Partyflock
 
­ Nederland

Almost showtime...

gepubliceerd door , op
Almost showtime...
19 november 2008
Nog een klein maandje en dan gaat de Nederlandse Clubscene eindelijk weer eens een hoogtepunt beleven. Bas & Ram halen in samenwerking met The Matrixx ‘the vibe’ van Ibiza naar ons kikkerlandje.
Wellicht is nog niet iedereen op de hoogte, maar 20 december staat The Matrixx toneel voor een in ons land ongekend evenement! Feestbeesten die al eens op Ibiza zijn geweest kennen ongetwijfeld de magnifieke Manumission party’s op ’s werelds meest gerenommeerde party eiland. Dankzij Bas & Ram en The Matrixx heb je hier dit jaar geen vliegticket voor nodig.

Eindelijk is de vaderlandse clubscene zover om naar een hoger level getild te worden en dat uit zich in een waanzinnige nacht vol extravagante shows begeleid door een mega line-up met de beste trance dj’s/producers van het moment en dat alles voor Hollandse prijzen. Ter indicatie, een ticket voor Manumission op Ibiza kost je vijftig euro, the Matrixx vraagt slechts 17,50. Dan rekenen we de prijs van een vliegticket nog niet eens mee!

De spetterende shows geven de avond een zeer bijzondere tint en wanen je in een andere dimensie. Sprookjesachtig, irreëel, spannend, maar vooral betoverend! Denk aan freaky acts met luchtacrobatiek, betoverende shows met dwergen, trollen en andere onwerkelijke wezens. Sidderende acts met vuurspuwers en andere schouwspelen slepen je mee in een wereld die je tot nog toe voor onmogelijk hield.

Natuurlijk zou een dergelijk feest in waarde afnemen als Bas & Ram niet, zo vlak voor de jaarwisseling, hun troefkaart uitspelen. Nederlands grootste underground trance duo heeft werkelijk waar alles uit de kast gehaald een line-up te presenteren die op zichzelf staand de moeite al waard is. Simon Patterson en Sean Tyas hebben zich in korte tijd opgewerkt tot dj’s van wereldklasse en zijn dus ook in Nederland enorm populair. Toen deze toppers hoorden wat er 20 december staat te gebeuren kwamen ze zelf met het voorstel om naast hun solo set er een speciale b2b set achteraan te plakken. Een primeur, aangezien beide heren tot op heden alleen hebben samengewerkt in de studio, met als resultaat de mega hit van afgelopen zomer: “Something’s Up”
De Ierse trance beesten Agnelli&Nelson scoren al jaren hit naar hit en hebben speciaal voor The FreaxxShow een cd gemixt. De eerste 250 bezoekers zullen beloond worden met deze bijzonder aardige geste van de mannen!

Daarnaast biedt The FreaXXshow tal van leuke attracties zoals een freaky gallery waar je foto’s kan laten schieten en direct bestellen. Er staan visagisten klaar, om zij die willen, te voorzien van een dermate freaky uiterlijk waardoor je wellicht niet eens opvalt tussen de andere fabelachtige figuren! Of het nou om kleding of totale make-overs gaat, tijdens The FreaXXshow kan en mag alles! Uiteraard is een dresscode niet verplicht, maar het wordt wel gewaardeerd als men zich Freaky, naar het thema durft te kleden! De tien meest extravagante, freaky bezoekers zullen worden beloond met een gratis entree voor de volgende editie!

Als een zinderend feest als The Freaxxshow niet geestverruimend op je werkt, dan ben je waarschijnlijk geïsoleerd in je eigen droomwereld.

De vip arrangementen gaan rap, dus wil jij deze spectaculaire nacht meemaken met je eigen tafel en bediening reserveer dan snel. Je kunt een tafel reserveren door tijdens kantooruren te bellen met Frances Brand op telefoonnummer 024 3449948. Viptafels kosten 100 euro (voor 2 personen inclusief fles drank). Reguliere kaarten in de voorverkoop: 17,50. Verkrijgbaar op www.matrixx.nl

Agnelli & Nelson
Sean Tyas
Simon Patterson
Jochen Miller vs Artento Divini
Bas & Ram
Marc Simz

Ibiza is dicht, The Freaxxshow is open

17 opmerkingen

Kan niet meer wachten :banana:
Werkzaam bij PT Events
Artiest {SHOWLIST artist 12, 107103, 47439}
wie niet komt gaat heel wat missen :)
w0000t! gaat helemaal super worden!
laatste aanpassing
 
Wordt een spectaculair avondje :cheer: Ben zoooooooooooo benieuwd hiernaar :banana:
Inderdaad IEDEREEN KOMEN en geniet van een spectaculaire avond met:

BAS & RAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :CHEER:

WE KUNNEN NIET MEER WACHTEN:BOUNCE:

ZINNNNNNNNNNNNNNNNN INNNNNNNNNNNNNNN!!!:BANANA:
Uitspraak van Ramstar op woensdag 19 november 2008 om 15:30:
wie niet komt gaat heel wat missen

damn man, oppas is zoooo schaars tegenwoordig......dus weet ZEKER dat we een VET feest gaan missen :nocheer:

iedereen die gaat HAVE FUN!!!!! :banana:
ben vanmiddag bij de voorbespreking geweest,nou er staat jullie wat te wachten zeg..DAMM!!!
Dit wordt echt een nachtje om niet te vergeten :)

ik heb er zin in :)
 
zin zin zin :kwijl:
Artiest {SHOWLIST artist 48643, 111499}
Come into our shizzling world, you’ll be impressed! Op 100% zeker DE clubnacht van het jaar!

Is absoluut de moeite om 2 uur voor te reizen:p

I'm ready for it!
Uitspraak van Mr. Seller op vrijdag 21 november 2008 om 13:36:
Come into our shizzling world, you’ll be impressed! Op 100% zeker DE clubnacht van het jaar!

Makkelijk :):)

gewoon tot nu toe :)