Partyflock
 

Null

gepubliceerd door , op
Null
26 februari 2010
Wat hebben Kaiserdisco, Twister, Inivte, Bibberspiraal. Carlos Valdes, meneer de Uil en hoekbaksjoelen met elkaar gemeen? Dit zijn de elementen waarmee Null 20 maart in club Poema RAW het dak eraf zal blazen en een ieder een dans, een lach en een flirt wil bezorgen.

Null staat voor goede muziek, verassende acts maar vooral voor een goede sfeer. Naast een goede line-up zorgt Null altijd voor verassing en vermaak. Deze editie zal de grond worden omgedoopt tot één groot twisterveld. Of terwijl Rechterarm op rood, linker been op groen! Daarnaast staat er een bibberspiraal klaar om te testen hoe goed jij nog zonder een stroomschoot te krijgen een parkoer af kan leggen. Nog meer verassingen zijn in de maak! Null omlijst dit alles met een gedurfde en gevarieerde line-up. 20 maart wordt namelijk de sensatie uit Duitsland naar Nederland gehaald: Kaiserdisco. De afgelopen jaren hebben ze al bewezen in Duitsland, maar ook daarbuiten, dat Kaiserdisco weet hoe een goede en pakkende liveset neer te zetten. Funkende techno gecombineerd met house en minimal elementen staan in hun sets garant voor dansbare beats!

Dit gecombineerd met de eigen ijzersterke produkties heeft Null een goede rede gevonden om de heren eindelijk een keer naar het westen te halen. Kaiserdisco heeft de laatste jaren goed aan de weg getimmerd wat heeft geresulteerd in een constante opgaande lijn. Dit is ook niet onopgemerkt gebleven door de buitenwereld. Heren als Richie Hawtin en Laurent Garnier hebben hun sound opgepikt. Met (opkomende) releases op mbf, traum, kling klong en terminal m (het label van Monika Kruse) eist Kaiserdisco terecht een plaats binnen de muziek.

Naast deze heren heeft Null ook Invite uitgenodigd. De man uit Utrecht die als geen ander weet hoe je een zaal op zijn kop moet zetten. Zijn stijl van pompende techno en old school zorgt er altijd voor dat de voeten niet meer stil kunnen blijven staan. Wat hij al meer malen heeft bewezen. Terecht wordt hij gezien als een van de beste techno dj’s van Nederland. Null is dan ook trots dat Invite weer tijd heeft vrijgemaakt om op Null zijn kunsten te vertonen. Om het trio te complimenteren hebben we ook nog Carlos Valdes uitgenodigd. Deze man is al sinds 2000 een bekende in de nachtscène. Met vele initiatieven, een eigen label, producties en niet te vergeten zijn gevarieerde en verrassende DJ sets is het de juiste persoon om de nacht van Null compleet te maken.

Null is na jaren actief te zijn in de Utrechtse nachten nu dus gedoken in club Poema RAW om deze op stelten te zetten zoals alleen bij Null dat kan. De Poema RAW zal omgetoverd worden tot een heuse feestkelder met alle elementen die nodig zijn om de avond in sfeer te laten verlopen. Zet 20 maart dus in je agenda. Zaterdag 20 maart dus voor 7,50 een avondje vermaak in de Poema RAW om naar uit te kijken met Kaiserdisco, Invite, Carlos Valdes, Deeptone en Joakim Frithjof.

Meer info: www.null-events.nl
Tot dan!

6 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 9727, 6675, 9726}
17 oktober?
Artiest {SHOWLIST artist 14001, 46276, 35890, 35886}
Dit moet 20 maart zijn!
Deeptone in de Poema! :banana: dat kan niet anders dan een onvergetelijke set worden! :respect:
Uitspraak van Re-1st op zondag 28 februari 2010 om 13:55:
dat kan niet anders dan een onvergetelijke set worde

De verwachtingen worden opgeschroeft...
erg lekker! alleen is het al zo druk deze periode;( optie'tje!