Partyflock
 
­ Nederland

Arrival 10

gepubliceerd door , op
'Het nieuwe decennium legt aan in stijl bij de Passenger Terminal Amsterdam. De chique glazen cruise terminal wordt omgetoverd tot een spectaculaire balzaal voor een knallend oud-en nieuwfeest: Arrival 10. Alweer voor de derde keer wordt dit door The Mix & Chemistry neergezet. Een evenement dat door zijn locatie, omvang en invulling exclusief genoemd mag worden.

Ook de artiestenlineup is ijzersterk, waarbij de naam van Dr. Lektroluv als eerste opvalt. Samen met andere toppers als de 16 Bit Lolitas, Funkerman en Isis wordt een avond van internationale allure neergezet. De kaartverkoop is inmiddels begonnen dus laat de kurken maar vast knallen!

De ervaren feestorganisatoren zullen kosten noch moeite sparen om ook dit jaar (alweer voor de derde keer) uit te pakken en 2010 met een knal in te luiden. Net als bij Arrival 07 en Arrival 08 zal er weer veel aandacht besteed worden aan de aankleding van de cruise terminal (PTA). Het ligt voor de hand om in dit glazen gebouw veel met licht en video te werken, maar ook in het geluid zal weer flink geïnvesteerd worden. De artiesten zijn vooral geselecteerd op hun vermogen om feest te maken en zullen bij een breed publiek tot de verbeelding spreken. De mysterieuze Dr. Lektroluv behoeft geen introductie: hij is een internationale festival headliner geworden. Deze groene Belg gaat het 12 uur moment verzorgen bij Arrival!
Isis is inmiddels een oudgediende in de Nederlandse partyscene en zal zich meer dan 100% gaan geven op deze avond.
De Brabantse Funkerman is in korte tijd met zijn Flamingo Recordings label (samen met Fedde LeGrand) een van de smaakmakers van de Nederlandse muziekscene geworden. 16 Bit Lolitas is een producers-duo uit Den Haag dat vooral het buitenland plat speelt met hun progressive/melodieuze house. Mr Chemistry himself dj Marcello is nog steeds ongeëvenaard als het om de combinatie van pleasen en teasen gaat en The Funky Bastard is al weer met zijn derde jeugd bezig als opzweper van dansvloeren! De artiesten zullen bij elkaar gebracht worden door het herkenbare stemgeluid van MC Marxman.

Kortom: de ingrediënten voor een fantastisch feest zijn er. De kaarten kosten 65,-. Voor de snelle beslissers zijn er 500 earlybird kaarten a 45,- beschikbaar. Kaarten zijn on line te koop via www.arrival10.nl of via de websites van Chemistry en the Mix en bij alle Primera-shops in Nederland.

1 opmerking