Partyflock
 

Beter kom je Niet vs. Partyraiser

gepubliceerd door , op
Het mag nog even duren, maar eindelijk staat er weer één in de agenda. Een echte rauwe, gouwe ouwe 'Beter kom je niet' indoor-editie in de Hemkade te Zaandam. Op 23 januari 2010 kan je hier je hart weer ophalen aan de beste hardcore en al zijn sub stromingen verdeeld over vier zalen. Een beter begin van 2010 bestaat er dan ook niet met het eerste echte hardcore evenement van het nieuwe jaar!

Versus Partyraiser:
Alles zal er aan gedaan worden je omver te blazen met een waar “beter kom je niet” gevoel, en hoe kan dat anders dan met een speciale editie versus the one and only: Dj Partyraiser.

Partyraiser die al meerdere solo’s op zijn naam heeft staan, en hoge ogen gooide met zijn “one man half machine” projecten, is ook op de BKJN Events evenementen een vast gezicht. De man die eigenlijk iedere hardcore liefhebber wel kent en respecteert heeft dan ook geen hele lange introductie nodig.

Wel is het opmerkelijk dat uitgerekend hij het nummer uitbracht met BKJN Events bekendste slogan:
“Wij zijn harder dan de Rest!”


Nu na jaren present te hebben gestaan op de “Beter kom je Niet” feesten in het gehele land en favoriet te zijn op de helaas verdwenen BKJN Events danceparade wagen, zal hij voor het eerst zijn eigen stempel drukken op het feest waarvan hij het concept zo respecteert.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de boel flink uit de hand lopen, nu Partyraiser de controle van de Mainstage overneemt en hier tegen elke afspraak in een zes uur durende set zal geven op een manier zoals alleen hij dat kan. BKJN Events kan op dit moment niet veel meer informatie los krijgen, maar het vermoeden bestaat dat hij in de strijd tegen “Beter kom je Niet” hulp krijgt van diverse “partners in crime”. Het onderzoek hiernaar is in volle gang, en de organisatie hoopt snel met meer informatie te kunnen komen.

Beter kom je Niet:
BKJN Events heeft er een zware klus aan om Partyraiser te moeten verslaan in een, zoals het er nu naar uit ziet, keiharde strijd. Gelukkig beschikt de North Sea Venue over genoeg area’s om het leger wat zij hebben opgeroepen, vanuit verschillende kanten te laten aanvallen.
De Achterste zaal zal dan ook garant staan voor de beste mainstream hardcore. De gehele line up wordt wegens strategische redenen later bekend gemaakt, maar om toch een tipje van de sluier op te lichten, kan er alvast verklapt worden dat de jongens van Noize Suppressor de boel komen afmaken met hun overdonderende live act.

Beter donker dan Licht:
Speciaal voor deze strijd is ook de BDDL area weer terug van weg geweest, en dat is niet voor niks. Vele fans hebben de organisatie gemailt met de vraag of de populaire zaal met darkcore & industrials terug kon keren op BKJN Events, en als er iets belangrijk is, dan is het wel het publiek! Speciaal daarvoor een dikke line up met o.a. een Uk hardcore set van Hellfish & Bryan Fury en veel industrieel geweld met o.a. the Outside Agency. Natuurlijk worden ook hier nog de nodige nationale en internationale troepen bijgevoegd om de linie te versterken.

Beter hard of Niet:
Last but not Least is er nog de terror en speedcore zaal die met een leger van uitermate streng gescreende snipers aan zal vallen vanaf de linker zijde. De zaal waarin hun opereren is sinds het vijf jarig bestaan van “Beter kom je Niet” uitgerust met een eigen geluid set, zodat de snelste beats per minuut eindelijk de waardering krijgen die ze verdienen. Ook hier laat de line up nog even op zich wachten, maar met headliners als iGoA live en The Speed Freak staat nu al vast dat ook deze area voor voldoende dreiging zal gaan zorgen.

More info:
Eind oktober zullen beide partijen hun gehele opstelling verdeeld over de verschillende divisies aan het publiek bekend maken, vanaf november start de kaartverkoop die slechts € 25,00 zal bedragen. Tot die tijd zijn de inlichtingendiensten druk doende zoveel mogelijk tactieken en voorbereidingen te onderscheppen. Één ding is nu al zeker Beter kom je Niet versus Partyraiser word een gevecht tot op het bot dat zal resulteren in een moddervette nacht die je niet wil missen! Wie is hier nou Gvd harder dan de rest?!

44 opmerkingen

klinkt goed :P
Hellfish, The Speed Freak en Bryan Fury!
 
Artiest Da Hustla
Vette shizzle!(y) zin in!
jaja dit is vet
 
6 uur durende set van partyraiser, waar heb ik dat eerder gezien? :D

ziet er dik uit!
Vet hoor..zekers aanwezig!!!!
Jazekerrrrr wij zijn erbij!
super vet nou alweer zin in :D:D:D knalluh maar
cker aanwezig:D
 
Bryan Fury, Hellfish, The Outside Agency, Speed Freak. (y) Even afwachten wat de rest van de line up is..
Vet vet en nog eens vet:P leuk verzonne ben benieuwd:P
Partyraiser :respect: BKJN :respect:

100% aanwezig
Zou beter zijn als het alleen bij deze namen bleef :)
Nu staat het 1-1 lange !!!Goed idee hahaha s6.
laatste aanpassing
Zekerheidje voor mij!Partyraiser..gekkenhuis!!
 
jammer vd lokatie
 
Yaaaaaaaaaaaaaaaahoooooooooooooooooo!!!!


als dat geen ramme word!
als dat niet WEER een topavond word, dan weet ik het ook niet meer!!


count me in!!
egt mega vet idee
egt balen van de locatie, hoop dat het beter is dan met mindcontroller
partyraiser aka wesley :respect: naam genoot en mijn idool :respect:
hoop cker aan wazig te zijn
C you there
laatste aanpassing
heeeeeeeeeeeel erg vet :D:D
chill chill. leuke start voor 2010
OK de Fun staat voor slecht KUT waardeloos geluids niveau. Betwijfel of de organisatie daar wat aan kan doen. ALs dta wel zo is danwordt het zekereen top feest. aan de line up zal het niet liggen _O_
Artiest {SHOWLIST artist 65701, 129028, 75193, 65637}
Leuke line up. Jammer van partyraiser.
Geen early :(
Werkzaam bij Total Asphyxiation
Werkzaam bij Cube
De zaal waarin hun opereren

Wie heeft dit geschreven? Ga je schamen!
Uitspraak van Frots op zaterdag 3 oktober 2009 om 14:41:
Wie heeft dit geschreven? Ga je schamen!

Ach het is één van de meeste gemaakte fouten ;)
 
(y)
 
Artiest Spiderhead
Leuk leuk :D staat nu als optie (Y);)
toptoptop (L)
jaaaaaaaa....lekkerakku
HIER GA IK ZEKER NAARTOE DOLLE :d