weet hij als geen ander hoe dat moet. Emotie en melodie zijn de sleutelwoorden in zijn sets die vaak gepaard gaan met veel hoogtepunten en gekkigheid. De laatste uurtjes worden speciaal, want dan is Olivier Weiter op zijn best!

Jaime Frias, Erin en Rus zullen tenslotte de gehele invulling van de bovenzaal op zich nemen, iets waar zij zeker wel raad mee weten. Verwacht daar dus ook een intieme en gezellige bedoeling.

Shlomi Aber & Itamar Sagi - Blonda


Olivier Weiter @ Cocoon ADE 2010


Arjuna Schiks – Mahesvari


Philip Young & Wouter de Moor @ Krakers (07-08-10)

3 opmerkingen

wunderbarrrr
fijne tijden! :D
en natuurlijk Arjuna Schiks – Mahesvari. lovely
Uitspraak van PaperPlanes op donderdag 25 november 2010 om 09:57:
wunderbarrrr
fijne tijden! :D

Sowieso!!! wordt een knaller..
Een ding is zeker, dit gaat goed los!