Partyflock
 
­ Nederland

Brand New Heaven

gepubliceerd door , op
De zinderende zomermaanden staan voor de deur maar eerst wordt de lente in stijl afgesloten op zondag 14 juni. De laatste zondagmiddag editie van Brand New Heaven voor de zomermaanden belooft een heerlijk dansspektakel te worden dat je niet aan je voorbij mag laten gaan. Speciaal omdat het voorlopig het laatste feest op zondagmiddag is wil Brand New Heaven graag iedereen de gelegenheid geven om hierbij te zijn in Las Vegas in Woerden en nodigt jullie persoonlijk uit!

Wil jij gratis op de gastenlijst
Brand New Heaven nodigt jou persoonlijk uit om lekker mee te komen feest op de laatste Brand New Heaven op zondag 14 juni, dat sla je niet zomaar af! Want Brand New Heaven gaat een zomerstop houden en zal pas na de zomer weer komen met hun spetterende feesten. Wil je ook op deze gastenlijst? Zet dit feest dan in je agenda en stuur een mailtje met je naam en partyflocknaam naar info@nachtboetiek.nl. Brand New Heaven zorgt er dan hoogstpersoonlijk voor dat jij op de gastenlijst staat als je aan de deur staat van Las Vegas. De allerlaatste Brand New Heaven voor de zomerstop wordt een echte knaller. Brand New Heaven combineert lekkere dj's uit de dance scene met nieuwe gezichten en weet zo een verrassende en verfrissende twist te geven aan jouw weekend. De allerlekkerste beats van de dj's die je kent en waar je voor gaat, aangevuld met verfrissende nieuwe sounds van dj's die je (nog) niet vaak tegenkomt. Dat alles met de ondersteuning van 7th Heaven Events en de regie van Dj Spider, die iedereen kent van onder andere Xtra Large, Unique Sexycity, Sweet Sexy Queensday vibe, The First XXL en nog veel meer vette feesten.

Las Vegas is the Place to be voor dit feest, en van 16u tot middernacht zal het gebouw op zijn funderingen staan te trillen want zoveel muzikaal geweld zal er zeker gebruikt gaan worden. Als je de line-up hebt gezien kan dat ook niet anders! Speciaal voor dit voorlopig laatste zondagmiddagfeest heeft Spider ervoor gekozen om eigenlijk alleen maar toppers in te zetten. De minst bekende daaronder zal voor velen Dj Gohan zijn. Niet alleen draait hij een heerlijke uplifting sets om van te smullen, maar hij organiseert ook al enige tijd zijn eigen feesten. Ruben Vitalis, de man met de kristallen koptelefoon, heeft in de laatste jaren in snel tempo bekendheid gekregen met zijn optredens op vele grote feesten door het hele land en zijn eigen stoute feesten met een erotisch tintje. Eric van Kleef heeft op SlamFM vele harten gestolen en door zijn vele contacten met artiesten heeft hij altijd de vetste nieuwe tracks om je gek te maken. Dj José maakt internationele successen in de Dance charts, zoals de bekende superhit 'Turn the Lights off' waarmee hij wekenlang een topnotering haalde.

Last but not least: Dj Spider. Deze man is de motor achter heel veel feesten geweest sinds het begin van het house-tijdperk. Deze man weet van geen ophouden en is muzikaal bijna onverslaanbaar. En zijn sets laten je voelen waarom, of het nou op Trance Energy, Free Festival, Mysteryland, Xtra Large of bij Dance Valley is of natuurlijk op Brand New Heaven! Even kijken, wat valt er nog meer te vertellen? We kunnen het hebben over het grote gratis parkeerterrein tegenover de club, de lage entreeprijs, het vriendelijke personeel, de gezelligheid van Las Vegas of de gratis ijsjes en fruitmandjes maar dat hoort er op elk feest in Las Vegas wel bij. Brand New Heaven zal na de zomer weer terug zijn op zondagmiddag, maar voorlopig is dit de laatste gelegenheid! Dus neem je kans waar, stuur een mailtje met je naam naar info@nachtboetiek.nl en ook jij staat zondag 14 juni bij 7th Heaven Events op de gastenlijst!

Gratis entree voor vrouwen!
Voor de vrouwen is er zoals vaste traditie op 7th Heaven Events, gratis entree tot 19:00 uur in de Las Vegas op zondag 14 juni. Dus kom lekker vroeg naar Brand New Heaven en maak gebruik van de gratis entree voor 19:00 uur.

2 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Nog ff lekker knallen op zondamiddag, jazeker, ich bin dabei :)

:bounce::bounce: