Partyflock
 
­ Nederland

Create
Furniture

gepubliceerd door , op
Create
13 augustus 2008
FeestCreate · Furniture
Datumvrijdag 22 augustus 2008
OrganisatieCreate events
WinactieCreate actiegesloten
LocatieSpeakers
Kunnen ze het maken? Nou en of! 'Furniture' is het thema van de eerstvolgende editie van Create op vrijdag 22 augustus 2008. Creatief zijn ze beslist te noemen, de thema’s die de organisatoren van de serie CREAtive Trance Events hun publiek voorschotelen. Er was onder meer een (Delfts) Blue aflevering, Koninginnedag (of beter -nacht) werd geëerd met een Royal Flush editie, en recentelijk kregen de jonge blaadjes uit de trance scene de kans zich te bewijzen op Create Rookies. Maar hoe wisselend de thema’s ook zijn, de huisstijl van Create is altijd hetzelfde: Kwalitatieve trance in een intieme ambiance van liefhebbers onder elkaar. Klein feest, groots effect… dat is de signatuur van Create.

Het personeel van Club Speakers te Delft, de vaste locatie van de Create feesten, raakt er zo langzamerhand aan gewend: het dak gaat er maar weer eens af op 22 augustus. Eerder waren het niemand minder dan o.a. Aly & Fila, Rank 1, Thrillseekers, Galen Behr en Sean Tyas die de tent dusdanig aan barrels draaiden, dat de bouwvergunning zowat in de revisie moest. En bouwen… daar is nou precies het idee voor Create ‘Furniture’. De organisatie heeft flink zitten (imbus)sleutelen om een fantastisch line-up in elkaar te zetten!

Om te beginnen zijn daar de meubelstukken van Create oftewel de resident DJ’s Misja Helsloot en DJ Jazper. Al behorend ze tot het meubilair, dat weerhoudt ze er niet van hun publiek te verrassen. Mee te nemen op een muzikale reis, te doen zweven op het ene moment en vol gas te gaan op het volgende. Jazper en Misja Helsloot, het juiste gereedschap om te genieten! Digital Nature is de ‘guest of honour’ in de line-up van Create Furniture. Een veelbelovende jonge trance producer uit Roemenië die muzikaal actief is sinds 2005. Zijn platen vinden hun weg naar de draaitafels van Paul van Dyk, Tiësto, Armin en Above & Beyond, om maar een paar bewonderaars van deze man te noemen. Op Create Records bracht hij de track ‘Inspiration’ uit en remixte hij de hitsingle ‘Back Tracking’ van Misja Helsloot. En daarom stelt Create haar werkplaats met vertrouwen open voor een DJ set van Digital Nature.

De headliner van dit feest komt uit Engeland en luistert naar de naam Genix. Een artiest die al aardig wat wapenfeiten op zijn nog jonge naam heeft staan. Bracht met ‘Phused’ een topproductie voort en remixte zich wereldberoemd met klussen voor Markus Schulz (‘Fly to Colors’) en Peter Gelderblom (‘Waiting for’). Niet voor niets werd Genix door BBC coryfee Judge Jules getipt voor de top in 2008. Met een DJ set van 84 uur, voor een goed doel in 2005, heeft hij zelfs een heus Guinness World Record in handen. Zoveel tijd krijgt hij nu niet, maar lang genoeg om voor de oplevering van een mooi bouwwerk te zorgen.

Feestje bouwen? Create Furniture!

Meer informatie op www.createyourself.nl

9 opmerkingen

Create is toch zeker wel een van mijn favoriete feestjes, maar om nu naar Delft te gaan tot 5 uur en dan 's morgens rond 11 uur alweer op Mysterland te moeten zijn trek ik echt niet.
Jammer jammer jammer.
 
no can do...moet fit zijn voor ML, dat wordt namelijk weer kilometers maken :D
Uitspraak van TinyFaeryGirl op woensdag 13 augustus 2008 om 13:42:
maar om nu naar Delft te gaan tot 5 uur en dan 's morgens rond 11 uur alweer op Mysterland te moeten zijn trek ik echt niet.

Uitspraak van verwijderd op woensdag 13 augustus 2008 om 17:41:
no can do...moet fit zijn voor ML

beetje vent gaat gewoon door :cheer:

wat word dit keer de dresscode??
Uitspraak van Vfreaky op woensdag 13 augustus 2008 om 21:18:
beetje vent gaat gewoon door

Ik ben geen vent dus lekker puh!
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1762, 1736}
Artiest Just-D
100% aanwezig!
Dit is veel beter dan ML :cheer: kan helaas niet anders was ik er zeker bij geweest want Create is :respect:
wordt gezellig ;)