Partyflock
 

Hey!

gepubliceerd door , op
Hey!
18 juni 2010
Natuurlijk staat zaterdag 26 juni bij velen van jullie al dik onderstreept; het is de zaterdag van Awakenings. Maar waar Awakenings stopt (om 23.00 uur) gaat Hey! verder, en dat in de Studio 80 op het Rembrandtsplein in Amsterdam!

Hey! heeft bijna een abonnement op de Studio 80 qua afterparty's; zo hebben er in de afgelopen jaren na festivaldagen (Mysteryland & Dance Valley) een aantal erg leuke en verassende 'Hey!' avonden plaats gevonden. En deze keer zal het niet anders zijn. Aan de artiesten zal het in ieder geval niet liggen, op dit moment staan naast Michel de Hey zelf Steve Rachmad, Melon, Olivier Weiter en Ricketic al op het programma. Zoals jullie vast wel begrijpen zijn er natuurlijk altijd leuke verrassingen mogelijk met een land vol enorm goede artiesten. En over verrassingen gesproken, in de tweede zaal zal Steve Rachmad deze keer een speciale house set draaien, iets wat natuurlijk niet elke dag voorkomt. Hou de wandelgangen dus goed in de gaten! Zo waren er op vorige edities bijvoorbeeld onverwachte gastoptredens van onder andere André Galluzzi, Karotte en Redshape!

Nog niet genoeg na Awakenings, of gewoon zin in een leuke (en vooral verrassende!) avond in de Studio 80? Wacht dan niet te lang met het kopen van je kaarten. Deze zijn verkrijgbaar op de website van de Studio 80, www.studio-80.nl,www.studio-80.nl, en kosten in de voorverkoop 12,99 euro. Aan de deur kosten de kaarten 14,99, wees echter niet te laat, de capaciteit van de Studio 80 is erg beperkt. Vooral als nog een 'hand' vol anderen 23.00 iets te vroeg vind om te stoppen met dansen. Tot volgende week zaterdag.

4 opmerkingen

Hoi
Hopelijk B2B een keertje.........Michel vs Steve :)
In zaal twee sowieso Steve Rachmad b2b met Melon all night long!!
En er staat minimaal nog één leuke b2b sessie in zaal één op het programma :)