Partyflock
 
­ Nederland

Pleasure Island
Final info

gepubliceerd door , op
Aanstaande zaterdag vindt de vijfde editie van Pleasure Island plaats op Deelplan Houtrak te Halfweg. Het jubilerende festival kent een programma dat alle voorgaande edities zal overtreffen en ook op het gebied van entertainment-acts is het evenement completer dan ooit tevoren. Organisatoren Art of Dance en Crazyland bieden je hierbij de laatste informatie aan om maximaal voorbereid te zijn op Pleasure Island.

Ticketverkoop aan de deur
Om zwarthandelaren en verkoop van eventuele vervalste tickets tegen te gaan, hebben de organisatoren kaarten gereserveerd voor deurverkoop. Besluit je last minute om Pleasure Island te willen bezoeken, ga dan naar de kassa van het evenement. Aan de deur krijg je toegang tot Pleasure Island voor € 55,-.

Vervoer
Ben je van plan om met het openbaar vervoer naar Pleasure Island af te reizen, stap dan in de trein naar Amsterdam Sloterdijk. Vanaf dit station zullen pendelbussen rijden naar het terrein. Natuurlijk brengen de bussen je ook terug naar dit treinstation.
Kom je op eigen gelegenheid, parkeer dan je auto in de daarvoor aangewezen parkeerplaatsen en volg de aanwijzingen van het personeel op. De kosten voor een parkeerplaats zijn € 10,-.

Lockers
Op het terrein van Pleasure Island zijn kluisjes te huur. Gedurende het festival kun je bij je kluisje om hier je spullen in te stoppen of eruit te halen. Deze kluisjes kun je huren voor € 6,- met een borg van € 5,-. Dit bedrag krijg je natuurlijk terug wanneer je je sleutel weer inlevert.

Weersverwachtingen
De weersverwachtingen voor het aanstaande weekend zien er steeds beter uit. Bovendien gaan de organisatoren van Pleasure Island er stiekem wel vanuit dat ‘the world’s fastest magician’ Hans Klok ook de zon tevoorschijn gaat toveren.

Zero tolerance
Ook tijdens Pleasure Island zal het zero tolerance-beleid van kracht zijn. Er zal gecontroleerd worden op het bezit en dealen van hard- en softdrugs.

Digitale camera’s
Op Pleasure Island is het toegestaan fotocamera's mee te nemen (digitaal maar ook spiegelreflex). Grote professionele camera's en filmcamera's zijn helaas niet toegestaan.

Eten en drinken
Op het terrein kun je consumptiemunten kopen. Deze zijn voor eten en drinken. Zelf meegebracht voedsel en drank mogen niet mee het terrein op. Deodorant en zonnebrand mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee.

Afterparty
Heb je na 23.00 uur nog genoeg energie over, dan kun je na afloop van Pleasure Island koers zetten naar de North Sea Venue in Zaandam. Hier vind de officiële afterparty plaats van Pleasure Island. Je kunt hier nog meer pleasure krijgen op de beats van een aantal DJ’s die ook op Pleasure Island zullen knallen. Zo kun je hier de Amerikaanse DJ Reza, Mike S., Ummet Ozcan, Quest en Melvin Warning verwachten. De deuren van de afterparty van Pleasure Island zijn geopend van 23.00 uur tot 05.00 uur. Heb je Pleasure Island bezocht, dan heb je op vertoon van de flyer gratis entree tot de afterparty. Tickets zijn ook verkrijgbaar voor € 10,- aan de deur van de North Sea Venue.

Pleasure Island 2009 CD
Wil je alvast warmdraaien voor Pleasure Island, dan hebben de organisatoren een goede tip voor je. Vanaf donderdag 23 juli ligt het officiële Pleasure Island mixalbum in de winkel. Op twee cd’s kun je een breed overzicht terugvinden van de grote hits en beste artiesten van dit moment. Zo vind je van tracks van DJ/ producers als Markus Schulz, Fedde le Grand, Bob Sinclar, Silvio Ecomo & Chuckie, David Guetta, Real el Canario, Hardwell en Ferry Corsten. Deze cd zal ook op het evenement verkrijgbaar zijn bij de Free Record Shop stand. Wil je meer informatie over de ultieme soundtrack voor de zomer, klik dan hier om je exemplaar te bestellen!

Website
Voor de complete programmering, hosting partners, trailer en alle overige informatie over Pleasure Island verwijzen de organisatoren je graag door naar de website van het evenement. Ga naar http://www.pleasureislandfestival.nl en laat je meezuigen in de wereld van het illusionisme.

See you at Pleasure Island – Illusions!

45 opmerkingen

 
Heb er zin in paar daagiesss:bounce:!!!
De weersverwachtingen voor het aanstaande weekend zien er steeds beter uit.

Volgens mij wordt het toch kutweer :(, hoop et natuurlijk niet voor iedereen, maarja Hansie komt, dus no worries :P
 
Wij zijn erbij :bounce:
Hans Klok of het KNMI? Wie krijgt er gelijk...


Om zwarthandelaren en verkoop van eventuele vervalste tickets tegen te gaan, hebben de organisatoren kaarten gereserveerd voor deurverkoop.

Niet uitverkocht dus...

