Partyflock
 

7th Heaven Events

7th Heaven Events
27 september 2023
organisator concept
SiteSite 7thheaven.nl
E-mailinfo@7thheaven.nl
AdresSoest
Nederland Nederland
Telefoon+31 623592671
KvK57501335
Oprichtingdecember 2001
Linksfacebookpageinstagramyoutube
Medewerkers

Informatie

In december 2001 is 7th Heaven Events voor het eerst georganiseerd door Wim Kooiman in discotheek 538 i-Dance in Huizen. Dit feest heeft zelfs de Aktueel editie van december 2001 gehaald. Gastvrouw was toen de 18-jarige Eva Simons.

Vanaf oktober 2005 zijn we van start gegaan met 7th Heaven Events feesten te organiseren in Woerden. Op zondag 23 oktober 2005 vond de 1e editie plaats van 7th Heaven Events met als doel om eens een zondagsfeestje neer te zetten met een heel ander concept. Waar jij als partypeople bij binnenkomst gelijk al als een Royal V.I.P voelt. Met die insteek is het team van 7th Heaven Events begonnen om maandelijks een bijzondere party neer te zetten op de 3e of 4e zondag van de maand. En het resultaat is inmiddels bij vele partypeeps bekend.

In 4 jaar tijd wist iedereen Woerden te vinden en dan met name op de 3e of 4e zondag van de maand om dan weer een bezoekje te brengen aan 7th Heaven Events.
24 november 2018
Foto's, 7th Heaven, 24 november 2018, Rodenburg, Beesd
27 oktober 2018
Foto's, 7th Heaven, 27 oktober 2018, Rodenburg, Beesd
22 september 2018
Foto's, 7th Heaven, 22 september 2018, Rodenburg, Beesd
21 juli 2018
Foto's, 7th Heaven, 21 juli 2018, Rodenburg, Beesd
23 juni 2018
Foto's, 7th Heaven, 23 juni 2018, Rodenburg, Beesd
26 mei 2018
Foto's, 7th Heaven, 26 mei 2018, Rodenburg, Beesd
24 maart 2018
Foto's, 7th Heaven, 24 maart 2018, Rodenburg, Beesd
27 januari 2018
Foto's, 7th Heaven, 27 januari 2018, Rodenburg, Beesd
23 december 2017
Foto's, 7th Heaven, 23 december 2017, Rodenburg, Beesd
25 november 2017
Foto's, 7th Heaven, 25 november 2017, Rodenburg, Beesd

Nieuws

Zaterdag 21 Mei zijn we weer terug met onze maandelijkse party! En Ruben Vitalis viert feest, en goed ook!
Op 9 Mei aanstaande is het weer tijd voor een nieuwe editie van de Fortress Cruise. Dit jaar zal het feest niet op 1, maar op 4 verschillende boten plaatsvinden. De 4 boten hebben allemaal een eigen genre en worden gehost door 4 verschillende organisaties / DJ's. Door middel van de Silent Disco op de bovendeks van de boten, kun je de muziek horen van de andere boten. Zo kun je er toch bij zijn, zonder echt van boot te wisselen.
Helaas is Club Rodenburg, op last van de burgemeester, voor 1 jaar gesloten en worden de populaire 7th Heaven feesten tijdelijk verplaatst naar Club Oscars in Raamsdonksveer met ook andere openingstijden, namelijk van 21:30 uur tot 04:00 uur
De Summer Night Edition van afgelopen zaterdag was weer een zeer geslaagd en gezellig feest bij 7th Heaven. Ondanks vakanties, festivals en het mooie zomerweer wist iedereen toch weer de weg naar Beesd te vinden. En dan nu op naar een mooie augustus maand met niet één, maar liefst twee dikke feesten van 7th Heaven in en zelfs naast Club Rodenburg! Eerst volgende week, zaterdag 6 augustus, de tweede editie van de Outdoor/Open Air Edition: 15 uur lang feesten, vanaf 14:00 uur buiten bij de Outdoor/Open Air en vanaf 23:30 uur ook meteen ernaast bij Club Rodenburg binnen op de afterparty! Iedereen is zo enthousiast over de Outdoor/Open Air dat je bijna zou vergeten dat de maand augustus ook op de 27e feestelijk wordt afgesloten met een heerlijke indoor Summer Night Edition!
April doet wat die wil en 7th Heaven Events natuurlijk ook, daarom trakteren zij ook op 23 april weer alle dames op gratis entree tot 23:30 uur. Een goede binnenkomer, en daar komt nog eens een gratis welkomstdrankje voor iedereen bij. Voeg daarbij ook nog een flinke lijst met populaire en gewoon lekker draaiende DJ's, dikke LEDschermen, de leuke en mooie danseressen, knallende Co2 effecten, confetti, een lasershow en opzwepende Mc's en je hebt het perfecte recept voor een heerlijke nachtje 7th Heaven Events
Wat gaat de tijd snel. In maart wordt 7th Heaven alweer drie jaar gehouden in Club Rodenburg. Dat gaat 7th Heaven natuurlijk op 26 maart uitbundig samen met jullie vieren! Voor deze gelegenheid nodigt 7th Heaven iedereen uit om gratis naar 7th Heaven te komen! Iedereen, dat wil zeggen dames en heren hebben gratis entree tot 23:30 uur. Hoe mooi is dat?! Kom je ook weer genieten van die heerlijke en unieke 7th Heaven sfeer?
Nu de kop van het jaar er weer af is stoomt 7th Heaven Events op volle kracht door en kun je zaterdag 27 februari weer genieten van de volgende Saturday Night Edition in Club Rodenburg. Deze keer de laatste editie voor het einde van de winter, een goede reden om het samen te komen vieren in je favoriete club in Midden Nederland. 7th Heaven Events heeft een heerlijk programma voor jullie samengesteld waarbij je al snel vergeet dat het buiten nog fris is. Kom jij ook deze hartverwarmende avond meemaken?
Na alle feestdagen en festiviteiten rond de kerst en de jaarswisseling richt 7th Heaven de blik weer op de toekomst en een nieuw jaar vol met leuke 7th Heaven feesten en een paar hele mooie verrassingen! Zo kun je je alvast verheugen op het volgende 7th Heaven festival deze zomer en komt 7th Heaven met een heerlijke Beachparty! Maar natuurlijk ook weer elke maand een vertrouwde dosis hemels genot op de regular 7th Heaven Saturday Night Edities.
Tenminste, voor 2015! Natuurlijk komen er volgend jaar elke maand opnieuw hele mooie 7th Heaven feesten met nog een paar geweldige verrassingen. Maar voor dit jaar kun je zaterdag 19 december nog één keer genieten van de echte unieke 7th Heaven sfeer op de Pre X-Mas Edition! En ook voor deze speciale Pre X-Mas editie heeft 7th Heaven een mooie verrassing voor jou.
De mijlpaal van de 10e verjaardag van 7th Heaven op zaterdag 24 oktober was een absolute topper! Het was ook gelijk de drukst bezochte 7th Heaven ooit in haar bestaan. De Rodenburg barstte uit zijn voegen en alle zalen waren bomvol met feestvierende mensen. Het team van 7th Heaven wil graag iedereen bedanken voor de positieve bijdrage aan dit feest! Voor de rest van dit jaar kun je nog twee keer volop genieten van de unieke 7th Heaven sfeer. En omdat ze jarig zijn trakteren zij de rest van het jaar op gratis entree voor iedereen tot 23:30 uur! Niet alleen de dames dus, maar ook de heren kunnen tot 23:30 uur gratis meefeesten. Hoe mooi is dat?

35 waarderingen

alice75
Ze zijn lief,warm en vriendelijk voor iedereen,wij blijven hun suporten .
ronkanon
Welk feest dan ook in de rodenburg .....Zijn allemaal TOP! GELUID......Beste van Nederland!!! personeel. ........vriendelijk en vakbekwaam! ! !!!
TIMELI
Veel waar voor weinig geld, dames gratis entree, goeie sfeer en lekkere muziek
Geweldig
top stel altijd supergezellige feesjes
Jol
geweldig
altijd leuke aankleding en geweldige DJ's.....brede en stoere bewaking... :-)
Cakir
Altijd vriendelijk en sfeer is leuk,gezellig en vooral goed muziek.
ber en geer
heerlijk feestje wim en shirley ga zo ,alle medewerkers bedankt voor jullie inzet en de cd is een hoogvlieger en dat doen we nu thuis diike kus
wea
super
frenk10
hele leuke gezellige tent,super
toppie!!!!!
johan!
Alles tot in de puntjes:respect:
Pauluswel
al zo lang geen reactie hier ..... ik vind jullie feestjes echt leuk ! :-)
Gilds
Er is maar 1 woord voor "Geweldig "
Scion
Zeer goed, geweldige sfeer en altijd feest!
(annet)
Super organisatie!!!! en een erg leuke locatie! Super Top dus!
Gangster Liefje
echt TOP organizatie, en SUPER leuke en aangename locatie! En 7 th Heaven het leukste feest van het maand!!!
:cheer: Super organisatie!!!! en een erg leuke locatie! (y) Top dus! :cheer:
p0llew0p
super super en nog eens super
TRIESSIE :cheer:
ooo t gaat weer zo gezellie worden de club is weer compleet ;)
willem2
op zondag is het leuk en helmaal geweldig
Mr & Mrs B
Deze organisatie is (y) altijd gezellig te zijn in 7th Heaven.
zeer goed..
dat zijn altijd geweldige feesten in woerden
Tram
organisatie Top .Shir en Wim....jullie hebben een top loca­tie.
keesje-opdetop
Tja !!moet je gewoon even van proeven ...SUPER GEWOON..
Mike S en Tanya S
top organisatie! altijd gezellig!
Super organisatie.....Shir en Wim....jullie zijn toppers...iedereen voelt zich een VIP op jullie feestjes....7th Heaven.....(L)(K)(F)
Theo en Suze
gewoon geweldig
Het is een top organisatie, hier weet je dat je een gezellige avond hebt :)
TOP
MEM
Altijd een goede sfeer,aanrader!
Maus, de naam zegt het toch al? 7-th Heaven....7de Hemel. Meer uitleg is niet nodig. En laat het nou toevallig ALTIJD gezellig zijn daar in Heaven... :bounce: (l) :bounce:
Kan een heel verhaal afsteken over hoe leuk en gezellig het op deze feesten is maar het beter dat de echte feestgangers eens zelf een kijkje (lees dansje)komen nemen.

