Partyflock
 
­ Nederland

Inshock Overdose

anoniem gepubliceerd op
Inshock Overdose
4 oktober 2009
FeestInshock Overdose · Rems & Friends
Datumzaterdag 24 oktober 2009
LocatieRiche Site
George Orwell wijdde er een boek aan en Van Halen een album. ‘Driemaal is scheepsrecht’ moeten MC Rems en Inshock Overdose gedacht hebben, want op 24 oktober is het opnieuw 1984 dat van zich zal doen spreken. Dit was namelijk het jaar waarin Remco van der Beek het levenslicht zag. Zijn babygekrijs is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen en uiterst aangenaam stemgeluid, waarmee hij vele partygangers wekelijks tot nog harder feesten en losgaan weet aan te sporen. MC Rems houdt namelijk wel van een feestje: ‘Hardstyle Overdose - MC Rems B-day Crime’ bewees dat vorig jaar al. De vlugge rekenaars hadden het sommetje vast al gemaakt: 2009 betekent een kwart eeuw MC Rems. Reden genoeg om aan 1984 naast een boek en een album nu ook een dikke knalparty te wijden. Geen jump en gitaarsolo’s, maar wel heel veel rockende hardstyle. En Big Brother? Die kijkt die nacht even de andere kant op.

Inshock Overdose •- Rems & Friends’, dat op zaterdag 24 oktober gaat plaatsvinden in Riche (in het tussen Nijmegen, Gennep en Well gelegen plaatsje Boxmeer) betekent tevens de aftrap voor Inshock Overdose. Inshock Events en Hardstyle Overdose besloten dit jaar hun krachten te bundelen en fuseerden tot deze nieuwe organisatie. Ook de locatie van hun eerste event zal veel hardstyleliefhebbers nog onbekend zijn: Riche was ooit een bioscoopzaal en is inmiddels omgetoverd tot een sfeervolle en statige zaal waarin zo’n 1000 bezoekers zich in het zweet kunnen dansen. En daar zullen ze dan toch echt heel erg hard hun best voor moeten doen, want de zaal is voorzien van airconditioning. Naast de kroonluchters aan het plafond wordt op Inshock Overdose een heel arsenaal aan licht en visuals ingezet en ook de oren zullen niks tekort komen: de ouwe bioscoopzaal heeft een geweldige akoestiek en de stem van MC Rems zal er nog lang nagalmen.

Dat geldt overigens ook voor de beats en bassen die zijn vrienden mee gaan nemen die nacht, want een feestje vier je natuurlijk niet alleen. Rems trommelde onder andere Alpha², Josh & Wesz, Ran-D en Alphaverb op, samen met B-Front en Pulse zal hij een 1984-waardig liveoptreden verzorgen en bij een verjaardag hoort uiteraard ook een verrassing, welke nog even ingepakt blijft in rood-wit-groen papier. Rems wordt deze nacht bijgestaan door een aantal collega MC’s die een dezer dagen nog aan de line-up worden toegevoegd.

Cadeautjes ontvangt MC Rems het liefst in de vorm van uitgelaten partygangers die hun feestneus op zetten. De entreeprijs is namelijk ook erg ‘1984’. Voor slechts €12,50 is men verzekerd van zeven uur lang feestplezier en je hoeft geen Eddie van Halen te heten om daarvan een gat in de lucht te springen. Die €12,50 kun je dan spenderen bij Free Record Shop of via www.eeevents.nl

Tot op Inshock Overdose!

15 opmerkingen

Gajes!! :D
Zin in :D
99% zeker aanwezig:D(Y)
Zin in:d
laatste aanpassing
nou maat ik kom je zeker ff helpen de zaak tijdens je feestje op zijn kop te zetten!!:P:P
Die locatie ziet er vet uit gek! :respect: Maar heb al een Zodiak feestje de 24e :( Wel jammer want ik houd ook wel van Italiaanse cadeautjes. En dit is wel een moi fiske ok! :cheer:

Veel plezier allen! (k)
Uitspraak van openhaardstyle op zondag 4 oktober 2009 om 21:32:
nou maat ik kom je zeker ff helpen de zaak tijdens je feestje op zijn kop te zetten!!

ik doe met je mee ;) :P

heb er echt zin in, vette line up...en is ieder jaar weer een dolle bende :lol: :respect:!!
Uitspraak van Andy op zondag 4 oktober 2009 om 21:20:
99% zeker aanwezig

1% zeker aanwezig ;)
Dynamike
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
enne Frank .. weer back on track zo te zien :p
 
Artiest Da Hustla
Uitspraak van Dynamike op maandag 5 oktober 2009 om 20:07:
enne Frank .. weer back on track zo te zien

jij hebt nog wat tegoed ofnie ;)

Maar mooie lokatie en ziet er goed uit jongens (Y)
Uitspraak van verwijderd op maandag 5 oktober 2009 om 21:22:
jij hebt nog wat tegoed ofnie ;)

maar nee dat is allemaal al geregeld :yes: