Partyflock
 
­ Nederland

Aanstaande zondag: Wir Lieben Sonntag

gepubliceerd door , op
Aanstaande zondag: Wir Lieben Sonntag
2 februari 2010
FeestWir Lieben Sonntag · Jetzt geht's los
Datumzondag 7 februari 2010
LocatieLUX
Nog een aantal nachten slapen, of wakker blijven, en dan staat Wir Lieben Sonntag weer op de agenda. Utrecht’s beste medicijn tegen de zondagse kater geeft je op 7 februari een authentiek Utrechtse line up waar je zeker chocola van kan maken!

Wir Lieben Sonntag begint bij Invite. Deze jongen, ook wel bekend als Tim Paradijs, gaat al een tijdje mee in de Utrechts dance-scene. Ooit begonnen als resident DJ van Solid Grooves, maar ondertussen al stad en land afgereisd met een koffer vol dikke technoplaten. Jawel, Invite is een van de weinigen die techno nog steeds een warm toedraagt. Voetjes van de vloer dus!

Wesdex, ook allang geen kleine jongen meer, heeft Magnetronik groot gemaakt en ‘doet’ nu samen met de jongens van Elevation Events Soenda, waar hij afgelopen weekend ook acte de presence gaf. Altijd solide in stijl, nooit tegenvallend, zo kun je zijn sets het beste omschrijven. Ook op Wir Lieben Sonntag trekt hij alles uit de kast wat er maar in kan.

Voorlaatste DJ is Wijnand, die bijna een ambassadeur voor housend Utrecht is. Of hij nu moet draaien of niet, de kans is groot dat je hem in het uitgaansleven tegenkomt. De goedlachse Kermis-organisator weet altijd precies hoe je een publiek moet bespelen en dat gaat hij op Wir Lieben Sonntag ook doen.

En natuurlijk is resident en organisator Macroscope, ook ook weer van de partij. Hij blijft vriend en vijand verbazen met zijn ambities en inzet voor fatsoenlijk uitgaan (in Utrecht). Naast een volle DJ-agenda is hij verantwoordelijk geweest voor Snotapen en nu timmert hij dus ook flink aan de weg met Wir Lieben Sonntag. En alsof dat nog niet genoeg is: door zijn rijke muziekkennis zijn zijn sets altijd scherp en vol ziel. Geen moment van verveling bij de lokale held!

Hij kan nu alweer in de boeken, deze editie van Wir Lieben Sonntag. Kaarten koop je voor zeven euro aan de deur en je bent zondagavond van zeven tot één onder de pannen in Club LUX. Helaas is het een maandelijkse avond, dus na komende zondag moet je weer even geduld hebben om op zondag de bloemetjes weer buiten te kunnen zetten.

Reden genoeg om komend weekend los te gaan op Wir Lieben Sonntag!

3 opmerkingen

Jetzt geht's looooooooooooos
 
Woeiii