Partyflock
 

Tafkaf
New Judas on the block

anoniem gepubliceerd op
Tafkaf
5 februari 2009
FeestTafkaf · New Judas Label Night
Datumzaterdag 14 februari 2009
LocatieFlexbar
Tafkaf en Hommeles slaan de handen ineen om op die meest bijzonder romantische 14e februari een New Judas Labelnight te presenteren.

Op zaterdag 14 februari haalt Tafkaf met gepaste trots een van de hotste house/electro labels van 2009 naar de Flexbar. Sinds de zomer van 2008 gooit het uit Helsinki en Berlin opererende New Judas hoge ogen met artiesten als Huoratron en Le Corps Mince De Francoise, Pets on Prozac en Les Gilettes. Inmiddels heeft het label met dit indrukwekkende roster al een nominatie voor de aankomende NME awards in de wacht gesleept, en recentelijk een showcase op het Noorderslag/Eurosonic festival. Huoratron en Le Corps Mince De Francoise waren eerder ook al te bezichtigen op Rauw.

Met zowel een heldere visie op de toekomst van electronische muziek als speelse attitude introduceert New Judas een frisse en opzwepende variant van het inmiddels volwassen geworden electro genre. Met deze labelnight van Tafkaf onderstreept Flexbar hun rol als voorvechter van het nieuwe geluid in de nederlandse dance een zijn daarmee hard op weg de favoriete stek te zijn voor de Amsterdamse underground.

De nog immer in witte overhemden en zwarte stropdas gehulde heren van Homework geven hun eigen invulling aan het Tafkaf-universum en zetten de bar op zijn hoofd met een enthousiaste mix van Franse electro, house en alles wat den oren weet te plezieren. Denk Boys Noize, Tiga, Fake Blood, Daft Punk, Lil Wayne en meer Hommeles...

Bijgestaan in hun queeste tot een zwetende dansvloer worden zij door mixmeesters Shiny Shady & O.Boogie, bekend van de Skip Intro avonden in Club 8. O.Boogie won onlangs nog de Kotchy Remix Competition op het fameuze Palms Out Sounds blog en gaat in de nabije toekomst nog veel meer van zich laten horen..

Meneer de Beer trakteert op hartstochtelijke beats, The Heykids DJ'S veroorzaken een gepassioneerde rel, gratis entree wanneer je als valentijnshart verkleed komt!

4 opmerkingen

Tafkap is dat niet die hele foute zanger ook wel bekend al Prince? :P
Uitspraak van Arie von D op vrijdag 6 februari 2009 om 17:33:
Tafkap is dat niet die hele foute zanger ook wel bekend al Prince?

jepz, en Tafkat is de producer ook wel bekend als tails
 
Uitspraak van mr turner op vrijdag 6 februari 2009 om 18:10:
Tafkat

haha dat is het eerste wat er bij mij opkwam

drokz&tafkat:P