Partyflock
 
­ Nederland

Spincity - Boxtel & Rooi

gepubliceerd door , op
Spincity - Boxtel & Rooi
5 februari 2009
FeestSpincity · Boxtel
Datumzaterdag 14 maart 2009
LocatieAdelaar
FeestSpincity · Rooi
Datumzaterdag 4 april 2009
LocatieDe Beurs Site
Wekelijks worden in ons land de grootste feesten en festivals georganiseerd. Op deze evenementen staan de grootste dj’s, de beste licht & geluidssystems en de vetste entertainmentshows. Het enige wat op deze grote evenementen ontbreekt, is de gezelligheid van een kleinschalig feestje.

DARE Events komt daarom met een nieuw hardstyle concept, dat wordt georganiseerd in gemeenten waar nog weinig wordt georganiseerd voor de hardstyle liefhebber. Met dit concept wil DARE Events een kwalitatief hoogstaand evenement organiseren met de gezelligheid van een kleinschalig feestje. Zo zal de line-up elke hardstyle liefhebber kunnen bekoren en zal ook de licht en geluidsshow velen versteld doen staan. Naast gevestigde namen geeft DARE Events kans aan upcoming dj talent uit de regio. Zij krijgen kans zich te presenteren aan groot publiek.

Spincity - Boxtel
De eerste editie van Spincity staat gepland op 14 maart 2009 in Adelaar te Boxtel. Deze zaal met een capaciteit van 600 personen zal worden omgetoverd tot een duistere Spincity hal waar iedereen los kan gaan op beats van de volgende artiesten:

DrumDJ opent de avond. Deze man uit Nuland is de laatste jaren flink aan de weg aan het timmeren. Hij stond al op vele hardstyle en hardcore feesten in de regio. Zo trad hij o.a. op tijdens Try Before You Die en Fantasyland, beiden in de Time Out in Gemert. Hij zal de avond openen met een early hardstyle setje. De volgende artiest die zijn opwachting maakt is Leep, die we natuurlijk allemaal kennen als resident van Euphoria in 013 en vele andere feesten als Decibel, Defqon en Q-Base. Tevens staat hij als opwarmer geboekt op de eerstvolgende editie van Hardbass (Gelredome, Arnhem). Iedereen weet wat we van hem kunnen verwachten; een beukende early hardstyle set!

Renoz is de man die de overstap maakt van de early hardstyle naar de hardstyle anno 2009. Deze artiest uit Boxtel zal zijn beste hardstyle knallers ten gehore brengen en het publiek opwarmen voor niemand minder dan Dutch Master. Dutch Master is de laatste jaren uitgegroeid tot een gevestigde naam in de hardstyle scene. Met zijn weergaloze producties als Get Up, Flashback, Floorspin en The Scene (Ft. Luna) heeft hij zichzelf definitief op de kaart gezet in ons kikkerlandje met o.a. boekingen op Defqon, Qrimetime, Q-base, etc. Daarnaast is hij ook internationaal goed bezig. Zo draaide hij samen met Showtek de X-Qlusive tour door Autstralië en staat hij geboekt op Mayday 2009 in de Westfalenhallen in Dortmund. Hij staat garant voor een groot feest!

Als de sfeer er al flink inzit is het de beurt aan Genius. Deze Zino resident heeft zijn weg gevonden in hardstyle land. Hij zal Adelaar op zijn grondvesten doen schudden en opbouwen van hardstyle naar oldschool. Als laatste de eer aan Scott Marten. Deze man kennen we natuurlijk allemaal van de hardstyle en oldschool evenementen in Happydayzz te Culemborg, waar hij deel uit maakt van The Legends (met o.a. Bass-D, Paul Elstak, The Darkraver en Lady Dana) en resident is bij Concept: Hardstyle. Hij zal de avond waardig afsluiten met een beukende oldschool set!

De vocals worden deze avond verzorgd door Mc Anon, die met zijn vlotte lyrics een waardige toevoeging zal zijn aan de avond!

Facts
Spincity
Datum: 14 maart 2009
Locatie: Adelaar
Tijd: 21:00 – 02:30
Voorverkoop: € 10,00 (kaarten verkrijgbaar via Timoco, www.dare-events.nl en alle Belcompany filialen)
Deurverkoop: € 13,00
Line-up:
Dutch Master
Genius
Scott Marten
Leep
DrumDJ
Renoz

Mc Anon.

SPINCITY - Rooi
De tweede editie van Spincity zal plaatsvinden op 4 april 2009 in De Beurs te Sint-Oedenrode, beter bekend als Rooi. Deze mooie zaal met een capaciteit van 700 personen zal het podium zijn van een knallende hardstyle avond. De line-up ziet er als volgt uit:

Releaser heeft de eer af te trappen. Dit talent komt uit Sint-Oedenrode en speelt dus een thuiswedstrijdje. Hij zal zijn beste early hardstyle platen meenemen om zijn fans te verrassen. Nadat iedereen warm gedraaid is neemt Renoz het stokje over. De Spincity resident zal wederom opbouwen van early hardstyle naar de hardstyle van nu. Tegen de klok van half 12 is het de beurt aan Kevin Kaos. Deze Haagse dj staat voor stevige hardstyle beats, die hij al ten gehore bracht op o.a. Pussylounge, Decibel en Euphoria. Daarnaast heeft hij ook al een aantal releases uitgebracht op het label Straight On, tevens ook het label waar o.a. Josh & Wesz bij aangesloten zijn. Daarbij komen we ook meteen aan bij het volgende heldenduo. Josh & Wesz dienen eigenlijk geen verdere toelichting. Deze twee heren hebben zich de afgelopen jaren omhoog gewerkt tot de top van de Nederlandse hardstyle scene. Zo stonden ze op alle grote evenementen die ons land kent en onlangs ook op het Belgische Reverse. Zij weten het publiek steeds weer op te zwepen tot ongekende hoogtes! Scott Marten zal de avond wederom afsluiten. Zoals eerder genoemd weten we waar de man voor staat en dat zal hij de 4e van april wederom gaan bewijzen!

De vocals zullen deze avond worden verzorgd door Mc Nolz en Mc Furious. Zij zullen de beats aanvullen met hun vlotte teksten.

Facts
Spincity
Datum: 4 april 2009
Locatie: De Beurs
Tijd: 21:00 – 02:30
Voorverkoop: € 10,00 (kaarten verkrijgbaar via Timoco, www.dare-events.nl en alle Belcompany filialen)
Deurverkoop: € 13,00
Line-up:
Josh & Wesz
Kevin Kaos
Scott Marten
Renoz
Releaser

Mc Nolz & Mc Furious

4 opmerkingen

Werkzaam bij Nul4Elf
Reverse....vet feest....
ghehe 4 april (H)
Artiest Koev
Renoz is de man die de overstap maakt van de early hardstyle naar de hardstyle anno 2009.

Kwal de behanger..al een vette plaat kunnen vinden;)??
Werkzaam bij ITSOTC Events
Artiest {SHOWLIST artist 23969, 25565}
Netjes bericht!! Ben er beide keren bij (Y)