Partyflock
 
­ Nederland

Xxlerator raad van elf
Hardstylegekte tijdens carnaval

gepubliceerd door , op
Xxlerator raad van elf
14 januari 2010
FeestXXlerator · Raad van elf
Datumzaterdag 13 februari 2010
LocatieMatrixx
13 februari staat Carnaval weer voor de deur . Hoewel Matrixx dit volksfeest nooit viert, gaat ze dit jaar dan toch voor de bijl: XXlerator Raad van Elf met oa: Zany, Alpha² vs Ran D, Beat Providers. Psyko Punkz, Brennan Heart, Anagenetic en Mc Villain.

Met alle respect voor het geweldige feest dat Carnaval heet, maar het is niet des Matrixx’. Maar laat dat nu juist een uitdaging zijn voor de organisatie. De conclusie… een combinatie van twee succesfeesten: XXlerator en Carnaval.

Carnaval XXlerator-style betekent één en al Hardstyle-gekte! Verkleedde mensen die niet staan te hossen, maar lekker stampend door de club stuiteren. Geen hoempapa meelallers, maar pakkende melodieën met volle basslijnen. En tja… bier drinken en de andere sekse versieren kun je overal.

Natuurlijk is het leuk wanneer je verkleed komt en zo het plezier-gehalte wat omhoog krikt. Dit is echter niet verplicht. XXlerator Raad van Elf is voor een groep niet-Carnaval-vierders ook een mooi moment om eens voorzichtig kennis te maken met dit gekke feest uit het land onder de rivieren.

De 11de van de 11de heeft Matrixx een speciale Raad van Elf samen gesteld voor deze avond. Prins Zany heeft dit jaar de leiding over Jeugdprinsen Alpha², Ran D, Beat Providers, Psyko Punkz en Devon K. Prins Zany de 1ste wordt bijgestaan door Vice Prins Brennan Heart en Page Anagenetic. Hofnar MC Villain zal spreekstalmeester zijn tijdens deze knotsgekke avond.

Matrixx geeft voor deze avond 20 vrijkaarten weg! Stuur een foto van jouw gekste outfit, lachwekkendste of meest genante Carnavalsmoment naar info@matrixx.nl en ding mee om 2 vrijkaarten. De 10 beste foto’s worden op www.matrixx.nl gepubliceerd. Dus je kunt ook een vriend of vriendin een goede hak zetten.

De kaarten kosten € 15,- (ex fee) in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar op www.matrixx.nl. Je kunt kaarten in de voorverkoop uitsluitend online bestellen. Uiteraard kun je, zoals je van Matrixx gewend bent, gewoon kaarten aan de deur kopen. Check www.matrixx.nl voor meer info.

27 opmerkingen

Zo xqlusive holland foto's doorspitten hahaha...
was ook een carnavals avondje met mooie foto's :P

zo ingestuurd, kijken of die erop komt :P
laatste aanpassing
Hahaha ff me carnavalspak afstoffen dan :D:P
haha kijk die zany maar is staan ALAAF!!!
Uitspraak van Wackiejacky op donderdag 14 januari 2010 om 15:19:
Dit soort berichten ben ik niet gewend van de Matrixx. Staan flink wat spelfouten in en de zinnen lopen ook niet lekker. Niet echt netjes voor een persbericht

en toch heeft ze gelijk ;)

Edit door medewerker: het persbericht is geredigeerd en spel-, grammatica- en stijlfouten zijn gecorrigeerd! Dank voor je oplettendheid!
laatste aanpassing door een beheerder
aanwezigggggggg! beter als carnaval
 
Klinkt super vet, ff kijken of ik wat mensen weet mee te slepen die dag :)


Uitspraak van >gaby< op donderdag 14 januari 2010 om 16:15:
beter als carnaval

precies ;)

Edit door medewerker: het persbericht is geredigeerd en spel-, grammatica- en stijlfouten zijn gecorrigeerd! Dank voor je oplettendheid!
laatste aanpassing door een beheerder
 
Carnaval en hardstyle, I (L) it!
 
carnaval is maar eens per jaar, dit soort feesten ontelbaar
Het zal nooit het sfeertje worden van de afgelopen edities van Pavo en Zany's birthday bashes. Dat waren zulke geweldige avonden!! :respect:
laatste aanpassing
Uitspraak van Bass-Shifter op donderdag 14 januari 2010 om 17:01:
Het zal nooit het sfeertje van de afgelopen edities van Pavo en Zany's birthday bashes. Dat waren zulke geweldige avonden!!

