Partyflock
 
­ Nederland

Silent Disco Club
de magie van de hoofdtelefoon

gepubliceerd door , op
Er staat weer een gloednieuwe editie van Silent Disco Club op het programma! Zaterdag 31 maart zal Club 8 weer in het teken staan van hoofdtelefoons, stampende voeten en juichende mensen! Al 8 edities gingen deze Silent Disco Club voor en steeds weer bleek er één belangrijke factor: de magie van de hoofdtelefoon.

Silent Disco Club is een tweemaandelijks terugkerende clubavond in Club 8 in samenwerking met 433 fm. Wat ooit kleinschalig begon op de parade, groeide via diverse festivals als Pinkpop en Lowlands uit tot een wijdverspreid fenomeen. Ondanks dat de muziek uit hoofdtelefoons komt, gaat er niets aan kwaliteit verloren. 433 fm werkt alleen met het beste materiaal, wat zorgt voor een intense ervaring van de muziek. Deze ervaring is wat de Silent Disco als fenomeen juist zo uniek maakt.

Je moet naar Silent Disco Club gaan omdat er een andere sfeer is dan op 'gewone' clubavonden. De muziek die door de hoofdtelefoons klinkt, lijkt extra intens alsof je er midden instaat. Wat in feite natuurlijk ook zo is. Bezoekers zingen ongegeneerd mee en dansen uitbundiger dan normaal. Het 'Smells Like Teen Spirit' klinkt enthousiast en vooral fonetisch door de zaal. Doe je je hoofdtelefoon even af, dan zul je dit horen, als een buurman die stiekem meeluistert met het gesprek van de buren. Bij menigeen die zich in deze situatie bevindt, zal zich er een glimlach op het gezicht vormen. Hiermee wordt niet bedoeld uitlachen, maar om een lach van herkenning. Immers, twee minuten later zal hij of zij er zelf ook weer tussenstaan en uitbundig mee doen. Je kan ook niet anders, het is de magie van de hoofdtelefoon. Zet je die op, dan is er geen ontkomen aan.

Kaarten kosten € 10,- aan de deur. Tevens zijn er kaarten verkrijgbaar in de voorverkoop via Club 8.nl en kosten € 8,-.

Djs: 433fm presents NO DJ & Steven Guts

1 opmerking