Partyflock
 
­ Nederland

Infinity Festival

gepubliceerd door , op
Infinity Festival knalt oneindig veel beats het universum in!

Stichting Almere & CosmoCAD presenteren zaterdag 12 september een gloednieuw festival in Almere Buiten: Infinity Festival. Op vier area’s verzorgen veertig nationale en internationale DJ’s en live-acts twaalf uur lang de beste house en techno. Vijfduizend feestende mensen zullen helemaal los gaan op beats die oneindig zullen lijken: the music keeps going on and on! Dé perfecte afsluiting van het outdoor danceseizoen.

Verdeeld over vier podia brengt Infinity Festival enkel de beste house en techno. Van gevoelige minimal tot warme techhouse, deephouse en progressive en van industriële techno tot de hardere schranz; niemand zal zich in een ander universum wanen. Veertig nationale en internationale DJ's en live-acts afkomstig uit onder andere de Verenigde Staten, Duitsland, Italië, Hongarije, Zwitserland en Finland nemen plaats achter de decks.

Mainspace
Op de Mainspace zijn te vinden: Chris Liebing met een legendarische 3 uur set gevolgd door 2000 and One, Bart Skils, Isis, Michel de Hey, Moonbootica en de sexy Miss Shine. De Mainspace voorzien van grote namen binnen de technoscene laten hun skills zien op de mainstage van Infinity Festival.

Space Invaders
De Space Invaders is bemand door de volgende deejays: van Duitse bodem Pan-Pot, Butch en Pawas, van Nederlandse bodem de deejays Dave Ellesmere, Dennis Ruyer, Dimzen, Brad Tipp en Rauwkost. [artist=51620]{Artiest met ID 51620 bestaat niet!} en Marshall Jefferson uit de USA en de Italiaanse deejay Playane. Allen brengen hun sounds ten gehore op de Space Invaders stage

Out of space! With Cloud9
Op de Out of space! stage Hosted by Cloud9 zijn de volgende namen aanwezig op 12 september: de bekende hardtechno deejay Miss Djax tezamen met Peaky Pounder, Boris S, 2Junxion, Chris tc, Killswitch, Tek-No-Bee, Salva Trucha, Arkus P. en als Live act Tetrapak. Zij vertegenwoordigen de hardtechno/schranz stage.

Space Island
Last but not least Space Island: Erin, Lucatone, Don Do'nuts, Hertz & Vibes, Juriaan, Andreas Akratos, Kyoshi, Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje, Boo Tjek, Dexon, Snow, Staas en deejay [artist=51628]{Artiest met ID 51628 bestaat niet!}!

Exclusief voor Infinity Festival een drie uur durende set van de wereldberoemde techno DJ Chris Liebing. Binnen zijn genre is Chris Liebing inmiddels een gevestigde naam geworden. Zowel in 2001 als in 2003 wint hij een 'German Dance Awards', zowel voor beste nationale producer en beste compilatie mix als beste nationale DJ. Na meer dan twintig releases met diverse live cd's van Liebing zelf op zijn CLR label, richt hij begin 2008 een nieuw label op, genaamd Spinclub Recording. Onlangs bracht Liebing op het CLR-label met 'Chris Liebing presents Selected Remixes' een overzicht van zijn werk en de remixen daarvan van de afgelopen 10 jaar.

Vanuit thuisbasis Rotterdam runt Michel de Hey zijn verschillende labeltjes, gebundeld onder de naam Immaculate Music. Hierop brengt hij zijn eigen muziek uit en acts als Secret Cinema en Grooveyard. Ook hij maakt zijn opwachting op Infinity. Als je Bart Skils zegt, zeg je Static, Voltt en Traffic. Podia waar een groot aantal technotalenten en –toppers uit de hele wereld hebben gestaan. Aan dat rijtje wordt nu dus ook Infinity Festival toegevoegd, met trots. DJ Isis is één van de eerste vrouwelijke live-dj's van Nederland en naast Miss Djax en Miss Shine ook aanwezig op 12 september.

Rauwkost, hoewel nog niet extreem lang bekend op festivalgebied, zorgt voor de garnering in de Nederlandse technoscene en het producersduo Floris Regoort en Jasper Löwik (Jappie en Flop voor elkaar) won vorig jaar al een Gouden Kabouter. Zij komen hun naam als ware partygoeroe’s waarmaken op het festival. 2000 and One daarentegen, bekend van zijn analoge geluiden en gebruik van samples, loopt al sinds de beginjaren mee in de dance-scene en laat deze ervaring wederom blijken op Infinity Festival.

Daarnaast maken tal van spraakmakende DJ’s, zoals de afterkoningen Erin en Lucatone (Bar27), hun opwachting: Bo & Nijs, Brad Tipp, Dimzen, Snow!, Don Do'nuts, Chris tc, Tek-No-Bee, Kyoshi, Staas & Juriaan, Boo Tjek, Hertz & Vibes en many, many more!

Infinity Festival brengt je naar een andere dimensie door middel van raketten en ruimtestations waar hemelse muziek, kosmonauten en buitenaardse wezens één worden. Het spacefestival zal plaatsvinden op een unieke locatie waar nooit eerder zo’n festival plaatsgevonden heeft: het Meridiaanpark in Almere Buiten. Deze lanceerbasis ligt slechts op twee minuten loopafstand van treinstation Almere Buiten dat vanaf Amsterdam Centraal in slechts twintig minuten te bereiken is. Daarnaast beschikt het park naast een groot (gratis!) parkeerterrein over uitstekende uitvalswegen vanwaar je binnen vijf minuten op de snelweg zit.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Free Record Shop en via Ticket Online voor 29,50 euro.

Infinity Festival: Why set the sky as the limit, when you can reach Infinity!

22 opmerkingen

 
:kwijl: Moonbootica.. dan moet ik er eigenlijk wel heen gaan b) :D
 
super afsluiter van het festival seizoen!!
Nice ALex :d :d count me in!
 
Artiest Chris tc
Wat een feest! 8)
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Dit gaat een lekker feestje worden...
 
:honger:
Mooie afsluiter van party-seizoen dacht ik zo... en ik hoef niet naar Groningen voor Cloud9! :D
ziet er goed uit. (y)
En dát in Almere.......:woop:

Cosmonautenpakje van stal en gáááán :vaag:
laatste aanpassing
 
Cloud9! :woeptiedoe:

Alex:bye:
Potverdikke :D wat een line-up!! :respect:
this is how you end the summer!!! cosmocad in the house!!!
Artiest {SHOWLIST artist 53253, 25094}
Uitspraak van Nicole :-) op donderdag 4 juni 2009 om 21:43:
Cosmonautenpakje van stal en gáááán

Degene die naar WTTF gaan, kunnen hun lol op..
ik heb gister Chris in een cosmonauten pak gezien :roflol:
laatste aanpassing
Uitspraak van d a v i d o f f :[ op donderdag 4 juni 2009 om 13:42:
Tegelijk met Q-Base

Das dan wel weer jammer idd

thuisfeestje :bier:
laatste aanpassing