Partyflock
 
­ Nederland

Mascarada

gepubliceerd door , op
Het gemaskerde concept Mascarada heeft er een nieuwe locatie bij. Met trots kan de organisatie het grote nieuws brengen vanaf nu ook een avond te gaan doen in de legendarische Winkel van Sinkel in Utrecht. Op zaterdag 18 april is al de eerste editie op deze fameuze locatie, de Domstad is aan de beurt! Speciaal voor alle gemaskerde feestgangers komt Mascarada uiteraard weer met een kwalitatief hoogstaande line up. Roog, Chris Rox, Jasper Clash, Marc MacRowland & MC Crown zijn de helden van de avond! Zij zorgen ervoor dat je kunt genieten van de dikste housemuziek in haar puurste vorm. Met een supersfeer op haar feesten haalt Mascarada het beste in de mens naar boven! Kwaliteit staat hoog in het vaandel en dat stralen de locaties dan ook uit. Na een uitverkochte Nieuwjaarseditie in het Prinsestheater te Rotterdam en twee achter elkaar uitverkochte edities in De Viersprong te 's-Gravenzande gaat het concept nu de Winkel van Sinkel betoveren! Vanaf 23.00 uur zijn de deuren geopend voor het beste publiek uit Utrecht.

De eerste echte headliner van de avond is er meteen een van hoog niveau. Niemand minder dan de geboren Utrechter ROOG komt speciaal voor Mascarada tussen de grachten door naar de Winkel van Sinkel. ROOG is de master van de Housequake en de Hardsoul sound en komt met veel plezier naar Mascarada. Zijn sets zijn legendarisch en al eerder zette hij Mascarada in vuur en vlam, tijd dus voor een vervolg van deze nummer één dj van Nederland!

Ook kunnen we de Rotterdamse Nachtburgemeester Chris Rox in onze armen sluiten. Rox is de koning van de opwarmsets en zo mocht hij zijn kunsten al eerder vertonen bij internationale toppers als Erick Morillo, Fedde le Grand en Martin Solveig. Chris stond onlangs nog bij DJ Jean's Madhouse en voor de Utrechters is hij zeker geen onbekende, Chris Roxt namelijk vaker in de Domstad bij de concepten Latin lovers en Rocking Rio.

Jasper Clash zien we iedere keer weer terug op flyers door het hele land. De sound van Clash dendert door de clubs als een trein op hete kolen, zijn internationale sound past perfect thuis bij de Winkel van Sinkel en Mascarada. Zo liet hij de dansvloer in het Prinsestheater tijdens NYE al vroeg ontploffen met zijn meesterlijke en gevoelige set! Ook andere dj's zien hem graag komen, zo is hij resident bij de eigen avonden van onder andere Lucien Foort en Miss Monica en tourt hij met Latin lovers door het hele land en op het strand! Zelfs in Parijs kennen ze nu de sound van Clash.

Onze vaste resident die zeker niet kan en mag ontbreken is Marc MacRowland. Zijn energieke sets laten iedereen compleet gillen en springen op de dansvloer, de houten vloer in de Winkel van Sinkel gaat het zwaar krijgen. De kleine Marc in lengte maar groot in zijn platenkeuze draait altijd met een drive en heel veel energie. Ook in de studio zit MacRowland niet stil, zijn plaat Bamboo wordt opgepikt door internationale toppers als Agent Greg. Ook mocht hij de classic van Gregor Salto – Mas Que Nada – remixen en dit is een plaat die door bijna alle Nederlandse house dj’s wordt gedraaid.

Mascarada komt dus naar de unieke Winkel van Sinkel in Utrecht. Zet zaterdag 18 april zeker in je agenda, dit feest is anders dan alle andere. Een warme sfeer, veel intimiteit en vooral kwaliteit, dat is de uitstraling. Als cadeau voor de eerste editie zullen de eerste 100 bezoekers een gratis masker ontvangen. Het feest heet natuurlijk niet voor niks Mascarada!

1 opmerking

 
Zijn alle feestjes tegenwoordig met een maskertje op:)