Partyflock
 
­ Nederland

Kom zaterdag ‘Dansen aan Zee' bij Woodstock 69 in Bloemendaal

gepubliceerd door , op
Zaterdag 25 juli wordt een druk dagje voor feestend Nederland. Met Rockit Open Air en A day at the park heeft Dansen aan Zee Beachtour 2009 te kampen met geduchte concurrentie. Echter, ieder nadeel heeft zijn voordeel. A day at the park is inmiddels stijf uitverkocht en Rockit Festival zal komende week ook wel volgen. Voor de twijfelaar of diegene die budgettair wat krapper zit, biedt Dansen aan Zee Beachtour 2009 een zeer goed alternatief aankomende zaterdag bij Woodstock 69 in Bloemendaal. De strandtent waar iedereen het dit jaar over heeft omdat zij in de Nieuwe Revu verkiezing van dit jaar tot nummer 1 strandtent van Nederland uitgeroepen is. En om nou heel eerlijk te zijn: dat zou gewoon ieder jaar het geval moeten zijn, want er is simpelweg geen betere strandclub in Nederland waar je zo jezelf kunt zijn en waar de feesten zo verschrikkelijk losgaan als bij Woodstock 69.

Dansen aan Zee Beachtour 2009 = Woodstock 69
Dansen aan Zee Beachtour 2009 gaat alweer haar derde jaar in bij Stock. Volgens het eigen personeel heeft Firma Gezellig met Dansen aan Zee Beachtour 2009 de juiste vertaling van het Woodstock-gevoel weten neer te zetten. Dit uit zich direct in de opvallende retro huisstijl waaraan al 4 jaar lang wordt vastgehouden en aan haar muzikale programmering, waarin geen concessies worden gedaan om vast te houden aan een bepaalde trend of muzikale stroming. Het verleden biedt namelijk de fundering voor de toekomst, dat is de dieper liggende boodschap van Dansen aan Zee Beachtour 2009. Uiteindelijk gaat erom dat je met een paar duizend man tegelijk uit je plaat moet kunnen gaan, van jong tot oud, op dikke klassieke klappers, heerlijke disco, diepe progressive en minimale techno, op een plaats waar je compleet jezelf mag zijn. Dit vind je tijdens Dansen aan Zee Beachtour 2009 op Woodstock 69. Weer of geen weer, binnen of buiten, kom het gevoel gewoon ervaren. Met een uiterst representatieve line up en een entreeprijs van € 7,50 (incl gratis consumptie) ben je aankomende zaterdag van 15:00 – 00:00 uur van harte welkom bij Dansen aan Zee Beachtour 2009.

Eigenwijze line up
Met maar liefst vier artiesten afkomstig uit Rotterdam, domineren Kadir Pelit, Joey Daniel, Sandeep en Joachim het buitenpodium tijdens Dansen aan Zee Beachtour 2009. Een doelbewuste keuze is dit volgens de organisatie want er lopen op dit moment een groot aantal artiesten rond in Rotterdam die gewoon zwaar rocken. Alleen hebben ze vaak te kampen met het negatieve imago wat er in de Rotterdamse uitgaansscène heerst. Wel of niet terecht? Het doet in ieder geval niets af aan de kwaliteiten van deze boys. Kadir Pelit is hard bezig om de revelatie van 2009 te worden. Als het aan Firma Gezellig ligt wordt hij dit jaar bekroond tot beste nieuwkomer. Kadir Pelit verraste onlangs Studio 80 met zijn warme technosound en ook in Groningen weten ze hem inmiddels te vinden. Komende zaterdag kun je luisteren naar een zeer verfrissend ‘setje van Kadir Pelit’.

Joey Daniel weet inmiddels hoe het er aan toegaat bij Woodstock 69. Tijdens een afgeladen editie van Static wist hij de achtertuin van Amsterdam compleet los te laten gaan in het zonnetje. Joey Daniel is een momenteel een druk baasje, naast de vele boekingen, heeft hij Nederland kennis laten maken met zijn 300MPH feesten. Voor de komende maanden is zijn agenda inmiddels al weer goed gevuld. Mr. Roffa zou zijn tweede DJ naam kunnen zijn. En hij mag beschouwd worden als één van Rotterdams meest veelzijdige DJ’s. Het gaat hier om niemand minder dan Sandeep. Sander mag zich inmiddels tot de residentiele clan rekenen van Firma Gezellig. Iemand die zijn publiek nooit teleur stelt. Als er één DJ is die zijn publiek laat swingen is hij het wel. Sandeep rolt gewoon lekker weg!

Voor sommigen is hij terug van weggeweest, volgens hemzelf valt alles nu op zijn plaats. Sound Architecture’s frontman Joachim strijd momenteel volop mee aan het front en hoe? Boekingen samen met Onur Özer & Gregor Tresher in het vooruitzicht, een optreden op de mainstage van Circle of Love festival in Duitsland en met niemand minder dan Sven Väth (Joa was de eerste die hem naar Nederland haalde) draait hij op Kazantiph Festival aan de Zwarte Zee in Rusland. Niet zomaar een lijstje met boekingen dus. Daarbij is Joachim samen met unders als resident DJ geselecteerd voor Dansen aan Zee Beachtour 2009 Beachtour.2009. Joachim staat en klinkt gewoon nog steeds als een huis, misschien zelfs nog beter dan ooit tevoren?

Zoals gezegd vormen unders en Joachim de residents van Dansen aan Zee Beachtour 2009. unders heeft deze spot meer dan verdiend gezien zijn geleverde arbeid de afgelopen jaren. Zijn metamorfose van Dunca de la Funk naar unders heeft zeer goed uitgepakt. Met name zijn ontwikkeling als producer zijn niet onopgemerkt gebleven. Arabica en 3 days in Kazachstan zijn voorbeelden van twee toptracks welke door bijna iedere technogrootheid is gesupport. 2009 kan best worden gekenmerkt als definitieve doorbraak. Samen met Ille Bitch rockt hij menig podium en staan zij binnenkort samen op Awakenings. Maar ook met zijn solo-optredens staat hij zeer zeker zijn mannetje. Aankomende zaterdag sluit unders het buitenpodium af.

Indoor stage hosted by Dekmantel
Op speciale uitnodiging van Firma Gezellig zal Dekmantel het binnenpodium verzorgen tijdens de twee Woodstock edities van Dansen aan Zee Beachtour 2009. De sound van de Dekmantel crew past perfect op Woodstock 69. Lekkere house beïnvloed door disco en soul. Aankomende zaterdag wordt er direct zwaar geschut in gezet met het inzetten van Dekmantel Soundsystem. De drie kopstukken Jan van Kampen, Casper Tielrooij en Thomas Martojo zullen binnen eens vertalen wat ‘gezelligheid maken’ is.

Dansen Aan Zee Afterparty @ Stalker
Na twaalven verkast Dansen aan Zee Beachtour 2009 richting Haarlem centrum voor een officiële Dansen Aan Zee Afterparty in Stalker. Sandeep, Mike Ravelli en Joachim zullen tot de klok van vijf uur nog eens stevig de bloemetjes buiten zetten. De Dansen Aan Zee Afterparty is ook toegankelijk voor zowel Rockit als Day at the Park verstekelingen. Kijk voor meer info op www.clubstalker.nl of www.firmagezellig.nl

If life is a beach, you travel with us!

PS: Firma Gezellig garandeert ook bij slecht weer de bevestigde line up. Bij slecht weer worden alle DJ’s binnen geprogrammeerd. Sets zullen worden ingekort en eventueel worden B2B combinaties gemaakt.

3 opmerkingen

 
Wordt heel gezellig!