Partyflock
 
­ Nederland

Exclaim
At the sea

anoniem gepubliceerd op
Exclaim
24 juni 2008
FeestExclaim! · At the sea
Datumzaterdag 16 augustus 2008
LocatieElements Beach Site
Goede muziek op een mooie locatie, lekkere hapjes en verfrissende drankjes, zon, zee en zand, een feestelijke sfeer gecombineerd met dat heerlijke vakantiegevoel… de liefhebbers weten met deze woorden al genoeg: Exclaim! is weer gestrand! Op 16 augustus staat de derde editie van Exclaim! At The Sea op stapel. Plaats van handeling: Elements Beach in 's-Gravenzande.



De organisatie van Exclaim! doet er nog een schep zand bovenop en belooft dat het strandfeest nog beter wordt dan vorig jaar. Maar liefst negen optredens zullen worden weggegeven. Jawel, weggeven, want de toegang tot dit feest is helemaal gratis! En het zijn niet de minste namen die in de line-up staan. Exclaim! formeerde een sterke combinatie van talent en gevestigde namen. Een overzicht:

ElSandro maakte voor het eerst naam met het bereiken van de finaleronde van “Thirst”, de door Paul Oakenfold opgezette DJ competitie. Hij bracht in de zomer van vorig jaar zijn eerste mix compilatie cd uit (Armada House) en stond naast wereldtoppers als Armin van Buuren, Sasha en Markus Schulz. ElSandro laat als resident van club Panama en natuurlijk de Armada Events regelmatig horen wat we van hem verwachten kunnen: Progressive house met een uplifting touch.

Just-D kennen we van zijn eigen mixserie “A Journey Through Trance” waarmee hij op internet een groeiende schare fans opbouwt. Draaide op eerdere Exclaim! edities en Tranceformer feesten het behang van de muren en staat garant voor variatie. Van zweeftrancers tot klassiekers, Just-D is van alle markten thuis.

Vast Vision is een duo waar de komende tijd sterk rekening mee gehouden moet worden. Aanstaande releases en remixen op top labels als Armada, Discover, Monster Tunes, Lost Language en Alter Ego onderbouwen die mening. Exclaim! is er dan ook trots op ze in de line-up te hebben! Hou de ogen én oren gericht op Roland en Stijn van Vast Vision.

Storyteller, oftewel Matthijs Breijer, is slechts 23 jaar oud maar al actief als producer sinds 1995. Met een goed oor voor muziek en een creatieve geest heeft Matthijs met het releasen van zijn eigen tracks zijn droom verwezenlijkt. Bij Elements Beach laat hij horen wat hij als DJ in zijn mars heeft.

Yoni Roberti is naast zijn studie Architectuur gepassioneerd met muziek bezig. Heeft een brede smaak en zijn voorkeur als artiest gaat uit naar het club genre. Yoni is echter entertainer genoeg om zich niet te beperken tot de grenzen van één bepaald genre. In muzikaal opzicht zal hij een ‘grensoverschrijdende set kunnen gaan neerzetten.

Dazzle is een veel gevraagde, graag geziene en hooglijk gewaardeerde DJ. Zijn stijl varieert van ritmische en energieke techtrance tot progressive en uplifting trance. Niet in een hokje te duwen deze man, en dat is zijn kracht. Zijn producties krijgen veelvuldig support van de bekendste DJ’s en hij bracht massa’s feestvierders in vervoering op events als FFWD, Impulz, Extrema Outdoor, Rockit Open Air, Dancetour, Trance Energy en Dance Valley. Martijn móet je zien!

Arctic Quest is al sinds zijn negende jaar actief met muziek bezig. Vele succesvolle producties bracht hij al uit op labels als Armind en Soundpiercing, en zijn ‘Strings And Guitars’ behoort tot de favoriete platen van 2007 van niemand minder dan Tiësto. Arctic Quest is een zeer waardevolle toevoeging aan de line-up van deze editie van "At The Sea".

