Partyflock

Wasteland

Wasteland

gepubliceerd door , op
Zaterdag 12 april kunnen fetishionistas en über-kinky people in de North sea venue terecht voor hun halfjaarlijkse portie kick-ass extravagantie op het beruchtste en grootste fetish fantasy event van Europa.

Na de succesvolle terugkeer naar de North sea venue afgelopen November, kon Vault Events niet anders besluiten dan deze locatie aan te houden als ‘plaats-delict’ voor de onnavolgbare speeltuin-voor-volwassenen die Wasteland heet. Op 12 april kunnen bezoekers terecht in 4 verschillende zalen, met elke zaal een eigen geluid en uitstraling, verder zal de Play Area op veler verzoek nog uitgebreider zijn dan afgelopen November.

Geen Wasteland zonder internationale fetish artiesten en weergaloze shows.
Bezoekers kunnen 12 april genieten van optredens van onder andere de flexibele Zlata (Ger) de freaky Lucifire Verenigd Koninkrijk, de sensuele Dixie Licious Verenigd Koninkrijk en de sadistische Mrs Shane (Bel). Hij stond nog niet tussen de artiesten line-up, maar– the man of steel- Lexington Steele Verenigde Staten zal deze Wasteland ook zijn opwachting maken. Latex-fetishisten kunnen op 12 april wegzwijmelen tijdens de prachtige fashionshow van hét Londonse latex-label Bondinage.

Naast de oogstrelende prikkelingen vanaf de podia, zullen VJ Kabinet Azar en fotograaf Erwin Olaf trachten de bezoekers visuele climaxen te bezorgen. Erwin Olaf ruilt zijn camera voor de gelegenheid in voor een VJ-tafel in de Club-classics zaal.

Op 12 april laat de dj line-up weinig te wensen over, de North sea venue zal gevuld worden met opzwepende beats door dj’s als ROOG, Isis, Lucien Foort en Clark Kent (Ger). Marcello – Wasteland’s eerste dj ooit– zal met een classic-house set voor het nodige vuurwerk zorgen.

In de entree zal tijdens Wasteland de mensenrechten-organisatie Project Aware aanwezig zijn. Deze stichting vecht via ‘aandacht’ voor vrijheid; vrijheid om jezelf te kunnen zijn, ongeacht je seksuele voorkeur of geaardheid. In vele landen wordt een ‘afwijkende’ seksuele voorkeur of zelfs homoseksualiteit nog immer onderdrukt en bestraft. Project Aware biedt de bezoekers de gelegenheid te ervaren hoe het leven zonder vrijheid is.

Wasteland zou niet compleet zijn zonder haar strenge dresscode die bewaakt wordt door de meedogenloze doorbitches. De strikte dresscode draagt bij aan de unieke sfeer waar Wasteland om bekend staat. Creativiteit en ‘een beetje extra’ worden zéér gewaardeerd. Geen dresscode betekent geen toegang, immers; ‘The decision of the bitch is final’.

Wasteland tickets zijn verkrijgbaar via internet, namelijk via Paylogic en AUB, en bij de bekende voorverkoopadressen, afgelopen editie was uitverkocht dus koop je ticket tijdig. Vault Events heeft op 12 april opnieuw pendelbussen ingehuurd die tussen Amsterdam centrum en de locatie zullen rijden, op de Wasteland website is alle informatie te vinden.

12 opmerkingen

dr.dark
Werkzaam bij Partyflock
Ik zal hem dit keer moeten laten schieten :(
Uitspraak van dr.dark op zaterdag 29 maart 2008 om 13:28:
[dr.­dark] Ik zal hem dit keer moeten laten schieten

Wie moet je laten schieten? ;-)

enne, die Zlata... don't try this at home!
hem, haar, het..­ hoe je het wil noemen
powerzone was een betere lokatie...­ eerlijk is eerlijk
Uitspraak van dr.dark op zaterdag 29 maart 2008 om 17:17:
hem, haar, het..­ hoe je het wil noemen

Liever niet als wij in de buurt zijn...
Fantastisch!
Heb er wederom enorm veel zin in!
North sea venue is the place to be on the 12th of april!
Uitspraak van Linda80 op zaterdag 29 maart 2008 om 17:31:
powerzone was een betere lokatie...­ eerlijk is eerlijk

Dat vind ik ook
Wat een geneuzel toch allemaal.­ Wie is beter, wie is groter, wie is het beste.­ Of zijn jullie vergeten dat we zowel voor de Powerzone als voor de Marcanti bijna 2 1/2 uur in de rij hebben gestaan.­
Wij moeten er toch voor zorgen dat Wasteland weer onvergetelijk wordt.­ Waar het dan ook zijn mag.­
Nora, toy, toy, toy met de voorbereidingen.­
Enne Miss Monica ben je het vinyl al aan het poetsen.­
whahaha lexington steele..­

nederland blijft amerikanen trekken hahahahaa
Wasteland is gewoon een superfeest in de Hemkade.
Sluit me helemaal bij Rapido aan.
Vette line-up en knallende shows in combinatie met het relaxte Wasteland publiek zorgen gewoon voor prima nachtje :bounce:
@ rapido...thanks en wat een heerlik enthousiasme weer :-)