Partyflock
 
­ Nederland

3for1 is een nieuw concept in de Maassilo Rotterdam

gepubliceerd door , op
Het concept is eigenlijk heel simpel, 3 landelijk bekende feesten tegelijkertijd op 1 locatie. Natuurlijk is de Maassilo in Rotterdam daar de aangewezen plek voor, omdat de Maassilo 3 grote zalen heeft kunnen er ook 3 grote feesten tegelijk terecht in de Silo.

3for1.nl werkt alleen met hoge kwaliteit concepten die hun sporen landelijk al verdient hebben. Voor deze eerste editie hebben Sneakerz, Girls love DJ's en Twisted Stereo elkaar gevonden. Twisted Stereo neemt op deze avond de grote zaal voor haar rekening. Dit succesvolle concept wat in 2008 het licht zag strijkt op zaterdag 8 mei voor het eerst neer op Rotterdamse bodem. Twisted Stereo zal haar debuut maken in de Maassilo. Het concept deed al veel steden aan zoals: Amsterdam, Bloemendaal, Cherssonisos (Kreta), Eindhoven, Leeuwarden, Scheveningen, Uitgeest en Groenlo.

Twisted Stereo line-up: Benny Rodrigues, Hardwell, Vato Gonzalez, Ray Fox, Bassjackers, Tony Cha Cha, MC Goodgrip, MC Tjen, Norman Soares.

Girls Love Dj's is van oorsprong begonnen als een evenement voor de incrowd party scène, nu 7 jaar later een internationaal succes met evenementen in heel Nederland en buitenland. Alles begon in 2002 in de nu wereldwijd bekende Supperclub. locale dj's met verschillende muziek stijlen die in een 45 min hun favoriete all time setje draaien. Alle dj's deden dit voor een unieke avond eten en drinken. GirlsLoveDJs doel was om de dj's te laten draaien waar zij zin in hadden. Met resultaat een nacht waar alles mogelijk was van Hardcore gansterrap tot franse pop tot funk breaks back tot Duitse techno en alles er tussen. Dj's die elkaar willen beaten en een publiek dat niet weet wat te verwachten, maar wel weten dat het dik gaat worden. GirlsLoveDJs was een direct succes met haar eigen unieke Sound. Later is deze sound als eclectic genoemd. De afgelopen 7 jaar is GirlsLoveDJs gegroeid tot een iconisch merk in de dance scène. Muziek, kleding en de core business: De beste feestjes organiseren!

Girls Love DJ's line-up: The Flexican, Mr. Wix, Jim Aasgier, Freshestkidz, Mike Latina, Jaziah, Guerilla Speakerz, Nizzle, MC Alainde Lon

Sneakerz Muzik hoeft weinig meer te bewijzen. Het feest is de afgelopen jaren toonaangevend geweest, zowel als partyconcept als in muzikaal opzicht. Een platform voor bekende artiesten en onbekend talent, zo kan je het concept Sneakerz in een zin verwoorden. Het succes van Sneakerz blijft voortduren en er lijkt dan ook nog geen eind aan te komen. De feesten lopen als een trein en ook op het label gebeuren de nodige interessante dingen. Tel daar de succesvolle compilatie serie aan toe en je weet dat je de komende jaren nog veel zal horen van Sneakerz.

Sneakerz line-up: Erick E, René Amesz, Franky Rizardo, Skitzofrenix, Ralvero, Foktop!, Rockid, Oliver Twizt, Gabriel & Castellon, MC Bizzey, MC Dan Stezo

Alle drie de concepten hebben hun eigen sound, aankleding en entertainment. maar één ding hebben ze gemeen. De vette line-up. Vanaf nu hoef je niet meer te kiezen naar welk feest je gaat, want met 3for1.nl heb je alles wat je wilt op één locatie.

5 opmerkingen

Nieuw concept? Volgens mij is dit gewoon hetzelfde concept als al die andere feesten die tegenwoordig in de maassilo zijn (beatloverz,crazysexycool etc etc). alleen een andere naam.

Jammer dat er in de maassilo tegenwoordig bijna alleen nog maar dit soort saaie feestjes worden gehouden. Enkele uitzonderingen daargelaten (Timewarp, Revolt). De originaliteit is nog maar ver te zoeken helaas.
laatste aanpassing
Ongeveer dezelfde djs ja. Dit zijn echter wel 3 feesten die we al kennen op 1 plek. Het is ook goedkoper. Hoe ze dat gedaan hebben snap ik dan weer niet.
 
Uitspraak van Technooo op zondag 11 april 2010 om 02:31:
Jammer dat er in de maassilo tegenwoordig bijna alleen nog maar dit soort saaie feestjes worden gehouden.

Er zijn geen vaste technoconcepten voor de maassilo op eerder genoemde na dan :( Sporadisch schiet er nog wel eens een feestje doorheen, maar dit kan zo echt niet langer. Wij willen techno in de maassilo :honger:
klink goed!
 
Zon zin in super goed concept!! (L)