Partyflock
 
­ Nederland

Optima Forma - the second wave

gepubliceerd door , op
Optima Forma - the second wave
14 april 2009
Terugkijkend naar de eerste editie van 28 maart jl. kan er niets anders geconcludeerd worden dat Optima Forma in de Lexion een succes was en dat de vraag naar goede muziek wel degelijk aanwezig is. Daarom komt Optima Forma met de 2e editie; the second wave! Om een indruk te geven van de eerste editie van Optima Forma, hierbij een aantal van de vele geweldige en positieve reacties:

‘..... Super, Thnx to Robson & Ernesto
‘..... Er is weer een mooi kwaliteitsfeest in Tranceland erbij gekomen. Erg goed feest, übermooie deco en veel goede muziek!!! Organisatie: TOP gedaan’
‘..... Optima Forma gefeliciteerd!!! jullie hebben het concept meer dan waar gemaakt.’
‘…. Wauw !! What the *peep* was that? Optima Forma in full effect, Great for deco and of course Mark Sherry!’
‘...... In 1 woord.....uitstekend.’
‘..... Teeerrringggggggggggggggg ik dacht echt dat t niet meer bestond.. maar toch.. wat een Uber VET Feest zeg.. Helemaaal LOS! van begin tot het eind.. ja en het eind was rond 08.30 hihaaa top mensen, dit moet je proefen.. this is the sound of The Underground! tot de 27e ADK! ‘
‘....... Wat een geweldig nacht, wij zijn in geen tijde zoo lekker los gegaan! de muziek was geweldig decoratie was echt leuk gedaan vooral al die leuke lampies! Robson bedankt.’


Hier ook een korte compilatiefilm om een overzicht/indruk te geven van het feest of om wat herinneringen op te halen voor de mensen die zijn geweest:



Dan nu de tweede editie. Dames en heren, Optima Forma proudly presents: the second wave! Een line-up die niet misselijk is en de perfecte combinatie is tussen Trance en Tech-Trance. Voor een ieder wat wils op deze avond!

Optima Forma - the second wave zal plaatsvinden op 20-06-2009 in Lexion, Westzaan. In eerste instantie zou Optima Forma plaatsvinden op 27-06-2009, maar omdat op deze datum 2 goede vrienden van Robson Da Silva (Bas en Ram) hun afscheidsfeest geven en Robson Da Silva zelf ook die avond met deze 2 helden in stijl zal afsluiten is besloten uit een gevoel van diep respect en verdriet Optima Forma – the second wave een week te vervroegen, zodat alle Trance-liefhebbers geen keuze hoeven te maken tussen deze 2 feesten en de heren Bas en Ram het afscheidsfeest krijgen wat ze verdienen!!

Door deze verandering van datum zijn 2 DJ’s (Jochen Miller en Misja Helsloot) jammer genoeg niet in staat aanwezig te zijn. Optima Forma heeft na goed overleg besloten 2 andere top-DJ’s neer te zetten en wel: Jonas Steur en Cliff Coenraad.

Optima Forma biedt alle Trance-liefhebbers het weekend van 20 juni weer een veilig onderkomen en belooft hierbij dat hun voetjes weer ‘pijn’ gaan doen van het dansen... , want dat is hetgeen waar Optima Forma het voor doet: dansende mensen op zien gaan in goede muziek gepresenteert door de absolute top van de DJ-scene wereldwijd. Dit allemaal in de vertrouwde maar verbouwde Lexion met meer dansoppervlak, meer muziekbereik en een fantastisch DJ-podium.

Er staat de komende tijd nog heel wat op het programma voor Optima Forma, de organisatie belooft iedereen hiervan op de hoogte te houden!

11 opmerkingen

kewl :cheer: hehe... ff snel in mijn agenda zetten :bounce:

Vorige versie was eg a night2remember :kwijl:

ohja... de wave, de wave!!! :bounce:

laatste aanpassing
de line up is als volgt:

Galen Behr (Yakuza)

Cliff Coenraad (High Contrast)

Ernesto (vs Bastian)(High Contrast)

Tenishia (Armada Music))

Jonas Steur(Intuition Recordings)

MC Da Silva
hier gaan wij zeker bij zijn :cheer:
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
NICE!!!!
 
ziet er weer top uit!!