Partyflock
 
­ Nederland

Global Kitchen

gepubliceerd door , op
What's Cooking In Our Kitchen?

Na een spetterend feest afgelopen zaterdag tijdens het 6 jarig bestaan van Club Risk in de Winkel van Sinkel (met de Electric Kingdom Tour) wordt de draad weer opgepakt en is het aanstaande zaterdag weer tijd voor Global Kitchen. In de Kitchen van de Winkel van Sinkel wordt er weer Globaal geknald door een combinatie van vooraanstaande DJ’s nl. Remy, Eric de Man en Jay Samuel.

Remy begint intussen een regelmatig terugkerende headliner te worden in de Winkel van Sinkel. Het is al de 3e keer in 4 maanden dat de uit Den Haag afkomstige en wereldberoemde DJ de Winkel van Sinkel bezoekt. Zijn voorgaande sets zijn in ieder geval van dien aard dat de organisatie Club Risk/FCA geen moment twijfelt als Remy kan en wilt draaien in de Winkel van Sinkel. Het enthousiasme dat hij weet over te brengen bij de bezoekers sterkt de organisatie alleen maar in deze keus. Zijn perfecte mixtechniek, gecombineerd een juiste platenkeus en opzienbarende afstemming van het geluid, hebben er voor gezorgd dat Remy binnen en buiten de landsgrenzen een graag geziene gast is en verklaren waarom hij in 2001 en 2002 nationale erkenning verkreeg door de ontvangst van de Nederlandse Muziek Award.

Maar er zijn meer Awards in Nederland. Zo organiseert o.a. ID&T de Dutch DJ Award (uitreiking 29 oktober a.s.) waar Eric de Man grote kans maakt om in de prijzen te vallen. Werd deze resident van Club Risk 3 jaar geleden nog aangekondigd als “The best kept secret”, in 2003 kan Nederland niet meer om Eric de Man heen. Zijn sets staan bekend om een unieke sound, boordevol energie, diverse spectrums van DanceMusic betredend. Van House tot Electro, van TechHouse tot Chicago-House tot Techno: Eric de Man weet keer op keer te boeien tot het einde.

De avond wordt geopend door Jay Samuel. Dit aanstormende talent komt uit de stal van het Rotterdamse Immaculate-Imperium, dat o.a. Michel de Hey (eigenaar), Secret Cinema vertegenwoordigt. Naast zijn residenties in de Nighttown (Future) draait Jay Samuel intussen in het hele land (Chemistry, Concept, Silly Symphonies, Dance Valley, Impulz, 4-Elementz) en daarbuiten (Cityparade/België, Loveparade/Berlijn) en was al eerder te gast in de Winkel van Sinkel.

De sub-area wordt bemand door Tuned, Francis en MC Tuur van Housem.nl. Met hun optreden op 13 september jl. waaide er een verfrissende, funky wind in de basement.

All these Global spirits in our Kitchen at night!

1 opmerking

Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Nou dat lijkt me een mooie techno tent....;P heb alleen al andere plannen :|