Partyflock
 
­ Nederland

Beloning voor heel Techno liefhebbend Nederland

gepubliceerd door , op
Beloning voor heel Techno liefhebbend Nederland
13 januari 2009
3 juli 2010 zou een zwarte bladzijde worden in de geschiedenis van techno-Nederland. De bijna 6 jaar oude Club Poema RAW die in Utrecht bekend staat als enige echte techno club zou verdwijnen en plaats moeten maken voor een restaurant. Dankzij de stemmen op de petitie, opgericht door enthousiaste fans, is dit plan van de baan gehaald en blijft Club Poema RAW bestaan zoals die bekend is! Ter tegemoetkoming voor iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan dit bijzondere initiatief organiseert Club Poema RAW zaterdag 3 juli speciaal voor alle fans een avond ter ere voor deze fantastische prestatie!

De Zweedse B-Boy Cari Lekebusch, zal een klapper van een act verzorgen om de fans tot in de late uurtjes aan de dansvloer gekluisterd te houden. Dit is een goedmakertje voor zijn gecanceld gig van 12 mei (Hemelvaart). Toen moest hij, vanwege een opgelopen virus, zijn optreden noodgedwongen afzeggen. In het eerste weekend van juli dus voor een intiem en uitbundig publiek en voor het eerst in Utrecht!

De volgende grote act staat bekend om zijn mix van doordreunende, ongepolijste basslijnen en psychedelisch, hypnotiserende digitale geluiden zoals alleen hij dat kan brengen. Bekend van het grote Minus label, komt de uit Canada afkomstige, Marc Houle een optreden geven dat sinds 2007 niet meer in de Poema RAW is gebeurd. Dat hij ooit door techno grootheid Richie Hawtin is opgepikt heeft hem laatste jaren naar grote festivals als “Welcome to the Future” en “Mysteryland” in Nederland gebracht.

Uiteraard mag Poema RAW's eigen trots niet ontbreken! Wouter de Moor weet keer op keer de juiste snaar te raken, altijd enthousiast en voelt het publiek als de beste aan. Hij is tegenwoordig ook erg druk in de studio, zijn producties op het label van Daniel Sanchez; BlaBla, worden lekker opgepikt en brengen door heel Europa de voetjes van de vloer. Ille Bitch, voor de kenners bekend als de koning van de Nederlandse underground, heeft onderhand alle grote clubs en feesten (Studio80, Awakenings, GZG Amsterdam, Cocoon) van Nederland van zijn tunes mogen voorzien. Deze avond kan bijna niet mis gaan met zulk zwaar geschut op het programma.

Een kaartje kost slechts 10 euro in de voorverkoop voor een nacht dansen, juichen en joelen op de beste beats uit binnen –en buitenland. Speciaal voor deze avond mogen de eerste 50 bezoekers aan de deur een leuk feest attribuut uitzoeken om de nacht mee door te komen. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.clubpoema.nl. De mensen die voor 12 mei een kaartje hadden gekocht voor Cari Lekebusch mogen als troost gratis naar binnen op vertoon van hun entreekaart van 12 mei. Club Poema RAW heet zijn bezoekers graag welkom tijdens deze bijzondere avond die bewijst dat trouwheid, inzet en enthousiasme leidt tot een positieve uitkomst!

2 opmerkingen

GieK
Artiest {SHOWLIST artist 70761, 101065, 92153}
(L)
is dit plan van de baan gehaald en blijft Club Poema bestaan zoals die bekend is

beter :woep:
laatste aanpassing