Tot zaterdag allemaal, wij zijn er ook bij!
Heb er zin in.... :yes:
Die 70% neerslag is voor heel Nederland maar als je wat gerichter gaat kijken kom je op 45% kans op neerslag met 9 uren zon!!!! en 20 tot 25 graden!! ik zeg... het wordt gewoon een mooie dag met af en toe en wolkje :)
Positief denken!!! komt helemaal goed :cheer:
wij kunnen haast niet wachten totdat het zaterdag is... en het weer dat komt helemaal goed!!!!

see you @ pleasure island ,the best outdoor festival!!!
Werkzaam bij First2Dance
Zoveel zin in..............hopen dat t goed weer wordt idd!!
Uitspraak van Blutz² op woensdag 22 juli 2009 om 17:32:
Hans Klok of het KNMI? Wie krijgt er gelijk...

Kijk ook naar de hoeveelheid, dat is een klein buitje.
Vorige week op Extrema werd hetzelfde voorspeld, uiteindelijk heeft het een uur voor het festival geregend, verder niets.
Werkzaam bij Decisions
Uitspraak van Sunny4ya.com op donderdag 23 juli 2009 om 00:55:
word gewoon de hele dag zon denk ik

Tuurlijk wordt het mooi weer ik neem mijn zonnetje in huis wel mee :D

Tot zaterdag allemaal heb zin in dit FEEST!!! :bounce:
Gaat de goede kant op! 30% er af:

Op weer.nl staat nu 15% kans op neerslag en wel 0.1 mm dus nu weten we het zo goed als zeker dat het een stralende dag wordt :yes:
Zo te zien wordt het een mooie dag!! Lokatie, line up en het zonnige weer!! :yes:
Pleasures weer :D:D
Wordt steeds beter weer verwacht ...heb er zin aan :bounce:
 
Uitspraak van remcy op donderdag 23 juli 2009 om 08:40:
Zo te zien wordt het een mooie dag!!

[albumphoto id=68822125]{element is niet toegankelijk}

12 zonuren en droog :D

Wordt een fantastische dag !! :cheer:
Werkzaam bij Crazyland
Artiest Mike S
precies er zijn altijd van die figuren die je geen mooi weer gunnen en gaan zoeken naar weersverwachtingen die niet goed zijn maar het wordt gewoon mooi! :gaap: kijk hier op en daar heb je geen hans klok voor nodig! http://www.weer.nl/nl/home/weer/nederland/actueel_en_verwacht_weer.html
Regen of geen regen, gaan ereen topfeestje van maken!!
ZIN IN!! :)
Iedere dag 20% van die neerslagkans af en we gaan op Dance Valley herhaling! Ziet er steeds beter uit. Voor het toveren van de zon kan Hans Klok wel thuis blijven!
 
Op Pleasure Island schijnt het zonnetje ALTIJD!! :bounce: En de mensen die bang zijn om een spatje regen te krijgen gaan lekker thuis achter de geraniums zitten!!
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRTTTTTTTTTTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY.........
jaz zeg, gaan nou mekkeren over die 1mm regen die misschien in Limburg gaat vallen.. :9

Nee hoor, als dit zonnetje in huis is, krijgen we hezelfde weer als met DV B)

Duzz.. letzz partyyy.. :cheer: :banana: :bounce: :banana: :bounce: :cheer:
ik twijfel nog
Uitspraak van Steph O:) op donderdag 23 juli 2009 om 13:24:
ik twijfel nog

Ik niet... ik twijfel alleen nog wie ik meeneem.. mijn chauffeur heeft zich (heftig balend) afgemeld :9
 
We doen gewoon een paar mooie zonnedensjes draaien en dan komt
het vanzelf goed!!...


Heb er zin an!!...:bounce:...
Weer of geen weer, het wordt sowieso 1 gróóóóót FEEST!!

Zin in, tot zaterdag allemaal! ;-)
Woeii zo'n zin in!!!! :bounce:
we hebbe dr zin in :cheer:
Uitspraak van Partyspacer op donderdag 23 juli 2009 om 13:23:
jaz zeg, gaan nou mekkeren over die 1mm regen die misschien in Limburg gaat vallen..

Hahahahahaha die Sjoerd :P
Ben ik blij dat ik die kant op kom dan :LOL:
Tickets klaar, outfit klaar kom maar op met al die uren zon en feesten @ Pleasure Island;):cheer:
zin in!!!! we gaan weer ff een mooi feesie neerzetten! :D:D
Ik zie alleen maar zon tussen Den Haag en Den Helder, echt ongelooflijk :bounce:
Uitspraak van !:bounce:! op vrijdag 24 juli 2009 om 22:30:
Ik zie alleen maar zon tussen Den Haag en Den Helder, echt ongelooflijk

Ik zeg blijven kijken tot morgenavond en niet knipperen met je ogen. Hoorde nét van Paulusma dat het geheel droog blijft met ideale festivaltemperaturen, maar een zonnetje is meegenomen. :yes:
laatste aanpassing
Hier schijnt ook de zon in Almere nu. Er worden in de ochtend nog flinke buien met windstoten en hagel voorspeld, maar vanmiddag wordt het festival weer!
in leeuwarden schijnt de zon al!!!

vandaag even lekker knallen @ pleausre island!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

voetjes op de vloer en handjes in de lucht ....jihoe!!!!!!!!!!!!
 
we komen eraan
weet iemand toevallig of er straks nog kaarten aan de de deur te koop zijn?