Partyflock
 
­ Nederland

Translated Visions

gepubliceerd door , op
Op Zondag 23 mei 2010 maakt Roermond zich op voor een jubileum avondje in de Azijnfabriek. Translated Visions is namelijk nu al een klein jaartje actief in de Azijnfabriek. Reden dus voor een extra dikke editie!

De bedoeling van dit concept is om het Limburgse publiek eens kennis te laten maken met een andere invulling van verschillende muziekstijlen. Artiesten worden geheel vrij gelaten in het delen van visies met het publiek. Een experimentje hier en daar zijn dan ook zeker niet uitgesloten. En dat begint langzaam zijn vruchten af te werpen. Na 2 eerdere edities in de Azijnfabriek te hebben georganiseerd zal deze 3de editie een grote vooruitgang zijn op de afgelopen 2 edities. Niet alleen meerdere headliners zullen deze avond geprogrammeerd worden, maar ook de VJ zal zich dit maal van een nog betere kant laten zien als dat ze afgelopen keer heeft gedaan. Dan vraag je je natuurlijk af hoe?

VJ Elita 1 zal speciaal voor deze editie gaan werken met lichtprojectie. En voor degene die willen weten hoe dit er allemaal uit zal gaan zien zal zelf een kijkje moeten komen nemen want zo'n spektakel is niet met letters te verwoorden. En voor degene die zich er niks bij voor kunnen stellen. Er zijn tal van filmpjes te vinden op het web over hoe het er ongeveer uit zou kunnen komen te zien.

Maar met een vette show heb je natuurlijk nog geen leuke muzikale avond. Om een klein jubileum gevoel te geven aan het 1 jarig bestaan in de Azijnfabriek heeft de organisatie gekozen om sowieso van elk afgelopen editie een artiest terug te laten komen om hun visies nog eens dik over te doen!

Te beginnen bij de eerste editie. Tapage heeft zich zeker bewezen tegenover het publiek hoe je lekker los kunt gaan op een Live act. Dus hij zal 23 mei het Limburgse publiek nog eens laten zien hoe je de Azijnfabriek op zijn kop kunt laten zetten en dat doet hij dan natuurlijk niet alleen deze keer. Omdat het toch een feestelijk sfeertje zal gaan worden wordt hij bijgestaan door Meander ook wel bekend van zijn alias Ophidian. Deze 2 heren zijn druk bezig met een nieuw album te maken op het Tympanik Audio label. Muzikaal gezien ligt dit album in het verlengde van de sound die ze in 2006 met het Hydromedusa E.P. hebben laten horen. Alleen het nieuwe album zal nog sterker en beter uitkomen qua sound, dus laat die oordopjes maar thuis.

Om een artiest te kiezen van de tweede editie is er gekozen voor de invaller van Trasher die avond, Eye-D. Hij heeft afgelopen editie wel laten horen hoe zijn visie luidt. En dat was bepaald niet sloom en dof. Eye-D zal daarom deze keer een nog strakkere set in elkaar zetten om zijn visie met het publiek te kunnen delen.

Maar deze editie zal ook tijd vrij maken voor namen die nog niet op dit concept hun visies hebben kunnen laten horen. Vandaar dat Innovative (The Negotiator & Defile) zijn uitgenodigd om een live act te komen presenteren. Deze heren hebben o.a. al op P.O.R.N. en Audio Active gestaan en aankomend Nightmare Outdoor zullen ze er ook bij zijn. Aan hardware deze avond dus geen tekort! En Cup-a-core zal deze avond een heerlijk uptempo setje neerknallen zodat het publiek de tweede pinksterdag de gehele dag nodig zal hebben om bij te komen zodat ze dinsdag weer “fris en fruitig” aan het werk kunnen.

En of twee live acts nog niet genoeg zijn, plakt de organisatie er gewoon nog een live act bij. Deze zal verzorgd worden door Dephects. Deze 2 heren zijn erg druk bezig in de studio om nog even de laatste hand te leggen aan hun producties en act om op 23 mei hun eerste optreden tot een succes te brengen. Ravehard heeft zich op de paas editie van dit concept afgelopen jaar al van zijn beste kant laten zien d.m.v. een aantal eigen tracks te draaien die goed werden ontvangen door het publiek. Inmiddels alweer een jaartje verder en dus ook wat releases rijker zal Ravehard deze keer weer wat nieuwe tracks ten gehore brengen.

Dan blijven er nog een aantal minuutjes over zodat Shinagl, Mass Destruction en Drieko, die allen ook al eerder op dit concept hebben gedraaid nog eens hun muzikale visies kunnen laten horen. De organisatie hoopt hiermee een goeie, harde en vooral gevarieerde line-up te kunnen geven aan het Limburgse publiek voor een schappelijke prijs dat ook wel kenmerkend is voor dit concept. En dat er nog vele van deze innoverende avondjes mogen volgen zodat er volgend jaar een nog dikker jubileum gegeven kan worden.

Tickets:
Voorverkoop: € 8,- (reserveren via info@azijnfabriek.nl)
Deurverkoop: € 10,-

6 opmerkingen

 
vet :)
Aanwezig! :woop:

T wordt nog wel eens wat met ons conceptje!!
 
Aanwezig, hopelijk op de gastenlijst :D
Mass Destruction :respect:
Is weer lkkr beuken met de K!
laatste aanpassing