8 opmerkingen

super geweldig
Werkzaam bij LoudnProud Events
Artiest {SHOWLIST artist 40734, 56691, 52905, 56866}
kunnen jullie nog mc gebruikenb voor jullie feesten gr mc big el aka the preacher
Gewoon Toppie :banans: en altijd goede sfeer en leuke :d: Partypeople jullie doen het primaaaaaaaaaaaaaaaaa..echt wel en wat een heerlijke Line-up om van te :cheer: smullen hoor.

dikke :knuffel: Marjangel
:( :S :( :S :( :S
------------------------------------------------------------------------------------------


Hallo partyvrienden,

Ik stuur jullie dit berichtje vanuit ons vakantie adres in Kreta. We willen jullie langs deze weg mededelen dat wij tijdens onze vakantie vernomen hebben dat Club Las Vegas voorlopig niet meer open zal gaan. We weten hier zelf na genoeg nog niet het fijne van, dus kunnen jullie niet meer dan dit informeren. We hopen jullie zo snel mogelijk verder op de hoogte te kunnen stellen over het wel of niet open gaan van de club.

Ik kan me voorstellen dat dit bericht voor velen van jullie niet prettig is om te lezen, maar het nieuws is voor Wim en mij net zo verrassend in de negatieve zin als voor jullie. Maar omdat wij zelf van openheid van zaken houden wil ik deze informatie namens ons alsnog samen met jullie delen.

Wij willen alle bezoekers van de club bedanken voor jullie support en tevens voor de leuke en gezellige tijd die we samen daar hebben meegemaakt!!

Hopelijk kunnen we in de toekomst een vervolg maken op de leuke en gezellige feesten die we in Club Las Vegas samen hebben meegemaakt. We zullen hiervoor sowieso ons uiterste best doen en jullie hierover berichten zodra we weer iets in die richting voor jullie kunnen betekenen.

Groetjes van Shirley en Wim
laatste aanpassing
:cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:
:bounce::bounce::bounce:

Club “Eindelijk Weer” in Almere.....We gaan er voor!!

Lieve partypeople,

We hebben goed nieuws... we gaan vanaf 1 September verder bij club "Eindelijk Weer" in Almere.

De feesten waarvan iedereen zo heeft kunnen genieten in CLV. zullen
in de toekomst voortaan worden voortgezet in club “Eindelijk Weer” in Almere.

Ook onze edities van “7th Heaven” zullen hier in de toekomst gaan plaatsvinden.

Noteer deze datum daarom alvast in jullie agenda.... zondag 27 september "7th Heaven" @ Eindelijk Weer!!

Via onderstaande link kun je alvast een kijkje nemen in de club....hopelijk zien we elkaar “Eindelijk Weer” terug in deze mooie club.

http://www.eindelijkweer.nl/

Je auto kan je voor de deur parkeren en het NS station is op 2 minuten loopafstand van de club.

We willen daar graag samen met jullie hele leuke en gezellige feesten neer gaan zetten. We gaan hier dan ook ons uiterste best voor doen, zodat jullie je hier ook helemaal thuis zullen gaan voelen!!

Groetjes Shirley & Wim

:bounce::bounce::bounce:
:cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:
Nog steeds niet in de nieuwe club geweest!!
Maar wil echt graag.
Ik ga proberen eind nov dan toch eens aanwezig te zijn.