Paul Hazendonk wordt gezien als een van de frisse talenten van de Nederlandse dance-scene. Stond al op menig event door heel Europa en timmert ook als producent hard aan de weg (getuige maar liefst vijf labels). Paul onderscheidt zich met zijn platenkeuze en mixtechniek al jaren van het gros van de DJ’s dat ons land rijk is.

Misja Helsloot is de headliner van het feest en hij neemt een karrenvracht aan ervaring met zich mee. Stond over de hele wereld op de grootste feesten en festivals (o.a. Nature One, Dance Valley, Trance Energy, Streetparade Zürich), bracht vele producties en remixen op zijn naam (waaronder tien mix cd’s) en werkt momenteel aan een artiestenalbum. Bestiert tevens het succesvolle Create (radio, label en events). Maar genoeg gepraat, let Misja’s trance do the talking!



Aan de fantastische line-up zal het dus niet liggen. En aan de locatie ook niet, want Elements Beach in 's-Gravenzande (vorig jaar op de derde plaats geëindigd in verkiezing van “Beste Strandtent van Nederland” door de Nieuwe Revu) is geknipt voor een bruisende beach party. Het strandpaviljoen, voorzien van een ruime en nabijgelegen parkeerplaats, biedt een uitermate sfeervolle ambiance. En het grote, afgeschermde terras biedt bij alle weersomstandigheden bescherming en een intieme sfeer. Er kan worden gegeten, er kan worden gedronken, en er zal worden genoten… twaalf uur lang.

Het strand, de duinen en de zee, die elementen lagen er al. Exclaim! voegt daarbij muziek en entertainment, en de bezoekers zorgen voor de rest. Het belooft een onvergetelijk feest te worden op 16 augustus. Exclaim! At The Sea, van 13:30 tot 01:30, gratis entree, Elements Beach te 's-Gravenzande.

Wil je hier op Partyflock meepraten over Exclaim! At The Sea kijk dan even in het forum onder [16-08-08] Exclaim! At The Sea - Elements Beach - 's-Gravenzande.
Wil je een voorproefje? Check dan de dj-sets en de foto's van de "At The Sea" van vorig jaar op de Exclaim! website.

13 opmerkingen

 
Wij doen mee!!! :D
Welja, ik ben "toevallig" toch net terug van vakantie

;)
Werkzaam bij Exclaim!
Dat moet dan weer een zeer gezellig feestje worden mensen :jaja: (H) :cheers:
Uitspraak van JvdT op dinsdag 24 juni 2008 om 23:14:
moet

niks moet, alles mag :P

Uhm... bijna alles :(



:D
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1762, 1736}
Artiest Just-D
Misja Helsloot is de headliner van het feest en hij neemt een karrenvracht aan ervaring met zich mee. Stond over de hele wereld op de grootste feesten en festivals (o.a. Nature One, Dance Valley, Trance Energy, Streetparade Zürich), bracht vele producties en remixen op zijn naam (waaronder tien mix cd’s) en werkt momenteel aan een artiestenalbum. Bestiert tevens het succesvolle Create (radio, label en events). Maar genoeg gepraat, let Misja’s trance do the talking!

Zijn er 11 geweest :) ;)
Waarom ligt Eindhoven niet aan zee! Is iedere keer zo ver rijden :S
Uitspraak van TinyFaeryGirl op woensdag 25 juni 2008 om 10:55:
Waarom ligt Eindhoven niet aan zee! Is iedere keer zo ver rijden

Ach joh, gewoon komen ;)
Uitspraak van TinyFaeryGirl op woensdag 25 juni 2008 om 10:55:
Waarom ligt Eindhoven niet aan zee! Is iedere keer zo ver rijden

lijkt me reden genoeg om te verhuizen :lol:
Line up ziet er weer gelikt uit reden te meer er weer heen te gaan :yes:
Is het ook.... :P