Partyflock
 
­ Nederland

Connacted

gepubliceerd door , op
Connacted
10 april 2008
Ben jij diegene die wel eens iets anders, spannends of verrassends zoekt tijdens het uitgaan? Dan is het de hoogste tijd om een evenement van de stichting Dance and Art te gaan bezoeken. Na vorig jaar 3 maart in de Off_Corso is het nu de beurt aan de Maassilo om als decor te dienen voor een avond/nacht vol met dans, kunst en goede dance muziek.

Op zaterdag 24 mei wordt de Maassilo omgetoverd tot een eigentijds theater, expositieruimte, club en bioscoop. In 2 area’s wordt het concept Connacted wat staat voor het samensmelten van alle creativiteit en muzikale input in één event tot uitvoering gebracht. Al maanden wordt er hard gewerkt door vrijwilligers om Connacted nog beter en completer te laten zijn als het eerste evenement toen er bijna 1200 bezoekers de Off_Corso op zijn kop zetten. Door Connacted in de 2 kleinste zalen te houden, zal daarmee een knusse underground achtige sfeer worden neergezet met een totaal capaciteit van 1900 bezoekers.

Connacted en andere evenementen van Dance and Art worden geprezen door de variëteit in programmering en door de samenwerking met kunstenaars, choreografen en andere creatieve mensen. Er is veel aandacht voor het audiovisuele aspect en de beeldende kunst, maar ook voor mode. In de line-up is er een mengeling gemaakt tussen minimal-techno, electro, tech-house en groovy funky house. De liefhebbers van deze muziek stromingen kunnen hun hart ophalen, want niemand minder dan Bart Skils, Muzikjunki ft Anna Gold, Polder (live), Sandrien, Marc MacRowland & Marcussion (live) zullen hun kunsten vertonen, maar ook Dansa, Frodo, K castillo en de winnaar van Upcoming zullen de speakers laten knallen.

Upcoming is de zoektocht van Dance and Art naar nieuw talent op VJ, producer, live (solo) artiest(en) en natuurlijk DJ gebied en wordt voor de 2e maal georganiseerd. Op vrijdag 25 april vindt hiervan de finale plaats wat gezien kan worden als het visitekaartje en tevens ook als een soort showcase voor Connacted, meer info via dancenandart.nl.

Het zal uniek zijn hoe instrumenten, zang, DJ, VJ en dansers samen gebracht worden op een groot podium tijdens Connacted. Daarom zegt Dance and Art: “DnA – there is more to explore”. Op onze evenementen heb je zeker iets te beleven en te vieren. Zien doet geloven! Wil je nog meer info over de stichting surf dan naar snel naar www.danceandart.nl.

Tickets voor Connacted in de VVK kosten €12,50 en ADD €17,50.

3 opmerkingen

ALmightyRixxi
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
Super concept op toplokatie!
Ja kunst en muziek dat is inderdaad nog nooit gedaan.
word altijd zo ontzettend moe van organisaties die­ denken verrassend/vernieuwend/anders/multieclecti­schcultureelverantwoord te zijn..

:gaap: