Partyflock
 

Minx exclusive @ Escape
The story continues

gepubliceerd door , op
Minx
12 maart 2010
FeestMinx · exclusive
Datumzondag 11 april 2010
LocatieEscape Club Site
The story continues... Want het is alweer tijd voor de derde editie van Minx Exclusive - Hotspot on the second sundaynight of the month, in topclub Escape middenin Amsterdam. Minx Exclusive kijkt dan ook met trots uit naar haar volgende creatie. Zet 'm hier alvast in je partyflockagenda! Omdat 'gayfriendly' Minx vanuit het midden van Amsterdam opereert kan het natuurlijk ook niet anders dan dat er een gemeleerd publiek op deze avond afkomt. De bekendheid van deze club reikt tot ver over de landsgrenzen en trekt daarom natuurlijk de juiste Minx partypeople en party VIP's aan. Uiteraard kun je hier dan ook allerlei soorten diehard partyminded incrowd van rondom het Rembrandtplein, Amsterdam en daarbuiten verwachten. Want ook alle dansende boys, girls en diva's uit Nederland hebben hier een hele geschiedenis en diepe partyherinneringen liggen.

Klik hier voor een filmpje van de Grand Opening 14.02.2010

Minx line up voor 11 april
Jurgen
Eric van Kleef
Miss Wendy
Frederik Abas
&
Mc Yo Hans

Natuurlijk kun je ook een VIP tafel reserveren en vanachter de DJ booth vanaf je lekkere zit/hangplaats op de bank van je drankje zippen.
Voor VIP tafel reserveringen en info bel je met de Minx VIP phone 06 23025311. Een VIP tafel is voor maximaal 4 personen met een fles sterke drank naar keuze en 4 x softdrinks. Voor 15 euro heb je al een regular kaartje! Tickets bestellen doe je bij www.minxexclusive.nl

Zet onderstaande Minx datum ook alvast in je Partyflockagenda. Dit wordt de DJ Miss Wendy B-Day edition! Speciaal voor deze gelegenheid zijn er extra veel vrienden gevraagd om te komen draaien. Dus deze gezellige Minx wil je zeker niet missen!

B-Day DJ's voor 9 mei
Jean
Miss Wendy
Alex Motu B2B Eric Nouhan
Ruben Vitalis
Funkastarz
&
Mc Yo Hans

Tot Minx 11 april en 9 mei in de Escape Club Amsterdam!

2 opmerkingen