Partyflock
 
­ Nederland

Pleasure Island was top
Nu tijd voor andere parties en akties met superprijzen

gepubliceerd door , op
Pleasure Island was top
4 augustus 2009
De organisatie van Pleasure Island had een leuke aktie voor jullie met de limo naar het festival. De winnaar is erg blij gemaakt en deze groep van zes mensen heeft natuurlijk foto's voor de organisatie gemaakt. De winnaar kreeg een vip behandeling en daar werd niet op bezuinigd. Wil jij ook kans maken op een superprijs die de organisatie weggeeft en waar jij haast niets voor hoeft te doen? Kijk dan snel verder want ze gaan weer veel moois weggeven.



Denk je aan Crazyland dan denk je aan al die winnaars die al een keer iets moois gewonnen hebben! Zo was Crazyland de eerste die een reis naar Ibiza weggaf. Dit is de winnaar van de eerste trekking die we hadden in 2006. Partyflock heeft toen de winnaar gekozen: Winnaar reis Ibiza 2006.
Partyflock heeft het profiel KrullBugs van 24 jaar uitgekozen als winnares van de reis. Deze KrullBugs zoals ze zichzelf noemt, gaat nog deze maand naar Ibiza. De reis wordt totaal betaald door de organisatie van Crazyland. We feliciteren KrullBugs met het winnen van de reis.



Om origineel te zijn en te blijven geeft de organisatie dit keer weer een grote hoofdprijs weg! Een prijs waar ook jij vast heel blij van wordt. De winnaar krijgt 2 retourtickets naar Thailand! Het land van de heerlijke zon en de lieve en gastvrije mensen. Als troostprijs dit keer geven ze een limorit weg met Goldmember 10 oktober en als extra prijzen win je vip kaarten voor feesten als Goldmember, Crazyland, Marcanti Reunion en Booming Sexy New Years Vibe 5 Years! Zoveel kans om te winnen waarvoor je alleen maar dit hoeft te doen: zet vier feesten van de Crazyland organisatie in je agenda op zeker en jij maakt kans op de hoofdprijs en of één van de andere geweldige prijzen. Klik op onderstaande links om op de feesten te komen.

Goldmember
Scarface
Marcanti Reunion
Booming Sexy New Years Vibe

Vergeet deze feesten niet op zeker te zetten. Je doet automatisch mee als je ze in je Partyflockagenda hebt staan.

Wat de organisatie nog meer voor jullie heeft is een super earlybird aanbieding! Een aanbieding die de verleiding van het kopen van een kaartje niet kan weerstaan. Zo kun je voor een hele lage prijs een kaartje kopen en als extra krijg je ook nog eens een cd bij de deur met het laten zien van dat voorverkoopkaartje! Een aanbieding die tot 1 september loopt voor een feest waar velen graag bij willen zijn.

Goldmember is de naam van het feest! Op 10 oktober is de organisatie weer terug met dit succesconcept samen met de organisatie van In Touch die zorgt voor de finishing touch. Het is een chic feestje met alles erop en eraan. Vorig jaar heeft de Crazyland organisatie iedereen doen verbazen om een echt electro/house/techhouse/techtrance feest neer te zetten zonder dat het erotisch getint is. In Tpuch zorgt ervoor dat ook mensen in de andere zaal met Santito solo de avond van hun leven zullen hebben.



Een feest met een dresscode goud en of zwart kwam goed tot zijn recht in de Marcanti met al zijn kroonluchters en superluxe uitstraling. Velen van jullie vonden het een feest weer eens wat anders was dan andere. En dat is juist wat de organisatie wil geven. Een speciaal, luxe feest met heerlijke muziek. Om het nog mooier te maken hebben ze een earlybird aktie zodat je voor 15,50 een normaal kaartje bezit en voor 25 euro een vip kaartje en als extra is je earlybird kaartje een bewijs dat je de nieuwe Mike S live at Dance valley CD gratis kunt ophalen bij de ingang! Klik hier om je kaarten meteen te bestellen voordat de earlybird aktie is afgelopen! Heb je interesse om een vip tafel te kopen voor een speciale prijs? Mail de organisatie dan op Crazylandbv@gmail.com

25 opmerkingen

 
Gaat een toppertje worden in okt en niet te vergeten dat decisions en crazyland 26 dec samen een feest geven in marcanti en dat feest heet ook hoe kan het ook anders MARCANTI REUNION
laatste aanpassing
Uitspraak van Luchèl :bier: op dinsdag 4 augustus 2009 om 18:18:
akties of acties

The Kriminal of The Criminal :P
Thailand....hmm....da's niet verkeerd! :yes:
laatste aanpassing
Thailand :O Ik wil winnen :D:D:D Wat een leuke prijzen (Y)
Pleasure Island was weer top zoals altijd dus kan niet wachten tot we een jaar verder zijn!!
Eerst nog de andere leuke feestjes pakken Goldmmember en Crazyland :respect:



(Y)
Het moet toch niet gekker worden!
Wat een geweldige organisatie is Crazyland ook (Y)
Uitspraak van !:bounce:! op dinsdag 4 augustus 2009 om 18:13:
Zeker knallen deze Herfst

Dat kan ook niet anders met zulke feesten.

Uitspraak van Sabke op dinsdag 4 augustus 2009 om 21:25:
Thailand....hmm....da's niet verkeerd!

Klinkt inderdaad lekker..
 
Artiest Chris Scott
Ai ai aj, dat is niet goed voor mij hoor! Eerst al die mooie vrouwen bij de Crazyland feesten en dan ook nog in Thailand al die mooie vrouwen bekijken :P Goede actie weer!!!
 
Nog eerst 2 eigen feestjes maar dan verheugen we ons natuurlijk weer op de samenwerking met Crazyland. Hun high-classconcept met de juiste partypeople en die van Touch Events samen wordt, net als vorig jaar, weer een geweldig feest. Het dak gaat er af met drie fantastische area's. Ook dit jaar gaan we de touch Aera weer ombouwen naar met feeeriek blauw licht en alleen maar leuke, lieve en mooie mensen.

En voor de prijs van de early-bird hoef je het niet te laten + een cd + Marcanti = gewoon doen dus.

We keep in Touch!

Andy
laatste aanpassing
 
Net Pleasure Island achter de rug.....het was voor mij de tweede keer dat ik Pleasure Island mocht meemaken....ook dit feest was weer helemaal top...

Het is eigenlijk wel grappig want sinds vorig jaar januari ben ik pas naar feesten aan het gaan.

Vrienden van mij zeiden al jaren...ga nou eens mee..en ik dacht altijd nee hoor niets voor mij wat moet ik in godsnaam doen op een feest (buiten dansen dan). De muziek was volgens mij al helemaal niets voor mij..rampestamp muziek noemde ik het. Tot vorig jaar januari...toen ben ik toch overgehaald om mee te gaan naar de Booming Sexy New Years Vibe...dacht wat moet ik me daar nou weer bij voorstellen..

Maar gelijk bij binnenkomst was ik mega onder de indruk, de aankleding..de mensen..de muziek..de gezelligheid..mensen behandelen elkaar met respect en toen dacht ik..shit waarom ben ik nooit eerder gegaan. Misschien was de tijd niet rijp...maar bedacht me wel..als ik niet was overgehaald was ik nooit maar dan ook nooit op dit feest beland. En toen ik Mike S hoorde draaien was ik compleet verkocht. Sindsdien bezoek ik regelmatig feesten van de Crazyland Organisatie. Want dit concept staat voor klasse. Kan er niets anders over zeggen dan klasse.

Ik weet nog goed dat ik Mike S benaderde om samen met hem op de foto te mogen..ik dacht dat ik ineens weer 16 was, waar je naast je plaatjes van Abba ook Danny de Munck aan je muur had hangen. Vrienden van mij zeggen wel eens..goh wat grappig wij gaan al jaren naar feesten en praten nooit met Dj's, jij gaat pas een jaar en je kent er al zo veel. Het is gewoon fijn dat de DJ's benaderbaar zijn. Zo kom je te weten waarom ze bepaalde stylen draaien..en leer je het verschil in stijlen..Laatst maakte ik nog een fout door te zeggen..dit is de eerste keer dat ik naar een hardcore feest ga..tis hardstyle hoor..oow wist niet dat je kwaad werd..hahaha..Kortom....op deze feesten is er voor ieder wat wils...wil je wat softere muziek..of wil je harder...kies en zet je bil op de dansvloer zeg ik altijd...

Sinds kort heb ik ook een aantal keren een feest van Touch Events bezocht...en ook hier kan ik niet anders van zeggen..top.....dus ik denk dat het bundelen van deze twee organisaties er alleen maar voor zorg kunnen dragen dat het een mega mega mega feest gaat worden, waar veel mensen weer lang over na kunnen praten. En met de early bird actie is het natuurlijk helemaal een aanrader om te komen. Vorig jaar was Gold Member ook al een topper...dus dit jaar gaan ze het zeker weer overtreffen!

Daarnaast kun je ook nog een leuke reis winnen. Nu win ik zelf nooit wat..heb geluk met andere dingen :roflol:.....maar hoop toch iedere keer stiekem dat ik ook een keertje wat ga winnen...maarja dat is niet de belangrijkste reden om naar een feest te gaan...het gaat mij om hele andere dingen zoals hierboven beschreven...en dit stukje schrijf ik niet om mijn kansen te verhogen...maar gewoon omdat ik het concept onwijs gaaf vind...

En er komen nog meer toppers aan dit jaar..kortom..genieten..

voor mij is het Crazy Touch....een vleugje gek...en dat ben ik zelf ook...........prettig gestoord(k)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Luchèl :bier: op dinsdag 4 augustus 2009 om 18:18:
akties of acties

ik kwam hier om hetzelfde op te merken... het kriebelt als ik het lees :x
Nou,ik zat net even heerlijk te ontspannen aan de zwolse playa,kop in het zonnetje en waande me stiekum alvast ergens op een moonlight party aan de playa da vagina in thailand,heerlijk lekker met een ronddansend thais kippetje.....haha!!
Dancing in the moonlight waithing for the sunriseeeeeeeeeeeeeeee....!!!
superrrrractie dit,Complimenten gasten!!!!

Mijn eerste feest van crazyland was de newyears vibe van 2009,de kippen lopen nog steeds over mijn rug heen als ik er aan terug denk,wat een kneitervet feest was dat, rondmarcheren tussen 4000 dampende feestbeesten die de Hemkade gewoonweg lieten ontploffen,Gelukkig had ik Vipkaarten besteld en kon het hele circus vanaf het balkon aanschouwen,ik voelde de Vibe van Crazyland door mijn lichaam heenjagen,toen ik de zaal inkeek,compleet plaatje was het,melvin warning die een oerstrakke set de boxen uittoverde,De stem van Vika Kova,lekkahhhh,wat een dijk van een stem heeft deze Diva zeg,Klonen Die Vrouw!!!
de mooiste vrouwen om me heen ....heerlijk,thats entertainment!
Voelde me gewoonweg heerlijk mezelf,eindelijk weer eens een feest waar je helemaal los kunt gaan zonder zure koppen om je heen!!!!!!!!
Mooiste opmerking hoorde ik van een gozer die naast me stond te pissen,ik zeg wat een avond he,op zn plat haags,zegt ie beetje jammer dat er geen lekkere wijven zijn,ik bezeek het,ik heb zo gelachen met die gozer....nou waar ik ook keek,overal mooie dames met klasse in de mooiste lingerie of outfit!!!
En nu op naar Bitch,Goldmember en de volgende klapper van Crazyland Scarface,the world is yours!!!!!!

Als je eenmaal goud geproefd heb smaakt zilver bitter,

en daar waakt Crazyland voor....Ze blijven me verrassen!!!!!
laatste aanpassing
Werkzaam bij The Others
Kan niet anders dan een geweldig feest worden, vorig jaar zijn wij ook geweest en toen was Goldmember ook helemaal te gek!
 
Artiest House
Pleasure Island.. De naam zegt het al, er moet meer plezier in het leven gemaakt worden!!!!!!! En op Pleasure Island heb je op zeker plezier. En niet alleen de bezoekers, maar het enthousiasme straalde duidelijk ook van de dj's af. Eindelijk is een feest waar de dj's knallen en niet alleen het vuurwerk. En zo hoort het ook. Pleasure Island, even weg uit de werkelijkheid van alle dag, even weg uit de crisis. Twee duimen omhoog voor de organisatie, die ook nog is een paar andere zeer goede feesten neer gaan zetten binnenkort. Dus mensen, als je waar wilt voor je geld.........
 
THAILAND:p lijkt me niet verkeerd om te relaxen op één van de vele mooie plekjes daar!!



en jezelf lekker laten verwennen daar... mmm

PLEASURE, or not?!! :p

Krijg er nu al zin in:d Maar eerst naar Goldmember 10 oktober, dat feestje is altijd helemaal compleet(Y) De dj's, de people, de sfeer, de aankleding, just everything! Gewoon top!:cheers: :d
 
Topfeest! (y)
JIHOE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Vet !!

Thailand !!!

Keer wat anders !
 
Artiest Renji
Laat ik nou net terugkomen uit Thailand.... (foto's in mijn album :P)

Ik wil best terug hoor :yes:

Goede actie!! (Y)
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij Afterdreams
:D

party on!!!!!!!



:bounce:

en dan naar thailand!!:p

WAUWWWWW!!!
zal je maar gebeuren hey!!!!
Goldmember
Scarface
Marcanti Reunion
Booming Sexy New Years Vibe

Op ZEKER gezet

Zo dat was nog geen minuutje werk :-)

Wat je er voor terug kan winnen is dit minuutje ZEKER waard geweest :yes:

Crazyland goes Thailand....:no: maar degene die dit wint gaat OP ZEKER :bounce:

Wat een orginele Crazy-aktie ;-)

Van de andere prijzen wordt je trouwens ook vrolijk van :-D
Weer een WAAUUW!!! voor de organisatie van Crazyland, Mike & Tanya zitten niet stil, en wat een prijzen geven ze weer weg! Super!! Nu kun je alweer een reisje naar Thailand winnen! Ik ben er nog nooit geweest dus ik zou het niet erg vinden om te gaan hihi....
Over de aankleding en sfeer op de aankomende feestjes hoef je je ook niet druk te maken, dat ziet er altijd gelikt en verzorgd uit!! Dus dat worden weer super gezellige feestjes..ik heb ze maar meteen in mijn agenda gezet en kaartjes besteld! Dit wil je niet missen!
Tot dan alle partykanjers!!
Dikke knuffels xxx
 
Geweldig feest!!