Partyflock
 
­

Shadowblaster

gepubliceerd door , op
Na ruim een jaar te zijn weggeweest uit de scène is Shadowblaster terug! In deze tijd heeft Static Movement hard gezocht naar een geschikte locatie om de perfecte Shadowblaster te organiseren. Voorwaarde hiervoor was dat het eerstvolgende feest op een zaterdag plaats moest vinden. Met Club Jinx in Deurne is deze locatie nu eindelijk gevonden. Club Jinx was tot op heden alleen op vrijdagen beschikbaar voor gastorganisaties, maar voor Shadowblaster wordt tegemoet getreden aan de wensen van de echte hardcore liefhebbers en zal het strijdtoneel verplaatsen van de vrijdag naar de zaterdag.

Static Movement heeft deze kans uiteraard met beide handen aangegrepen. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe editie van Shadowblaster - Stronger Than Steel - op zaterdag 12 april. Net als de vorige edities is de line-up weer om te smullen. Vince speelt in Deurne bijna een thuiswedstrijd en Nosferatu, Noize Suppressor, Tha Playah hebben uiteraard hun sporen ook al verdiend en staan altijd garant voor een avondje stampen. Samen met een aantal locale helden als Sceletor wordt er weer een ouderwets dikke stampavond van gemaakt, zoals men van Shadowblaster gewend is. De main area zal onder het strenge toezicht vallen van host mc D.

Omdat de roots van Shadowblaster toch in het midden van de jaren negentig liggen, mag een early hardcore area eigenlijk niet ontbreken. Op veler verzoek is deze extra early hardcore area nu weer toegevoegd, met ook daar een heerlijke selectie van artiesten zoals Bass-D. Die zal de avond bijgestaan worden door andere top dj’s .Behorend tot de vertrouwde garde voor wat betreft het Shadowblaster geweld! De Early hardcore zaal zal gehost worden door PFSquad MC MC.

Een jaar zonder “eigen” locatie wil niet zeggen dat Static Movement stil heeft gezeten. Niets is namelijk minder waar! Shadowblaster zal ook present zijn op de eerstvolgende Hard Nature welke plaats vindt op 26 april in de Effenaar in Eindhoven. Hier zal Shadowblaster een eigen zaal met Early hardcore hosten met o.a. de volgende artiesten: Dj Vince, Affix, Ernesto, Xrazz, Denzo & Leroy en zal gehost worden door mc D.

Op 10 mei tijdens het Pinksterweekend is Shadowblaster tevens vertegenwoordigd met een eigen Early hardcore tent op Harmony of Hardcore op Landgoed Hackerom te Erp. Van 13.00 tot 01.00 uur zullen de volgende artiesten een 4 deck early rave battle uitvechten: Ray-mond vs Leroy Rey, Red Alert vs Taa, Tango & Cash, Gizmo vs The Viper, Xrazz vs Ernesto, Stanton vs Bass-D, Panic vs Vince.

Verder zal er in het najaar nog een Shadowblaster gepland worden in de Jinx, maar de datum hiervoor zal nog even op zich laten wachten.

18 opmerkingen

 
Harmony of Hardcore
Yeah!! (Y)
Early Hardcore (y) :bounce:
 
Lang geleden dat ik in de Jinx ben geweest:o
37 sterren :roflol:
Maar moet een foutje zijn.

Maar goed ..

10 Mei Word een goed feestje :bounce:
Uitspraak van ..*Snoebeltje*.. op zaterdag 29 maart 2008 om 14:14:
Maar moet een foutje zijn.­

Dacht ik eerst ook, maar zal wel zijn omdat al hun feesten in het persbericht gelinkt worden.
Allemaal dik aanwezig... :jaja:

Wordt weer vet ouderwets stampen met Vince, Ernesto en Nosferatu :respect:

:bier:
 
Shadowblaster altijd goed :D
ziet er goed uit(Y)
zozo 3 keer vince :P
 
Artiest Jax
static movement (Y)