Partyflock
 
­ Nederland

Switch

gepubliceerd door , op
Switch
18 augustus 2010
Na een succesvolle editie in Paradiso keert Switch op zaterdag 25 september terug naar hun vertrouwde locatie in de WesterUnie. Deze industriele locatie gaat de perfecte symbiose vormen van plek en geluid voor deze avond. Industrieel, rauw en stevig met een extra dikke T! Nationale en internationale techno grootheden zullen deze editie energiek en met veel passie tot een waardig einde weten te brengen, een passie waar Switch voor staat! Ze gaan het dak er gewoon nog maar een keertje vanaf blazen. Het wordt weer een avond genieten van pure muziek!

Invite kan eigenlijk alles wel aan. Zal hij beginnen met diepe, ik zit ergens onder water, techno of gaan we door tot het bot met ruwer werk? Deze Switch-editie gaat hij het publiek opwarmen, verwelkomen en de toon van de avond lanceren. Laat hier de reis beginnen.

DJ T-1000 aka Alan Oldham (Chicago, USA) duwt de avond met zijn ouderwetse Detroit sound die menig techno liefhebber zal waarderen. Een fijne oude rot in het vak die ieder weer eens laat herinneren waar de echte liefde begon. Met T-1000 op deze line-up weet je wel waar het verhaaltje ongeveer naar toe kan gaan.

De uit Portugal afkomstige A.Paul brengt het verder op een stoomtreinpad en zal er voor zorgen dat zijn up-lifting wave techno het publiek gestaag door laat gaan. De motor is draaiende en gaat nog wel even door.

De Amsterdamse DJ en producer Ritzi Lee zal kijken hoeveel energie iedereen nog in zich heeft. Zijn optreden, als een soort geconcentreerde medicijnman, geeft zoveel kracht dat zijn sound door de zaal zal kaatsen als een doorgeslagen metronoom. De mensen zullen weer ontvangen en stampen. Zijn harde en rauwe beats dringen door tot merg en been! Niet te missen op deze avond van Switch wel te verstaan.

Kortom, dit wordt een stevige, ferme maar zeer solide Switch. Met een brede kijk op een soort sound, waar ze al geruime tijd mee bezig zijn. Het wordt weer smerig-genieten van de muziek met alle feestliefhebbers. De WesterUnie en Switch zijn er klaar voor!

Bam!

6 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4429, 2792}
Artiest {SHOWLIST artist 28683, 2511, 2274}
Super!
 
Dit wordt rammelen!! :bounce:
 
ZIN IN!!!!!
Dikke nice!!
Artiest {SHOWLIST artist 51895, 34100}
Ben ook erbij wil dit niet missen:D