Partyflock
 

Villa Achterdeur presents Voordeur 2009

gepubliceerd door , op
Villa Achterdeur presents Voordeur 2009
6 december 2008
Een traditie die eind 2007 werd ingezet krijgt a.s. zondag een vervolg! Anders zou het natuurlijk geen traditie zijn… Ook dit jaar viert gay & very gayminded Nederland Oud & Nieuw weer een paar dagen eerder dan gebruikelijk. Villa Achterdeur in Off_Corso is namelijk de plek om als eerste het nieuwe jaar in te kunnen luiden! Zondag 28 december kan je feesten alsof het de laatste dag van het jaar is: Villa Achterdeur presenteert VOORDEUR 2009!

Een jaarwisseling vraagt natuurlijk om wat bijzonders! Speciaal voor de gelegenheid zullen Lucien Foort en Baggi Begovic samen de dj booth induiken voor een heuse back to back set. Drie uur lang zullen zij de dansvloer gek maken met de aller-allerbeste house die er te krijgen is. Luciën en Baggi stonden slechts twee keer eerder samen in de booth, waarbij het twee keer “compleet los” ging. De Villa Crew raadt je dan ook aan om een paar zeer stevige schoenen aan te trekken!

Wat staat er nog meer op het programma? Jip Deluxe heeft een maandje straf gehad vanwege zijn wanvertoning tijdens Supergay, maar mag het op Voordeur 2009 weer een keer proberen. Wie begint er nou met In The Navy van The Village People? Just kidding… Ook deze maand zal Jip weer laten horen en zien (Jip komt vast weer ten tonele in een mooie outfit) waarom hij inmiddels tot één van de meest geboekte dj’s in de gayscene behoort. Naast alle dj-kanjers geeft Villa’s eigen diva MC Miss Bunty uiteraard ook acte te présence! Geen Villa zonder haar warme en opzwepende vocalen!

In het achterkamertje, maandelijks het domein van de relnichten Thunderpussy & DD King (elke maand een andere plaat voor hun kop!), kan je behalve op dit illustere duo he-le-maal los op gast-dj William “Shaggy” Shagspeare. Oftewel; de hele avond een overheerlijke eclectische mash-up. 6 uur lang feest dus!

Odette & Odille van Broeckhoest tot Zandterover zullen zich naar verwachting weer aan de Achterdeur vertonen om het toestromende publiek te verwelkomen. Met nadruk op “naar verwachting”. De dames zijn namelijk nog steeds druk bezig met het verwijderen van de glitters van Spiegeltje Spiegeltje. Wat zagen ze er mooi uit hè? Ook de entertainers van Entertainment Matters zullen de boel opleuken met toepasselijk, feestelijk en hilarisch entertainment. Daarnaast is er om 12 uur (Happy New Year!) een optreden van een “wereldster”!

De entreekaarten! De kaarten zijn t/m zondag de 28e verkrijgbaar bij Sister Moon (Nieuwe Binnenweg 89) en www.voorverkoop.net Shopper op de Meent 119 verkoopt de kaarten t/m 24 december. Op het moment zijn er nog ongeveer 250 kaarten te krijgen. Naar verwachting zal Voordeur 2009 in de voorverkoop uitverkopen.

Genoeg geluld! Geen woorden maar daden! Zondag 28 december opent Villa Achterdeur haar deur weer voor een avondje ongedwongen feesten totdat je er bij neervalt… Be there!

2 opmerkingen

 
Dabei!:cheer:
Me 2 !!!!!!!


Wat een gruwelijk vet feessie was dat vorige keer!!

:lief: