Partyflock
 
­ Nederland

Ouwe school Masterclass X

gepubliceerd door , op
Ouwe school Masterclass X
17 augustus 2010
FeestOuwe school · MasterClass-X
Datumzaterdag 2 oktober 2010
WinactieOuwe school actiegesloten
LocatieFlexbar
Wat is er deze zomer weer flink genoten van alle grote feesten en festivals. Al die gelijkgezinde mensen die bij elkaar kwamen om lekker te feesten en te genieten van een mooie dag en goede muziek. Die samenhorigheid is waarschijnlijk één van de belangrijkste factoren van een dergelijk evenement. Maar dat dit soort gezelligheid ook op kleine schaal mogelijk is heeft Free2party inmiddels al ruimschoots bewezen.

Speciaal voor de mensen, die weer eens behoefte hebben aan iets minder massaal, maar daarom niet minder gezellig, heeft Free2party weer een leuk feestje in het verschiet.Vanuit de Flexbar in Amsterdam zal je op zaterdag 2 oktober getrakteerd worden op een masterclass House classics. Onder ander Miss Monica en Miss Djax nemen plaats achter de lessenaar om je een clinic te geven. De ware geschiedenis van bijna vergeten tijden zullen het stof weer doen opwaaien. Pat C en vooral de mannen van Coldfusion komen deze nacht langs om je te laten horen hoe je die oude klassiekers een extra dimensie kan geven met speciaal voor deze 'Ouwe School' gemaakte mash up klassiekers. Je begrijpt nu wel dat de voetjes op de grond niet stil zullen blijven staan deze nacht. De echte house klassiekers, der house klassiekers van acid house tot techno. Maar liefst 6 uur lang terug naar de eerste 6 jaren van 1988 tot 1994. De line up bestaat uit Coldfusion, Miss Monica, Miss Djax, Pat C, Nickey en Raoul Coolman.

De Flexbar is een perfecte locatie op het terrein van de Westergasfabriek. Door zijn industriële karakter past deze plek erg goed bij het classics feest.

Voor dit feestje van Free2party is dan ook maar een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar, dus wees er op tijd bij! Kaarten kun je online bestellen bij www.easyticket.nl/ of je kunt je kaartje kopen bij elke Movie Max en Videoland. Kaarten in de voorverkoop 10,00 euro en aan de kassa 15,00 euro.


Ouwe School – Masterclassics.X
23:00- 06:00 uur

Line up
Miss Monica
Miss Djax
Coldfusion
Nickey
Pat C
Raoul Coolman

6 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 1218, 73034}
Artiest {SHOWLIST artist 2785, 89693, 80603}
dit gaat zeer gezellig worden. oldstyle is my style
 
:woeptidoe: present
 
Nice :-D