Partyflock
 

Club 8

op de kaart
afbeelding 8
AdresAdmiraal de Ruyterweg 56B
1056 GL
Amsterdam
Nederland
SiteSite club-8.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van 8 via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda 8
Laatste feest was op zaterdag 21 januari 2017: Wazige Staat
Statistieken


x
275·feesten
geen·in de toekomst
275·in het verleden
23·nieuwsberichten
2·fotoshoots
176·foto's
5·video's
6228·kliks
1176·bezoekers · herkomst
909·unieke bezoekers
35Partyflockfans
4.6 KFacebooklikes
201·albumfoto's
1·opmerking
1·waardering
goed·stemresultaat (489 stemmen)
Nieuws
THC is het dat vooral tripperig is. Dit kun je aan den lijve ondervinden op 9 juli tijdens The Hard Core – Reincarnated. In Club 8, Amsterdam laat Enjoy Events jullie de oude vetste en hardste Thunderdome tijden herleven. De organisatie heeft maar liefst acht artiesten uit binnen- en buitenland gehaald om hun gabbertracks door je lichaam heen te laten beuken. Als klap op de vuurpijl geven Kaycie en Faniac je hun wel bekende Ouwe stijl sound. Kom je ook mee stuiteren?! 1
Het wordt weer vroeger donker en kouder buiten, het festivalseizoen is ten einde en dat betekent maar één ding; het is weer tijd om in de clubs te knallen. Als Amsterdam nog aan het bijkomen is van het ADE ontpopt zich een nieuw concept van Techno Department in Club 8: Technoween! Na twee succesvolle edities in Leeuwarden, Kings of Techno & North of the Technolands, organiseert Techno Department in samenwerking met Heavy Lighting hun eerste Halloween editie in Amsterdam Technoween. 1
Tijdens het Amsterdam Dance Event zal de van origine Rotterdamse organisatie Sound Architecture met een keur aan artiesten van het label neerstrijken in Club 8.
Lolita nodigt je uit
17 januari 2013
Lolita nodigt iedereen uit voor een avond om je vingers bij af te likken. Op 25 januari zullen oren en ogen in Club 8 gestreeld worden door de lekkerste bands, live acts, dj's en live visuals. Ook zullen naast de standaard koude pilsjes, shotjes liefde en een speciale lolita cocktail de tong en de maag verwennen. Lolita belooft jullie vast een ding: dansen wordt het zeker!
Who's that Zebra?!
8 december 2012
Oud en nieuw in Club 8 wordt dit jaar één grote dierentuin! Met een gemaskerd beestenbal wordt het nieuwe jaar luid loeiend ingeluid. Goede muziek, heel veel acts, leuke mensen, fijne prijzen en vette visuals, zorgen voor een onvergetelijk en niet te herinneren begin van het nieuwe jaar!
Club 8 is traditiegetrouw Bezet met Koninginnenacht. Altijd rommelig en altijd gezellig. Dit betekent twee verdiepingen feest met de kneiterhardste en keigaafste muziek, de beste dj duo's, hele nacht gratis pool, snacks, dol dwaze domino, Superschaak, vier 't op en rij, schminckhoek en nog veel meer! Een boel vertier voor heel weinig want het kost niet veel!
Silent Disco Club
14 maart 2012
Er staat weer een gloednieuwe editie van Silent Disco Club op het programma! Zaterdag 31 maart zal Club 8 weer in het teken staan van hoofdtelefoons, stampende voeten en juichende mensen! Al 8 edities gingen deze Silent Disco Club voor en steeds weer bleek er één belangrijke factor: de magie van de hoofdtelefoon. 1
Hips-a-gogo
20 januari 2012
Club 8 introduceert een nieuwe clubavond met een bijzondere smaak. Verwacht een avond waarbij stilstaan geen optie is. Een beetje mee deinen met de muziek, misschien met één handje half in de lucht? Nee, zeker niet. Verwacht energieke ritmes uit alle windstreken van de wereld in bekende jasjes. Verwacht een constante behoefte om te bewegen. Dus vergeet vooral je dansschoenen niet!
Club 8 viert Twaalf
6 december 2011
Vergeet elf, Club 8 viert Twaalf! Een knallend feest met leuke mensen, goede muziek, surprise acts en vooral een onvergetelijk begin van het nieuwe jaar.
Silent Disco Club
9 november 2011
Met alweer de 7de editie van de Silent Disco Club in Club 8, is het inmiddels een waar fenomeen in het Amsterdamse uitgaansleven geworden. Dj's die tegelijk via twee kanalen draaien en het publiek dat hard danst en al meezingend de dj's goedkeuring van het gedraaide plaatje geven. Toch weet deze editie weer te verassen. Voor het eerst treedt een band 'silent' op tijdens een club avond. En niemand minder dan klezmerband Di Gojim.
1 waardering
verwijderd
Vette paintingssss!!!

1 opmerking