Word dat dit jaar nog gehouden dan :P
Uitspraak van Xerenetox op donderdag 14 januari 2010 om 17:03:
Word dat dit jaar nog gehouden dan :P

nee helaas vorig jaar niet. Dit jaar weet ik niet, anders zou het in mei zijn....
Uitspraak van Bass-Shifter op donderdag 14 januari 2010 om 17:01:
Het zal nooit het sfeertje worden van de afgelopen edities van Pavo en Zany's birthday bashes. Dat waren zulke geweldige avonden!!

dat is natuurlijk onzin want dit feestje is nog helemaal niet geweest. het kan net zo goed een sfeertje hangen als in de outland toen, de enige manier om daar achter te komen is om er heen te gaan :lol:
maar waarschijnlijk roep je dit omdat je er niet naar toe gaat terwijl je stiekem toch verwacht dat het een geweldige avond zal worden :P
:D Leeeeuuk!
hardstyle is tegenwoordig ook carnavals muziek dus goede combo (Y)
laatste aanpassing
Uitspraak van killingscum op donderdag 14 januari 2010 om 15:42:
Edit door medewerker: het persbericht is geredigeerd en spel-, grammatica- en stijlfouten zijn gecorrigeerd! Dank voor je oplettendheid!

Dan vraag ik me af wat er precies gecorrigeerd is want ze staan er nog steeds :P

Carnaval wordt niet met een hoofletter geschreven, het is 'verklede mensen', je kunt beter zeggen 'als je verkleed komt' in plaats van 'wanneer je verkleed komt', je schrijft 'vicepremier' dus Vice Prins klopt ook niet en zo staan er nog meer rommelige dingen in.

Dit is trouwens opbouwend bedoeld, niet afkrakend ;) Het viel me gewoon op want meestal zijn de persberichten van de Matrixx erg sterk geschreven.
Uitspraak van Viz84 op donderdag 14 januari 2010 om 21:30:
hoofdletter

:lol: idd

dus een medewerker kan zo maar mij berichtje aanpassen :P wat een grappenmakers bij partyflock soms
Uitspraak van Viz84 op donderdag 14 januari 2010 om 21:30:
hoofdletter

Een letter vergeten in een forumpost is iets anders dan spelfouten maken in een persbericht ;) Was natuurlijk te verwachten dat er weer zo'n reactie zou komen. Zoals gezegd, ik bedoel het opbouwend. Matrixx heeft altijd strakke persberichten, misschien dat er een nieuw iemand is die ze nu schrijft, maar laat dat dan eerst even checken voor je het opstuurt. That's all.
 
Groot gelijk Jackie ;)
 
Uitspraak van killingscum op donderdag 14 januari 2010 om 22:28:
dus een medewerker kan zo maar mij berichtje aanpassen

Als we dan toch bezig zijn: het is mijN berichtje.

Hahahaha LOL !!
Artiest {SHOWLIST artist 62170, 38450, 63685}
Vice Prins

Jonge.. da bestaat toch nie :p
 
Uitspraak van Re-Mo op vrijdag 15 januari 2010 om 16:51:
Vice Prins

Jonge.. da bestaat toch nie :p

Ze zullen wel een vieze prins bedoelen. Die zijn er zat volgens mij :9
Artiest {SHOWLIST artist 61829, 82990, 66584}
zeker aanwezig!!

Carnaval + hardstyle :yes:

alpha twins vs ran-d :kwijl:

Ik zeg doen:P
Uitspraak van Wackiejacky op donderdag 14 januari 2010 om 19:34:
Dan vraag ik me af wat er precies gecorrigeerd is want ze staan er nog steeds

Ik zag ze ook al ja :lol: Vind het een matig persbericht en het bezorgt mij minder zin in het feest dan ik al had.. Lijkt me niet echt de bedoeling van een persbericht. Zure woordkeus ook. Plezier-gehalte opkrikken? Pfff.. Snap het koppelteken ook niet echt btw B) Matrixx als jullie iemand zoeken voor jullie persberichten, ik bied me bij deze aan. Durf wel te zeggen dat ik dit beter kan :lol:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 15 januari 2010 om 17:17:
Ze zullen wel een vieze prins bedoelen. Die zijn er zat volgens mij

Adjudant denk ik zo :d en Villain wordt de tonproater :D