Partyflock
 

Steve Bug terug met kerst

gepubliceerd door , op
Steve Bug terug met kerst
8 december 2008
FeestBleifrei · Steve Bug 4 hr set
Datumvrijdag 26 december 2008
LocatieFlexbar
Kerst is natuurlijk niks zonder een goed diner en een kerstboom! Kerst is niks zonder sneeuw(!), kerst is niks zonder sinterklaas. Maar wat natuurlijk ook niet kan missen om de kerstdagen goed af te sluiten is een dijk van een feest. Made in Brain zal dit eindejaar, afsluitende kerstfeest voor jullie verzorgen en hoe! Made in Brain heeft de vereenzelviging van het kerstfeest weten te strikken, Jezus?? Nee natuurlijk niet, de man waar het kerstfeest eigenlijk allemaal mee begonnen is!

Het begon allemaal zo.......

Men schrijft het jaar 0! Niet 1, maar 0! Waarom, omdat niemand zin had gehad om te beginnen met tellen, gewoon geen zin in. De mensen waren gelukkig en tevreden, maar er miste wat. Wat dat wat was, dat wisten ze niet. Elke vrijdag en zaterdag dronken ze lekker gefermenteerde paarden melk en zongen ze liederen, maar ja na een weekend of twee ben je dat wel zat. Ze hadden maar een lied, dus dat schoot niet echt op.

Ergens in een Duits dorpje tussen Hupperdam en Bluterdammersteinberg lag een man, Johannes Bug vanaf het dak van de pokerflat naar de sterren te kijken. De pokerflat was een flat, met een bonte verzameling bewoners. Hij zag de grote beer, de kleine beer, het gapende paard en toen hij naar links keek, zag hij een hele grote vlieg door de lucht vliegen. Hij was een meter of twaalf lang. Hij droeg een rode cape, een grote rode chocoladeletter B om zijn nek. Het was de StiefBug! Hij kwam vertellen dat er binnen nu en een paar minuten een baby geboren zal worden en hij zal de wereld doen veranderen! Ok, zei Johannes, dan ga ik maar naar huis, naar mn vrouw!

Thuis aangekomen, bleek zijn vrouw al vol in de bevalling te liggen. Hmmm raar, wat een uur geleden was ze nog niet zwanger! Pppffffffffffffffff, het leek wel een leeglopende ballon, dat geluid, al dat vocht. Het vloog hem aan alle kanten om zijn oren! Heerlijk! Wat er uit die vrouw kwam, niet te geloven! Een klein babylijfje, maar een hoofd, zonnebril al op! Het lijkt nu of de bevalling heel kort duurde, maar hij duurde precies vier uur! Een half uur na de bevalling kwam de moederkoek, twee draaitafels en een mixer!
Johannes was dolgelukkig, Hij moest een naam verzinnen, plotseling dacht hij aan de StiefBug, hij noemde zijn kind Steve, Steve Bug. Sinds die dag was het nooit meer saai. Steve reisde vanaf dag een het hele land door om het land te entertainen met zijn muziek!

Oh ja na de bevalling kwam er ook nog een rare gast op bezoek! Hij zei dat hij wat plaatjes kwam brengen voor de pasgeboren Steve. Ene Olivier, hij zei: 'ik ga weer door, ik ga weiter!" Ok!

Tweede kerstdag 2008 is het precies 2008 jaar geleden dat Steve Bug geboren is en dat moet gevierd worden vond Made in Brain. Daarom hebben ze Steve uitgenodigd om een speciale 4uurs set te doen. Wat is een betere locatie dan precies 723km van de geboorte plaats van Steve, de Flexbar in Amsterdam. Een feest duurt natuurlijk nooit 4 uur, dus er moet support bij! Wie beter, dan de man die de eerste plaatjes aan Steve heeft gegeven, Olivier Weiter! Wat blijkt nou, dat hij uit Amsterdam komt en de laatste tijd als een raket de clubs bestormt met zijn knallende sets!

Bleifrei pakt weer vol uit. Het is even stil geweest rond dit trio, maar ze komen drie keer harder terug op de dag dat de extra kilo's er afgerockt moeten worden.

Komt dus vrijdag 26 december naar de Flexbar, want wie op deze avond meer dan 10 kilo afvalt, krijgt een euro! Het feest zal om 23:00 losbarsten!


Steve Bug (Pokerflat)🇩🇪
Olivier Weiter (Bar27)
Campati & Vandenberg (Visuals)
VVK:12,50
Deur:15,-
VVK:@ www.flexbar.nl

19 opmerkingen

 
Artiest {SHOWLIST artist 26887, 27322}
Wat een onzinverhaal?
Uitspraak van verwijderd op maandag 8 december 2008 om 11:41:
Wat een onzinverhaal?

pure poep... daar hou ik van:D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
Ha, net PB Dunc.
Werkzaam bij Nine Events
Artiest {SHOWLIST artist 45785, 36905}
h
Uitspraak van ZAZAZA op maandag 8 december 2008 om 11:57:
pure poep... daar hou ik van

ik ookWeiter en bug
 
Hey Ollie, ik wist niet dat je schapen had?
Artiest {SHOWLIST artist 50875, 25631}
De persoon achter dit nieuwsbericht wilde al zijn paddo's maar opmaken voordat het verbod in ging??

:-)
 
Werkzaam bij Bar27
Hahahaha, geweldig (Y)!!
Uitspraak van Randoman-dj op maandag 8 december 2008 om 13:51:
De persoon achter dit nieuwsbericht wilde al zijn paddo's maar opmaken voordat het verbod in ging??

gelukkig weet ik nu welke saus ik bij mijn hertje moet serveren....dit zijn iig de juiste (Y)
Jaaaah, steve bug 4 uur lang. Fijn kerstkadootje dit en de ideale gelegenheid om alle kerstkilo's er af te dansen!
Vraag ik om een lange set van Bug. Ben ik er gewoon niet bij :( Nouja, hij komt vast wel weer eens langs.
Uitspraak van ZAZAZA op maandag 8 december 2008 om 11:57:
Wat een onzinverhaal?

pure poep... daar hou ik van

onzin?? wat lul je nou... dit is de de werkelijkheid, zo is het en niet anders hur. echt waar hoor echt waar
Werkzaam bij Kørknapen
Artiest {SHOWLIST artist 61786, 14781}
kutzooi... te fokking lang geleden dat ik steve heb gezien.. misschien wel de fijnste dj van allemaal! helaas andere verplichtingen vanavond...
Artiest {SHOWLIST artist 51895, 51893}
STEVE (Y)

jammer van die stad :(
leuk :D
Wat een grappig persbericht zeg.. NOT