Partyflock
 

Utrecht poedert haar neus voor Doe//rak

gepubliceerd door , op
Door het succes kon de 1ste editie niet achterwegen worden gelaten zonder vervolg. De organisatie is aan de slag gegaan en na vallen en opstaan, kan nu eindelijk een glimp van de sluier worden gelicht en is te zien wat Doe//rak Events te bieden heeft in 2009!

Zo is er allereerst gewerkt aan een simpele website waar genoeg op te vinden is.
Nieuwsberichten*, wekelijkse artikelen*, biografiën*, elke week de leukste Dj sets* en natuurlijk de aankomende Doe//rak feestjes*! www.doerakevents.nl
Ook is er afgelopen maanden samengewerkt met Poema RAW om 14 maart gezellige, originele en kwalitatieve artiesten naar Utrecht te trekken zonder onder te doen voor de schappelijke prijs die de bezoeker dient te betalen op de avond.
5 euro voor 24:00 uur en 10 euro daarna.

Uit München komen twee Duitse dames drie uur lang aan de schuiven trekken! Julietta en Ana (Harry Klein Club München) stonden in december vorig jaar al in Amsterdam te rocken, nu is de Domstad aan de beurt.
Julietta is voornamelijk bekend in Duitsland om haar warme, dansbare house sets. Ze werd afgelopen zomer dan ook beloond met een plekje op het beruchte Sonne Mond Sterne Festival! Niet alleen als muzikaal wonder, maar ook met de instelling dat de kleine, intieme clubs er echt toe doen, maken haar tot het profiel Dj dat de Poema goed kan gebruiken.

Een goede invulling op haar manier van draaien is vriendin Ana, die dezelfde platen kent, maar hier en daar wat opzwepende techhouse doorheen wil gooien! Als onderzoekster van verschillende muziekstijlen, heeft zij haar eigen sound weten te creëren en dit heeft haar naar vele festivals in Europa gebracht en onder andere samen met Mathias Kaden doen draaien!
Reken dus op een muzikaal zeer divers schouwspel van deze residents van de populaire Harry Klein Club te München!

Iemand die al een tijdje actief is in Amsterdam en al meerdere malen de stalen beschutting van de MS Stubnitz heeft doen beven is Julien Chaptal(Welcome to the Future). Onder de liefhebber vooral bekend van zijn dansvloer gerichte album Tokens.
Vreemd genoeg is deze Fransman nooit eerder in Utrecht geweest. Een kans om met beide handen te pakken en als primeur naar Utrecht te halen voor een knallende Live set!

Ontwerper van het nieuwe Doe//rak logo en de huidige flyer is Wesdex (We are E)! Heel Utrecht kent hem natuurlijk van zijn zeer succesvolle Magnetronik avonden. Elke editie kwamen weer nieuwe pioniers uit de house scene voorbij, dat zijn stijl heeft getekend. Word door de organisatie graag achter de draaitafels gezien, dus een uitnodiging om een paar swingende platen op te leggen was slechts een kwestie van tijd!

Tot slot, Wouter de Moor (Rekorder, Awakenings). Dat hij een graag geziene gast is op feestjes in Utrecht is niet zonder reden. Als resident van de Poema RAW heeft hij telkens als afsluiter een stempel op de avond weten te zetten na Dj’s als Marco Carola, Paco Osuna, 2000 and One en Shinedoe. Dat hij vorige editie van Doe//rak als mystery guest de tent dichtgooide was dan ook een galant gebaar van deze goedlachse jongen! Ditmaal staat hij volwaardig in de line-up.

Verwacht net zoals vorige keer een muzikaal zeer diverse avond! Spring in de lucht, schreeuw in het rond of houd je handen in je zij, het maakt niet uit.

Alles mag bij Poema meets Doe//rak

12 opmerkingen

Werkzaam bij Doe//rak Events
Artiest {SHOWLIST artist 53192, 53371}
Nog een weekje en dan zullen we weer rocken rocken ROCKEN!!! :D:D:D
Wat een aanlokkelijk klinkende titel van dit nieuwsbericht zeg O:)
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
Uitspraak van Ar~rie op zaterdag 7 maart 2009 om 12:30:
Doorgaan! (Smeerboel gaat Vreemd met Doe//rak) in The Jam Zondag 15 maart 2009

Wie na al het bovenstaande geweld niet genoeg heeft kan de volgende morgen van 07:00 – 12:00 om de hoek heerlijk gaan afteren in dé afterclub van Utrecht, the Jam.

5 euro entree

Met natuurlijk Utrechtse smaakmakers Wijnand, Bas Struijk, Wesdex, Invite, Mykaz

dacht al waar staat die :P
Uitspraak van actief op zaterdag 7 maart 2009 om 12:40:
dacht al waar staat die

Dacht ik ook ja ;)
laatste aanpassing
 
'Utrecht poedert haar neus'
:lijn:
Uitspraak van J23RIS op zaterdag 7 maart 2009 om 00:43:
Wat een aanlokkelijk klinkende titel van dit nieuwsbericht zeg

Uitspraak van ! ! undertaker op zaterdag 7 maart 2009 om 11:57:
poeder me neus wel

Uitspraak van verwijderd op zaterdag 7 maart 2009 om 14:57:
'Utrecht poedert haar neus' :lijn:

Dit soort reacties waren natuurlijk te verwachten O:)
Werkzaam bij 8Bahn
Artiest Patski
nu al slechtste titel persbericht 2009...

wordt een leuk jaar ;)
Uitspraak van 8Bahn op zondag 8 maart 2009 om 05:03:
nu al slechtste titel persbericht 2009

Dat jij op dat tijdstip nog op partyflock zit, dat is pas slecht ;)


(k)
Uitspraak van Ar~rie op zondag 8 maart 2009 om 13:43:
Dat jij op dat tijdstip nog op partyflock zit, dat is pas slecht

aan het spatwrakken :D ______________//