Partyflock
 

Blijburg aan Zee

op de kaart
afbeelding Blijburg aan Zee
Locatie is opgeheven.
AdresMuiderlaan 1001
1087 VA
Amsterdam
Nederland
SiteSite blijburg.nl
E-mailkantoor@blijburg.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Boek een overnachting in of in de buurt van Blijburg aan Zee via Booking.com.

Uitgaansagenda Blijburg aan Zee

Laatste feest was op vrijdag 30 november 2018: Strtori Festival
Statistieken
109·feesten
geen·in de toekomst
109·in het verleden
31·nieuwsberichten
1·virtuele tour
25·video's
3860·bezoekers · herkomst
2708·unieke bezoekers
109Partyflockfans
20.5 KFacebooklikes
90·albumfoto's
1·opmerking
2·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (869 stemmen)
Nieuws
Bye Bye Blijburg
20 september 2018
Met een daverend meerdaags festival (inclusief camping) valt in het laatste weekend van september definitief het doek voor Blijburg.
Zaterdag 21 juli barst Blijburg los met haar laatste zomerfeest, 10 weken voor haar grandioze afscheidsfestijn 28-30 september. Met 5 stages, dj's, live muziek, oases, nomadenkampen, magiërs, vuren en rituelen dansen de Blijburgers de alchemist achterna.
Less is more' is deze zomer het motto van Pleinvrees. De afgelopen jaren had de Amsterdamse evenementenorganisatie met Pleinvrees am Strand en Pleinvrees Festival twee zomerfestivals op de agenda.
Hét alternatief op Koningsdag vindt vrijdag 27 april weer plaats op Blijburg Amsterdam met Colin Benders, Dekmantel Soundsystem, Fjaak, Job Jobse, Jungle By Night, KiNK, Omar Souleyman, Palms Trax en vele anderen.
Na een uitverkocht Zomerfeest is Blijburg terug met het Herfstbal. Zaterdag 11 november gaan vier podia open voor ritueel en een veelzijdig muzikaal programma.
Dit keer volgen we de bedoeienen in de magie van onze eigen urban oase. Zes atmosferische stages gaan aan en dit keer beginnen we vroeg.
STRAF_WERK Festival maakt de innovatieve stage-indeling bekend voor haar rentree op het idyllische Blijburg aan Zee op 19 augustus. Voor de vijfde editie zet het festival in op een gevarieerder aanbod van de energieke house-sound en toont op alle stages lef door locals te laten spelen op prominentere tijdsloten. Ook heeft het zomerse festival een primeur met de eerste Nederlandse stagehosting van Knee Deep In Sound.
STRAF_WERK Festival maakt voor de vijfde editie op zaterdag 19 augustus haar rentree op de robuuste vrijhaven Blijburg Aan Zee.
Een nieuwe lente dringt zich aan, ze heeft er zin in en wij ook. Dus kruip uit je winternestje want het is tijd voor feest, tijd voor ons lentefeest!
Een muzikale vrijhaven vol sportiviteit! Pleinvrees am Strand vindt op 3 juni plaats op Blijburg aan Zee. Een festival vol warme elektronische muziek gecombineerd met de eerste officiële Pleinvrees Meerkamp én diverse watersportactiviteiten.

2 waarderingen

tulpje72
8
jeroenski
perfecte lokatie super feesten altijd

1 opmerking