Partyflock
 

Opening BLM9, Bloemendaal aan Zee

gepubliceerd door , op
Opening BLM9, Bloemendaal aan Zee
9 april 2008
De deuren van beachclub BLM9 (Zeeweg 7, Bloemendaal aan Zee) gaan weer open. De start van het zomerseizoen wordt gevierd op zondag 20 april. Naast de mogelijkheid om relaxed van een hapje of drankje te genieten, vinden er bij deze hotspot mateloos populaire feesten plaats. Zo is tijdens het zomerseizoen partyconcept Sneakerz iedere zondag te gast, ook in 2008. Deze wekelijkse Sneakerz feesten bij BLM9 gaan twee weken later van start, maar nu al organiseert BLM9 haar openingsfeest in samenwerking met Sneakerz. Een sneak(erz) preview dus, deze opening op 20 april van 16.00 tot 00.00 uur, met dj’s die het publiek probleemloos in zomerse sferen weten te krijgen: Lucien Foort, Groovenatics, Baggi Begovic, Jip Deluxe, Bart B More en MC Gee.

BLM9 heeft het buitengedeelte dit jaar in een nieuw kleurtje gedompeld: stijlvol grijs. Nieuwe terrasstoelen en loungebanken zijn aangeschaft en er is een extra buitenbar op het terras te vinden. Dansen kan op de vlonders of in het zand, maar nu ook op een danspodium voor de dj booth buiten. Doordat het perceel dit jaar anders is ingedeeld, is de toiletgroep verplaatst (bij binnenkomst nu rechts i.p.v. links, vlakbij de buitenbar) en de capaciteit hiervan uitgebreid. Bij kans op regen is het volledige buitengedeelte zoals altijd overdekt met tenten.

Het paviljoen zelf is iets groter geworden en ook binnen is er bij de open haard een nieuwe loungehoek geplaatst. De bar heeft zelfs een complete metamorfose ondergaan; de voorkant is nu van zwart slangenleer, ingelegd met Swarovski diamanten. In verband met de brand die 1 januari jl. gewoed heeft in de loods waar alle elektronica van BLM9 opgeslagen lag, is ook alles met een stekker (geluid, licht, etc.) dit jaar spiksplinternieuw. Vanaf maandag 21 april, de dag na het openingsfeest, hanteert BLM9 een geheel nieuwe menukaart.

Wat verder dit seizoen opvalt bij BLM9 is dat tijdens evenementen, zoals het openingsfeest in samenwerking met Sneakerz, de ingang en uitgang aan verschillende kanten van het perceel gesitueerd zijn, om aankomst en vertrek bij BLM9 zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit staat op borden duidelijk aangegeven. De parkeerplaatsen boven op de boulevard worden momenteel vernieuwd. Bezoekers wordt daarom aangeraden om 20 april wat vroeger te komen en ook hier de borden te volgen waar te parkeren. Kaarten voor het openingsfeest kosten € 10 en zijn te bestellen via www.beep.nl en via www.Sneakerz.nl. Ook aan de deur van BLM9 zijn zondag 20 april kaarten à € 10 te koop. Meer info: www.blm9.nl.

16 opmerkingen

alleeeeeeeeeeeeeeen als het lekker weer word ;) ...

zal wel weer niet :(
belachelijk dat ze geld durfen te vragen voor een strandtent, waar is die goede oude tijd gebleven! Doe mij maar Woodstock69, die snappen het nog tenminste...
belachelijk dat ze geld durfen te vragen voor een strandtent

Niet alleen de strandtent, maar ook de DJ's moeten worden betaald he.......

Ze kunnen beter wat aan de drank prijzen doen, want een biertje is behoorlijk aan de prijs in Bloemendaal........
Nou laat de opening wel aan me voorbij gaan, lekker met zn allen 3 uur voor de deur staan...
hopen op een lekker zonnetje,dan ben ik zeker aanwezig!
Tenminste weer wat op zondag te doen..;)
 
Uitspraak van Stennuss op woensdag 9 april 2008 om 16:42:
Woodstock69

Lido en Republiek zijn ook gratis, maar geen bekende dj's dus...Wat wel weer wonderen lijkt te doen voor de sfeer...
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 9 april 2008 om 20:30:
Lido en Republiek zijn ook gratis, maar geen bekende dj's dus...Wat wel weer wonderen lijkt te doen voor de sfeer...

Tja, het gros kickt op bekende naampjes... Jammer dat dat nou eenmaal zo is... Ik weet zeker dat er veel betere dj's zijn, die graag geld meebrengen als ze mogen draaien :D
Uitspraak van verwijderd op woensdag 9 april 2008 om 20:36:
Tja, het gros kickt op bekende naampjes... Jammer dat dat nou eenmaal zo is... Ik weet zeker dat er veel betere dj's zijn, die graag geld meebrengen als ze mogen draaien

Zekers waar, ik ga voor de sfeer en echt niet voor de namen. Ik weet vaak niet eens wie er draaien. Op het strand gewoon lekkere dansbare muziek. Duik je weer eens de zee in, daarna een lekkere cocktail. Vroeger had je gewoon beachpop, dat was echt vet totdat ze er geld voor gingen vragen. Opzich kon ik daar meeleven, maar dan zaten er hekken om de strandtenten heen, dat heeft het verpest.
Artiest DanM
Uitspraak van Stennuss op woensdag 9 april 2008 om 16:42:
waar is die goede oude tijd gebleven

Die is volgens mij weggespoeld vorig jaar...;)
Uitspraak van B-Flock :bounce: op woensdag 9 april 2008 om 20:18:
Q Beach

Elke woensdag live uitzending vanaf het strand op ID&T radio...menig brakke donderdag meegemaakt...(y)8)
doe wat aan wachttijden voor deur . en aan humeur en gedrag van personeel. Dienstverlenen, gasten in watten leggen enz.niet zo raar toch. Brengen wel bakken geld mee
Uitspraak van Fish 47 op zaterdag 12 april 2008 om 18:13:
doe wat aan wachttijden voor deur .

Daar doen ze bij BLM9 dus wat aan, in het bericht staat:

"Wat verder dit seizoen opvalt bij BLM9 is dat tijdens evenementen, zoals het openingsfeest in samenwerking met Sneakerz, de ingang en uitgang aan verschillende kanten van het perceel gesitueerd zijn, om aankomst en vertrek bij BLM9 zo soepel mogelijk te laten verlopen."

Fijn!