Partyflock
 
­

Symbiosis · Zodiak Commune en Nexus Generation in het Stroomhuis

gepubliceerd door , op
Het recept is simpel. Neem twee organisaties die niet alleen in harmonie naast elkaar kunnen bestaan, maar elkaar ook aanvullen. Zodiak Commune en Nexus Generation zijn twee van die organisaties die de underground vibe niet alleen samen in stand houden, maar ook laten aanzwellen tot een krachtige onderstroom die Eindhoven nog lang in haar greep zal houden. Symbiosis is daar op 19 juli het eerste bewijs van, want van heinde en verre worden de èchte underground fanatics als door een magneet het roemruchte Het Stroomhuis in gesleurd.

Het Het Stroomhuis staat al sinds jaar en dag garant voor feest in de breedste zin van het woord. Eén keer fluisteren is meestal al voldoende om een grote schare doorgewinterde partyfreaks op de been te brengen voor een feest in deze gemoedelijke underground locatie. En op 19 juli krijgen ze in het Het Stroomhuis zeker waar voor hun geld; een ouderwets gezellig feest met muziek waar de èchte liefhebber zijn hart bij kan ophalen.

In de tunnel-achtige kelder van het Het Stroomhuisje zullen de residenten van Zodiak Commune hun muzikale lusten botvieren op de onvermoeibare feestgangers. Met haar 15e verjaardag in het vooruitzicht belooft Zodiak Commune hier weer eens alle remmen los te gooien met de freaky Acid van Lamot (Zodiak Commune, Adapter), de opzwepende Techno van Solid Decay LIVE (Zodiak Commune, Common Good) en het onverbiddelijke Tekno, Acid en Oldskool geweld van Bor (Zodiak Commune, U-Niks). Na hun knallende optreden op Ground Zero mogen Rick Angel (Zodiak Commune) en D=p+cer (Zodiak Commune) natuurlijk ook niet ontbreken om hier nog eens lekker gas te geven met een stevig potje Acid, Acidtechno en Techno.

In de tweede zaal stap je in de wonderlijke wereld van Nexus Generation; een nieuwe, verfrissende organisatie aan het firmament die met met een bizarre mix van uiteenlopende underground stijlen vernieuwing brengt in de breedste zin van het woord. Een kosmische maalstroom van Goa, Psytrance, Hardtechno, Oldskool en Industrial houdt deze zaal in beweging, want met Liken (Boombats), Jemca Explody (Boombats), Jape du Marie (Pro Techno), Tekdrop (Nexus Generation) en JDC (Nexus Generation) aan het roer is stil aan de kant blijven staan simpelweg geen optie. Verzetten heeft geen zin, laat je meevoeren in een spiraal van muzikale verruiming, in het oog springende decoratie en de andere verrassende invalshoeken van Nexus Generation.

Net binnen of zijn je benen gewoon even toe aan een beetje rust? In de Blend In & Chill Out zaal kun je even lekker in de stemming komen, een beetje relaxen of je gewoon aangenaam laten verrassen door de suprise-acts die hier op het programma staan. Gewoon een ruimte met een ongedwongen sfeertje waar het allemaal niet persé hoeft, maar wèl kan. Zorg in ieder geval dat je er op tijd bij bent, want er zijn maar 350 kaarten beschikbaar en er is geen voorverkoop. Kaartjes kosten 10 Euro aan de deur.

Zodiak Commune // Acid, Acidtechno, Techno & Tekno
Lamot (Zodiak Commune, Adapter)
Solid Decay LIVE (Zodiak Commune, Common Good)
Bor (Zodiak Commune, U-Niks)
Rick Angel (Zodiak Commune)
D=p+cer (Zodiak Commune)

Nexus Generation // Goa, Psytrance, Hardtechno & Industrial
Liken (Boombats)
Jemca Explody (Boombats)
Jape du Marie (Pro Techno)
Tekdrop (Nexus Generation)
JDC (Nexus Generation)

Blend In & Chill Out
Surprise DJ’s


Kaarten kosten € 10.00 aan de deur.
http://www.zodiakcommune.com
http://www.nexus-generation.com

15 opmerkingen

Woehaaaaaaaa vet vet vet!!! Hoorde het gisteren inderdaad, nou het is duidelijk waar ik ben de 19e! (l)
 
dit word zo vet :P
Dat wordt doorhalen na Extrema dan....

Nou zullen mijn benen na een dagje Extrema wel lang niet zo verrot zijn zoals ze nu nog zijn na Ground Zero...maar ff onder voorbehoud :P
Stroomhuis vetste locatie!!! Dit mag niet gemist worden!!
 
Dit wordt er wel eentje om voor terug te komen uit Sicilie! b)

:bounce:
laatste aanpassing
 
Gezellie
Uitspraak van verwijderd op maandag 7 juli 2008 om 23:27:
Dit wordt er wel eentje om voor terug te komen uit Sicilie!

Kijk! Dat is nou de spirit! ;) Je mag het ook nie missen Tekkie, al is het maar voor het laatste uurke :D Enjoy your vacance b)
 
zwaar heftig feest,
Het was zwaaaaaar vet! Fijn publiek en goeie sfeer met de juistje bliebjes en bonkjes ;)
Thanks for coming! En see you nex(us)t time :LOL: