Partyflock
 
­ Nederland

Streamlined stoomt door

gepubliceerd door , op
Streamlined
26 maart 2010
Mocht je het fantastische nieuws nog niet hebben vernomen of zit je nog in de twijfelmodus betreffende dit superfeest… dan volgt hier een ernstige aanmaning! Solarize Agency bouwt op vrijdag 28 mei 2010 opnieuw een onvergetelijke trance party in de Utrechtse club Poema RAW. Met een all star line-up waar de spetters van af vliegen! Headliner John O'Callaghan zal een extreem energieke en stevige set neerzetten, het Nederduitse duo Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden toont aan waarom het de opwindendste B2B act op deze planeet is, Cliff Coenraad zal gáán als een banaan met een smakelijke combi van trance en techno en Estiva gaat laten horen dat hij niet alleen een productie- maar ook een draaitafeltalent is. En ceremoniemeester Bolier zelf zal vlammen als altijd om de handen op elkaar én in de lucht te krijgen.

Breaking news
Acht uur lang is de vloer van de Poema RAW voor jullie, op vrijdag 28 mei 2010. En Streamlined zal het allerlaatste trancefeest in de Poema RAW zijn, voordat deze club in juli de deuren sluit. Grijp dus die laatste kans!

Nóg brekender nieuws
Geen beter feest dan dubbel feest. Deze maand is tevens het gloednieuwe Streamlined platenlabel gelanceerd en ook dat wordt gevierd op deze avond! De eerste release van het Streamlined label is intussen een feit. En wat voor een feit. Bolier en Sied van Riel produceerden samen ‘Dark Star' en dit labeldebuut schiet als een komeet door danceland!

Live uitzending
Thuisblijvers kunnen van dit feest meegenieten dankzij een live uitzending van alles sets door Afterhours FM. Maar beter ben je er zelf bij in de Poema RAW! (Utrecht, Centraal Station uitgang Hoog Catharijne, parkeergarage Vredenburg). Tickets (slechts € 15,-) scoor je op https://solarize-agency.timoco.eu/shop/. Tot ziens op Streamlined III.

Timetable
Uiteraard alvast de timetable voor komende vrijdag 28 mei 2010:
22:00u - 24:00u Estiva [NL]
24:00u - 01:30u Alex M.O.R.P.H. [DE] B2B Woody van Eyden [NL]
01:30u - 03:00u Bolier [NL]
03:00u - 04:30u John O'Callaghan [IRE]
04:30u - 06:00u Cliff Coenraad [NL]
Hosted by: MC Da Silva (BRA)

Uiteraard hopen we dat iedereen present is tijdens dit (voorlopig) allerlaatste trance-event in Club Poema RAW. Tot Streamlined III!

7 opmerkingen

Dat wordt 4 dagen niet slapen :P

Streamlined (broadcasted by AH.fm)
Emporium
Armada Night (broadcasted by AH.fm)
en uiteraard de 4 Year Anniversary Massive Celebration van AH.fm


ps. Zaterdag 29e om 10 uur mijn beurt:P
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij Afterhours.fm
Woohooo!
laatste aanpassing
Leuk!!! :D
Aanwezig. Cliff die afsluit \o/ daar ben ik nou echt benieuwd naar!
 
Uitspraak van JeffreyBron.com op vrijdag 14 mei 2010 om 13:41:
Dat wordt 4 dagen niet slapen

Ga jij eens ergens anders reclame maken :loser: