Partyflock
 
­

Streamlined Christmas special

gepubliceerd door , op
afbeelding Streamlined Christmas special
FeestStreamlined · Christmas Special
Datumzaterdag 26 december 2009
LocatiePoema RAW
WinactieStreamlined actie, gesloten
Terwijl de zomer van 2009 langzaam tot een einde komt en de schappen van de supermarktketens al langzaam in het teken staan van de goed heiligman, weet de doorgewinterde feestganger dat het weer tijd is om heerlijk vertrouwd in de clubs onder te duiken. Natuurlijk is de kerstperiode standaard een tijd waarin men met vrienden geeft en neemt. Dit jaar gooien Bolier & Solarize Agency daar een schepje bovenop met de lancering van de eerste editie van “Streamlined”, dat op zaterdag 26 december 2009 de trance community verenigt in de uiterst gezellige en knusse Club Poema te Utrecht.

Streamlined” is het concept rondom één van de vaste waardes in de trancemuziek: Bolier. Naast de gelijknamige tweewekelijkse radioshow op het populaire internetstation Afterhours FM en de eerder dit jaar verschenen mixdubbelaar “Streamlined 2009: Buenos Aires”, vond men dat de tijd rijp was om het concept ook als nieuwe avond te introduceren aan het partyvolk. Natuurlijk viert Bolier de lancering van zijn nieuwe concept niet alleen en met het kerstgevoel in het achterhoofd heeft men enkele (inter)nationale vrienden uitgenodigd om de ware kerstspirit op zaterdag 26 december 2009 in Club Poema ten gehore te brengen.

Om meteen maar met de deur in huis te vallen, presenteert Solarize Agency de gehele line up voor “Streamlined – Christmas Edition”:

Aly & Fila (EGY)
Marcus Schössow (SWE)
W&W (NL)
Misja Helsloot (NL)
Bolier (NL)

Als eerste stelt Solarize Agency met gepaste trots de door Bolier uitgenodigde gasten aan jullie voor. Aly & Fila heeft eigenlijk in de internationale trancescene geen introductie meer nodig. Liefkozend worden de Egypenaren ook wel de “Godenzonen der trance” genoemd en evenals in 2008 zal Aly & Fila ook dit jaar de kerst weer in ons kikkerlandje aanwezig zijn. De tweede internationale gast die op zaterdag 26 december het DJ altaar van Club Poema zal betreden is Marcus Schössow. Deze goedlachse Zweed lanceerde dit jaar zijn eerste artiestenalbum “Outside The Box” en is van Seoul tot New York een graag geziene gast in de DJ booth. Tweede Kerstdag staat bij Marcus al met een dikke stift gemarkeerd, onder het motto “Streamlined: Christmas Special”.

W&W is één Fris opkomend DJ duo uit de stal van Armada. Met hun stevigere platenkeuze en hun krachtige producties zoals “Arena”, “Mainstage”& “Dome” staan beide heren garant voor een groot “voetjes-van-de-vloer”-gehalte. Misja Helsloot is één van die namen die al jaren nooit teleurstelt. Na een indrukwekkende carrière van 11 jaar bracht Misja Helsloot recentelijk zijn debuutalbum ‘All Inclusive’ uit. Kwaliteit met een hoofdletter K: daar staat deze held ook op 26 december in Club Poema te Utrecht garant voor.

Zoals reeds vermeld zal deze avond plaatsvinden in Club Poema, gelegen in hartje Utrecht. In de afgelopen tijd zijn er al een aantal veranderingen merkbaar geworden, waarmee geprobeerd wordt de feestbeleving in Poema RAW nog beter, fijner en gezelliger te maken. Bijvoorbeeld de extra bar, het deluxe rookhok en het Lockerbox kluisjes systeem bij de ingang. Club Poema zal tijdens “Streamlined uiteraard weer voorzien worden van de nodige extra’s. Uiteraard mogen de lasers niet ontbreken tijdens dit evenement, en met een ideale set-up zullen de lasers in de Utrechtse Club Poema de sfeer nog meer verhogen. Daarnaast zullen er ook weer de nodige visuals present zijn, en zal de door MC Da Silva de avond vocaal ondersteunen!

De voorverkoop voor dit event is inmiddels gestart. Tot 1 oktober bestaat er de mogelijkheid om een “Early Bird Ticket” aan te schaffen voor EUR 12,50. Vanaf 1 oktober zijn de tickets in de presale verkrijgbaar tegen de scherpe prijs van EUR 15,00. Tickets zijn verkrijgbaar via Timoco en vestigingen van de BelCompanty door het gehele land.

12 opmerkingen

 
Werkzaam bij Create events
zitten allemaal links in die er niet horen volgens mij
"­FRIS"­
en
"­GODENZONEN"­

des al wel te plus erg veel zin
dat gaat een leuke kerst worden :cheer:
 
STAN EN DEBBY :cheer:
Uitspraak van Stan&Debby op donderdag 24 september 2009 om 15:24:
dat gaat een leuke kerst worden

joehoe!!! nu al zin in de kerst :lol: vétte line up zeg!!!! :respect:
Deze ga ik ook maar even meepakken:cheer:
:bounce::bounce:

Drie toppers. Schossow en W&W nog nooit live aan het werk gezien. Ben benieuwd :)
Wij gaan ook proberen om hier bij te zijn, top line up :kwijl:

Leuker dan die verplichte feestdagen:lol:
Uitspraak van Twickies op donderdag 24 september 2009 om 18:32:
Wij gaan ook proberen om hier bij te zijn, top line up Leuker dan die verplichte feestdagen

+1
Hou ook liever hiervan ipv die hang en vreet dagen :LOL:
MISJA :bounce:
laatste aanpassing
Uitspraak van Cicatrix op vrijdag 25 september 2009 om 12:11:
om de hoek,

Kerstdiner en after :p