Partyflock
 

Doe//rak Events

AdresSint Hubertuslaan 26
3721 CD
Bilthoven
Nederland
KvK30249141
Aanwezigheidfacebookpage

Uitgaansagenda Doe//rak Events

Laatste feest was op vrijdag 22 maart 2013: Poema meets Loesoe, Poema RAW, Utrecht
Nieuws
In Utrecht is men onderhand bekend aan het worden met het 'Loesoe' virus dat zich dit jaar in het nachtleven van de Domstad verspreid heeft. Elke tweede vrijdag van de maand staat Club Lux in het teken van deephouse & garage muziek.
In tijden van drukte en stress is er nog maar één iemand die ons uit de dagelijkse routine kan trekken. Niemand minder natuurlijk dan Super Loesoe! Wat kun je deze keer verwachten? Naast uiteraard weer een gezonde portie deephouse & garage, de topzoete Loesoe-drankjes en de gekkigheid op de dansvloer, mag iedereen zijn / haar favoriete held spelen in het avontuur dat Loesoe heet.
Vrijdag 12 oktober is de tweede editie van de maandelijkse Loesoe avonden in LUX. Elke tweede vrijdag van de maand nodigt Doe//rak Events alle frivole feestgangers uit om te komen dansen en springen op de beats van Nederlands eigen house-pioniers in the making! 2
Aanstaande vrijdag 14 september is de kick-off van de maandelijkse Loesoe avond in LUX! Elke tweede vrijdag van de maand nodigen Mr. Loesoe en Doe//rak Events alle rave-teefjes en -neefjes uit om te komen dansen en springen op de beats van Nederlands eigen house pioniers in the making!
Vrijdag 14 september is de kick-off van de maandelijkse Loesoe avond in Club Lux te Utrecht. Elke tweede vrijdag van de maand nodigt zij frivole feestgangers uit om te komen dansen en springen op de muziek van Nederlands eigen house pioneers in the making.
Voor de verjaardag van Mr Loesoe en De F van Funk (bekend van onder anderen Kranck en Club Poema]) wordt dit jaar alles uit de kast getrokken. Maar liefst 21 DJ's staan in de startblokken om het dik 11 uur durende feest te voorzien van dikke deephouse en knallende techno! Van verschillende organisaties en locaties als Poema RAW, Stekker, Boze Buren, Slapfunk, Kranck, Storm, Studio 80, Subculture, ClubJunx, Rave Tegen de Klok en Barre Tijden is een selectie gemaakt van DJ's die in duo's elkaar afwisselen.
Ondanks het tegenvallende weer van afgelopen weekend, hangt de lente mood al flink in de lucht. Voor Pete Bandit & Jason Shae (SQUZ, Amsterdam) kan de zomer echter niet snel genoeg beginnen! Gelukkig voor hen is er vrijdag 13 april Loesoe Eiland in Club LUX, Utrecht.
Met een fikse hittegolf dat op Nederland afkomt, ziet het er naar uit dat de zomer vroeg voor de deur staat dit jaar. Loesoe Eiland komt alle feestgangers tegemoet die na een middagje in het park te hebben gelegen nog even de zomer in hun bol vast willen houden onder het genot van de fijnste Tech House en Garage!
Met nog maar enkele nachten te gaan, kriebelen de vlinders in de buik van menig feestganger. Aanstaande zaterdag zal namelijk het debuut zijn voor top act Italoboyz in Utrecht. Het duo heeft al in vele clubs over de hele wereld opgetreden. Van Zuid-Amerika tot Europa en Azië. Ook heeft het Italiaanse duo de grootste festivals gerockt. Pollerwiesen, Welcome To The Future Festival After, Blauer See 2010 enz.; overal hebben zij schouders en heupen doen schudden op de beste beats! 1
Doe//rak Events bestaat in oktober twee jaar en dat wordt groots gevierd. In het Utrechtse uitgaansleven heeft de organisatie inmiddels een maandelijkse host tijdens donderdagavond Kranck (Gouden Kabouter Winnaar), een maandelijkse vrijdagavond in het knusse Café Lust en meerdere malen per jaar sturen zij uitbundige feestgangers tijdens clubavonden in de Poema RAW tevreden naar huis.

7 waarderingen

OGLoco
lekker beesten
*Bouke*
Geweldig feeesssie! Heerlijke muziek!
Heerlijke gasten!! :)
Wouter?
;)
Estefaniki
ondeugende jonge honden! je kunt niet anders dan van ze houden (L)
SHAKY
Whooopie topie boyz
wesdex
WRAAAAHH

3 opmerkingen

 
hoop op soundbites de volgende x
nee hep ik al dj tony musicianproducer,,muzikant al 3 jaar muzikant 2003 bechonen,,dj al 13 jaar heete toen artieste naam dj eternety,,2003 2004 veranderd naar dj tony muscian producer.­