Partyflock
 

Kersttaferelen tijdens Night B4 X-mass

gepubliceerd door , op
Kersttaferelen tijdens Night B4 X-mass
2 december 2008
FeestNB4 · Night B4 X-mass par-t
Datumwoensdag 24 december 2008
LocatieAmbiance
3 Area’s
Woensdag 24 December komt iedereen aan zijn trekken. Als je van een gezellig feestje houdt kom je naar the Night B4 X-mass 2008. Dit feestje staat bekend om de goede sfeer, de leuke mensen en gezellige kerstdecoraties. The Night B4 X-mass biedt een breed scala aan muziekstijlen verdeeld over 3 zalen. De twee grootste zalen van Ambiance partycentrum in Veghel zullen een complete kerst makeover ondergaan. En… er is een nieuwe area toegevoegd.

De Mainstage is helemaal gewijd aan hardstyle met alle Hard Nature residents in de line up: Josh & Wesz, Freeze, Nagoom en Dweazle en MC Apster. Zij zullen het nodige geweld uit de speakers laten knallen. Voor degenen die lekker willen grooven zullen zich ook niet vervelen. In de Fascinate area wordt volop lekkere house en electro beats gedraaid. DJ’s KruH, Jarune, Funkmaster B en Dirk Dali hebben de taak om je een lekker stukje muziek te laten beleven. En om te vieren dat de kerst eraan komt is er dit jaar extra dans ruimte gecreëerd om je lekker de ruimte te geven. Want we gaan er van uit dat je niet stil kunt blijven staan.

Dit jaar is er een muzikale area toegevoegd aan deze avond. Minimal en techno komen je tegemoet in de Reboot cocktail area. Met Ricket, Naughty Nik, Musel en Le Poix all night long. Beter kan je cocktail niet smaken.

Terugblik
Het is alweer vijf jaar geleden. Kerstavond 2003. Winterse buien en ijskoud buiten. Binnen lag de temperatuur stukken hoger in een Ambiance vol met enthousiaste feestende mensen. Genietend van de muziek, de omgeving, de ‘Ambiance’. De kerstgedachte bij kreeg bij iedereen een nieuwe betekenis. Deze memorabele avond was niet alleen de première van de Night B4 X-mass maar ook het allereerste feest georganiseerd door Par-T. Nu vijf jaar verder zijn de feesten van Par-T niet meer weg te denken uit de partyscene.

Par-T X-mass atmosphere
Een betere manier om de kerst in te knallen is er niet met de Night B4 X-mass 2008. Overal waar je bent zal je de kerstsfeer kunnen voelen. De warme, intieme sfeer die zo kenmerkend is voor de kerst en de Brabantse gezelligheid worden samen gebracht. Al 5 jaar op rij is de Night B4 X-mass de volmaakte start van de feestdagen.

Tickets
Om zeker te zijn van je ticket kun je online kaarten bestellen op www.nb4.nl.
Met het Timoco e-ticket systeem gaat dit gemakkelijk, veilig en snel binnen je vertrouwde betaal omgeving. Wil je niet online bestellen dan kun je terecht bij het Uitpunt in Veghel of alle Belcompany winkels in Nederland. Tickets kosten € 12,- (excl. fee). De deuren gaan open om 21.00 uur. De minimum leeftijd is 18 Jaar. Het is zeer waarschijnlijk dat de kaartverkoop hard zal gaan dus zorg dat je snel een kaartje weet te bemachtigen. Wil je weten of er nog kaarten zij, houd dan www.nb4.nl in de gaten.

Par-T wenst iedereen alvast een groovy kerstfeest en een knallend 2009.

2 opmerkingen

 
Artiest Da Hustla
Par-T :respect:
beter outland :jaja: