Partyflock
 
­ Nederland

Costa Del Soul Festival
De verdwaalde editie op Blijburg

gepubliceerd door , op
Duizenden kwaliteitszoekers trekken er zaterdag 5 juli weer massaal op uit, strandspullen in de aanslag, op weg naar bezieling! En niet helemaal onverwacht zal de reis eindigen op Blijburg waar het zomerfestival dit jaar voor de vierde keer zal plaatsvinden. Organisatoren: Blijburg, Vreemd en The Rendez Vous hebben het strand dit jaar omgetoverd tot een onbewoond eiland. Vanaf het middag uur tot diep in de nacht kunnen bezoekers genieten van verschillende bands, live acts en een heleboel dj's. Ook is er weer een bonte verzameling kunstenaars en performers. Op vier podia een mengelmoes van minimal, techno, disco, house, soul, funk en hiphop.

RENDEZ-VOUS LAGOON

Voor ieder wat wils is waar het om draait op Costa del Soul. Daarom brengt The Rendez Vous als contrast op de electronische muziek een stage met een
lekkere mix van Soul, Hiphop, Disco, Dub en Funk, met af en toe toch een verdwaalde housebeat. Voor het eerst live op Costa del Soul Pete Philly & Perquisite. Deze formatie heeft in korte tijd naam weten te maken in binnen en buitenland en heeft zojuist een nieuw album uitgebracht: Mystery Repeats. Meer genot aan de lagune onder leiding van dj's als Missing Links, The Flexican, San Proper, Steven de Peven, Wix, Antal en Zender die voor een waar muzikaal water spektakel zorgen.

VREEMDE - REDBULL BAAI

Mooi gelegen in pittoreske baai van Blijburg zal Vreemd weer zijn uiterste best doen om u de raarste muziek voor te schotelen op het gebied van minimal, house en techno. Artiesten uit binnen en buitenland zijn gevraagd hun vodoo en zonnedans platen uit de kast trekken en te zorgen voor een uitzinnige dansvloer. Zo zal de Amerikaanse Smirk voor het eerst live optreden in Nederland, een artiest die verbazing met zich meebrengt door zijn gebruik van klassieke instrumenten. Alle remmen los! Met o.a. Gimikk live, Sandrien live, Boris Werner en nog veel meer....

DEKMANTEL PIRATENNEST

De wortels van de techno kronkelen nog altijd in de geboorteplaats Detroit. Geen wonder dat de Dekmantels een Stage verzorgen met deze tegenwoordig alom bekende sound. Dat Detroit techno lekker samengaat met Chicago house, is onderhand ook wel duidelijk, maar Dekmantels Thomas Martojo en Casper Tielrooij doen er natuurlijk wel een schepje bovenop! Samengesmolten met diepe acid, wordt het flink genieten voor de echte liefhebber. Met o.a. Jan van Kampen, Makam LIVE, Dimi Angélis, Tim Nieburg, Eelco Couvreur.

OFFER TEMPEL

Een festival als Costa del Soul heeft zoals de naam al doet vermoeden een flinke dosis zon nodig, om de zonnegoden goed gestemd de houden is er dit
jaar een offertempel waar u geheel naar eigen invulling de zonnedans kunt uitoefenen met dj's als O.Boogie, All Out K, Wannabeastar, Marnix, dj Sjammie the money en The Diaz Brotherz.

TRIBAL ART

Meer dan 40 kunstenaars zullen het eiland eens flink onderhanden gaan nemen, de kunstuitingen zullen allemaal een vleugje straatcultuur uitademen.

Costa del Soul, het festival met een intiem karakter en mooie ligging aan het ijsselmeer. Op blote voeten dansend in het zand, met een cocktail in de hand genietend van de ondergaande zon, die zich langzaam achter de skyline van [city=Amsterdam laat zakken. Een zinderend zomer spektakel dat zich met allerlei creatieve uitspattingen laat kenmerken als enige in haar soort.

Voorverkoop start op dinsdag 10 juni op de bekende voorverkoopadressen.